Uzm. Kl. Psk. Ebru Nuhoğlu Öntürk

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Uzm.Klinik Psikolog Ebru Nuhoğlu İstanbul Aydın Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümüne 2009 yılında İngilizce hazırlık okulu ile başlamış 2014 yılında mezun olmuştur.
Lisans sürecinde TEGV’de gönüllü eğitmenlik, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde stajyer psikolog ve İstanbul Adliyesi Çocuk Ceza Mahkemesinde Adli Psikolog ile birlikte stajlarını tamamlamıştır. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde çalışmalarını sürdürmüştür.

Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini Üsküdar Üniversitesi'nde tamamlayarak yüksek lisans stajını NPİSTANBUL hastanesinde gerçekleştirmiştir. Tez sürecinde NPİSTANBUL AMATEM'de madde bağımlılığı ile çalışmıştır.
“Madde Bağımlılarında Psikolojik Yardım Alma Niyeti” tezi ile mezun olmuştur.

2018-2022 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSADEM Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi'nde Birim Sorumlusu olarak yöneticilik yapmıştır.Dezavantajlı gruplar ile aktif olarak çalışmış ve grupların ihtiyaçlarının belirlenerek yöneticilik yaptığı ekip ile birlikte uygun hizmet modelinin sunulması hususunda çalışmalarını sürdürmüştür.

Buna ek olarak İBB Kadın Danışma Birimi’nin oluşum sürecinde aktif rol almış, kadına yönelik şiddet ile mücadelede mesleki çalışmalarını sürdürmüştür.

Boğaziçi Üniversitesi ve Bernard Van Leer Vakfı iş birliği ile yürütülen İstanbul 95 projesinin Birim Süpervizörlüğünü yapmıştır.

Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini Prof.Dr. Hakan Türkçapar’dan almış, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR ve Şema Terapi yaklaşımları ile 2022 Mart Ayı itibari ile Persona Psikoloji'de yetişkin ve ergen bireysel psikoterapi hizmeti vermektedir.

SERTİFİKA BİLGİLERİ
Aile Danışmanlık Eğitimi-İstanbul Üniversitesi (MEB Onaylı) (450 saat)
Bilişsel Davranışçı Terapi -Janüs Psikoloji (Prof.Dr.Hakan Türkçapar)
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi-(Dr.Nevin Dölek)
Çocuklarla Bilişsel Davranışçı Danışmanlık Yaklaşım Eğitimi-(Dr. Nevin Dölek)
DENVER II Gelişimsel Tarama Testi-Gelişimsel Çocuk Nöroloji Derneği
Panik Bozukluğuna Müdahele Ve Tedavi -Panik Atak ve Anksiyete Dostları Derneği
Bağımlılıkta İyileşme Planının Hazırlanması-Moodist Akademi (Prof.Dr.Kültegin Ögel)
Bağımlılıkta Mindfullness- Moodist Akademi
Sigara, Alkol, Madde Bağımlılığı Programı(SAMBA)- Moodist Akademi
Bağımlı Aileleri ile Çalışmak- Moodist Akademi
MMPI-Psikoloji Akademisi
SCID-II-Psikoloji Akademisi
SCL-90-R- Psikoloji Akademisi
İstanbul 95 Ev Ziyareti Temelli Aile Rehberliği Süpervizör Eğitimi-Boğaziçi Üniversitesi

Cumhuriyet Mahallesi Halaskargazi Caddesi No:125/2, Şişli, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar

Online Terapi +29 daha fazla

Makaleler
Röportaj

Konum: Persona Psikoloji Bireysel Terapi

Ebru Hanımla 1 seneyi aşkın bir süredir seanslara devam etmekteyiz. 1 sene önceki ben ile aradaki farkı görmek gerçekten mutlu edici. Hayattan zevk almayan, rutininin dışına çıkmayan bir yaşam tarzından anın tadını çıkarabilen, gerçek anlamda mutlu, huzurlu ve kaliteli yaşayabilen birine dönüşebildiğime bazen kendim bile inanamıyorum. Geriye dönüp baktığımda gerçeğin farkına varabiliyorum. Ebru Hanımın hayatıma kattığı güzel dokunuşların benim için kıymeti çok büyük. Tekrardan kendim olabilmek te benim ödülüm :) Dinlemesi, yönlendirmesi ve seans sırasındaki iletişimi tam anlamıyla güven verici. Severek gittiğim ve her seferinde keyif alarak, kendime inancımı yükselterek ayrıldığım seanslar sayesinde şu an sağlıklı bir birey olarak hayatıma devam etmekteyim. Ebru Hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır.

Ebru Hanım'dan çok memnunum. Kendisine tavsiye üzerine görüşme sağladım. Hemen hemen 1 yıldır danışmanlık hizmeti alıyorum. Kendisinin yönlendirmesiyle bayağı ilerlediğimi inanıyorum. Ebru Hanım çok candan, çok yakın bir uzman. İyi ki tanıdım. Kendilerinin çok mükemmel ve içten davranışları var.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yaklaşık 3 aydır almış olduğum danışmanlık hizmetinden ilk günden beri çok memnunum. Çok teşekkür ederim.

Ebru Hanım'dan çok çok memnunum. Birçok konuda bana yardımcı oldu. Kendisiyle seanslarımıza devam ediyoruz. Hep üstüne kata kata gidiyoruz. Ebru Hanım'ın meslektaşı yakın arkadaşımdı onun vesilesiyle kendisiyle görüşme sağladım. Kaygıyla ilgili bir durum yaşıyordum görüşmelerimizde farklı şeylerin olduğunu fark ettik onların üzerinden yeniden inşa ede ede gidiyoruz. Kendisi gayet işinin uzmanı birisi.

Ebru Hanım'dan şu anda memnunum herhangi bir sıkıntı yok devam etmeyi düşünüyorum. Kendisini herkese tavsiye edebilirim. Yaklaşık 4 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum. Hemen her seanstan sonra daha iyiye gittiğimi fark ettim. Ebru Hanım gayet sıcakkanlı, iletişime açık ve empati yeteneği yüksek birisi.

Konum: Persona Psikoloji Bireysel Terapi

Pandemi sonrası sıkıntılı bir döneme girdim. Hayat enerjim düştü, bazı takıntılar geliştirdim. Ebru hanım üçüncü psikologum. Bana yakĺaşımıyla Seans sonrası düzeliceğim hakkında bir umudum oldu. Sanırım beraber bu sıkıntıları düzelticez. Tavsiyeyle gelmiştim. Çok memnunum.Teşekkür ederim kendisine.

Konum: Persona Psikoloji Fobilerden Kurtulmak

Ebru Hanım’la birlikte gerçekleştirdiğimiz ilk seansta bile çok iyi hissediyorum.Korkularıma çok farklı bakış açıları kazanmamı sağladı.Şimdiden hafifledim.Güler yüzü pozitif kişiliği ayrıca huzur ve güven sağlıyor.Çok teşekkür ediyorum.

Z
Konum: Persona Psikoloji Randevu

Ebru hanımdan aldığım terapi sayesinde kaygı ve stres bozukluğunu atlattım güler yüzlü terapist hasta ilişkisi son derece iyi

Konum: Persona Psikoloji Bireysel Terapi

Öfke kontrolü problemim vardı, Ebru Hanım bana güven verdi. Yardımıyla bunu atlatacağıma emin oldum... Kendisine içten yaklaşımı için teşekkür ederim.

C
Konum: Persona Psikoloji Yetişkin Terapisi

Ebru Hanıma kaygı sorunum nedeniyle başvurdum.
Geceleri uyuyamıyordum.Nefes alamıyor gibi hissediyordum göğsüm sıkışıyordu.Dışarı çıkmak istemiyordum, vücuduma ateş basıyordu sosyal hayatım bitmişti.Ebru Hanıma doktor takviminden ulaştım ve görüşmeye başladık beni anladığını hissediyorum.Güven veren ve destekleyen bir tavrı var. Artık uyuyabiliyorum,kaygımın seviyesini düşürdüğümü hissediyorum.Düşüncelerimi ve bana hissettirdiklerini konuştuk.Hatalı düşünceleri birlikte düzelttik seans sürecinde iş buldum hayatımı yeniden düzene koymakta yardımcı olduğu için hocama teşekkür ederim.