Psikolog Ebru Oğul ,psikoloji lisans eğitimini tam burslu kabul aldığı İstanbul Doğuş Üniversitesi'nde onur derecesi ile tamamlamıştır. Aynı üniversitenin hukuk çift anadal programına 2020 senesinde kabul edilmiştir. Lisans eğitimi süresince farklı kliniklerde staj görmüş , mezuniyeti sonrası alanda eğitimler almış ve farklı ekollerden eğitim almaya devam etmektedir. Anaokullarına danışmanlık hizmeti vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Aktif olarak Tuzla ve Gebze bölgesinde yüzyüze danışan kabul etmektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Psikoloji, İstasyon mahallesi şehitler caddesi, Salman etin üzeri, Özenli Sokağı No:95 kat:3 daire:7, İstanbul

Marina Psikoloji

Psikoloji, İstasyon mahallesi şehitler caddesi, Salman etin üzeri, Özenli Sokağı No:95 kat:3 daire:7, Tuzla, İstanbul 34940

• D

Ebru hanıma anaokulu öğretmenimizin tavsiyesi ile başvurduk. 5 yaşındaki oğlumuzun öfke problemi ve geceleri alt ıslatması için görüşme sağladık. Kendisi sürecin başından itibaren samimiyetle ilgilendi. Sorun yaşadığımız durumlar ortadan kalktı. Ebeveyn olarak bize ve oğlumuza katkısı çok büyük. Kesinlikle tavsiye ediyorum

• başka bir yer Diğer  •