Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Diyetisyen Ebru Okumuş
Sporcu Beslenmesi adlı kitabın ‘‘Karbonhidrat Metabolizması’’ kısmının yazılmasından sorumlu olmuştur.
Sağlıklı beslenme süreçlerine birlikte yön vermek isteyen bireyler için Online Danışmanlık hizmeti de vermektedir.
m....ç
10 Şubat 2024 te başladım. 92.10 kg den 70.8 e düştüm. Hiç halsizlik vs yaşamadan onun destek ve motivasyonu ile istediğim gibi görünüyorum ve çok mutluyum. Kendini değiştirmek isteyenler için süper diyetisyen. Listeler zamanla alışkanlığım oldu. Yapamayacağım rutinler önermedi. İstemediğim hiçbir yiyecek yoktu listelerinde.
m...
Ebru Hanım her şeyden önce anlayışlı ve güler yüzlü bir insan. Bana kilo vermem için iyi bir motivasyon verdi. Sayesinde 9 kilo verdim ve vermeye devam ediyorum. Kafama takılan herhangi bir soru olduğunda rahatlıkla sorabiliyorum. Benim için bu çok önemli.
a....t
Kilo vermek için gittim. Tiroid hastasıyım. Yavaş çalışıyor. 15 kilo verdim. 4 ay oldu gideli. Ebru Hanım işinde on numara. Motivasyonu yüksek. Ödemim çok yüksekti. Dediklerini uyguladım ve ödemim geçti. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Genel olarak memnunum kendisinden.
s....ş
Sağlıklı yaşam için başvurdum. 4 aydır gidiyorum. Diyet listesini konuşarak birlikte hazırlıyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum kendisine. Memnunum. Ebru Hanım iyi bir uzman. Güler yüzlü ve cana yakın.
i̇...c
Kilo verme başladım. 5 aydır gidiyorum. 20 kilo verdim. Bana özel diyet listesi hazırlıyor. Hashimoto hastasıyım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. O konuda hiçbir sorun yok. Ebru Hanım harika bir uzman. Danışanlarına her anlamda ciddi destek veriyor. Çok memnunum kendisinden.
a....t
Kilo vermek için gittim. Farklı bir doktor önerisiyle başvurdum. Kolesterol sorunum var. 4 aydır gidiyorum. 13 kilo verdim. Kan tahlillerine göre diyet listesini bana özel hazırlıyor. Ebru Hanıma on üzerinden on. Çok ilgili ve alakalı. Çok memnunuz.
h...
Ebru Hanıma ulaşmamı fabrikada çalışmama borçluyum. Seanslara onun sayesinde başladım. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü amacıyla kendisine başvurdum. Diyetisyen Hanım gayet ilgili, güler yüzlü ve danışanlarıyla ilgili. İlk randevumda ve devamında izleyeceğim yol hakkında beni bilgilendiriyor. Sorduğum her soruya samimiyetle cevap veriyor. Kendisinden gayet memnunum ve herkese tavsiye ederim.
Ebru Hanım'dan çok memnun kaldım. Kilo vermek için başvurmuştum. 3 buçuk ay görüşmelere devam ettim kendi rızamla bıraktım. Yaklaşık 18-20 kilo verdim. Diyet listelerimi bana özel hazırlandığı için uygularken zorluk yaşamadım. Herkese tavsiye ederim.
Diyetisyenimden memnunum. Kendisi sürekli takip ediyor. Kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. 3. ayıma gireceğim ve sürecime devam ediyorum. Her gittiğimde farklı şeyler veriyor. Listelerimi uygularken zorluk yaşamıyorum. Güzel kilo vermeye başladım. Ebru Hanım'ı çok beğeniyorum. Kendisi iyi, ilgili bir uzman.
Kendisinden çok memnunum. Gayet ilgili ve faydalı süreç geçirdiğimi düşünüyorum. Arkadaşlarıma da referans oldum benimle birlikte başlayan arkadaşım oldu. Ebru Hanım'la kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. Yaklaşık 2 ay oldu ve devam ediyorum. Diyet listelerimi beraber konuşarak karar veriyoruz. Benim için süreç iyi geçiyor.
Ebru Okumuş Kolçak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Okumuş Kolçak, Diyetisyen. Size Ebru Okumuş Kolçak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Ebru Okumuş Kolçak adresi nerede?Ebru Okumuş Kolçak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cadde 54 Avm E Blok No: 305 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Okumuş Kolçak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ebru Okumuş Kolçak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ebru Okumuş Kolçak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Okumuş Kolçak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ebru Okumuş Kolçak hangi dilleri konuşuyor?Ebru Okumuş Kolçak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Okumuş Kolçak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Okumuş Kolçak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ebru Okumuş Kolçak hakkında ne düşünüyor?Toplam 77 hasta / danışan, Ebru Okumuş Kolçak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya Diyabet (Şeker Hastalığı)
Sakarya İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Sakarya Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Sakarya Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Sakarya İrritabl Bağırsak Sendromu
Sakarya Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Sakarya Adipsi (Susama Yokluğu)
Sakarya Altını Islatma Problemi