Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesinde tamamlayan Ebru Özdiker sonrasında yine İstanbul Üniversitesinde Evlilik Ve Aile Danışmanlığı eğitimi alarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı onaylı sertifikayı almaya hak kazanmıştır. Ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıpta Yüksek Lisans eğitimine başlamıştır. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Pedagojik Formasyon eğitimi de alarak hem çocuk gelişimi ve iletişimi alanında kazanımlarının yanı sıra Öğretmenlik yapmaya da hak kazanmıştır.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Yas Terapisi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk Terapisi Danışmanlık Merkezi (TERAPİ)
Ebru hanıma bir akrabam vesilesiyle ulaştım. Başvurma sebebim pandemiden dolayı evde yalnız kalmam ve depresif bir halde olmamdı. Ebru hanımla ilk seanstan bitene kadar çok iyi sonuçlar aldım hatta seanslar biteceği için üzülmüştüm bile bana çok iyi geldi her anlamda iyileştiğimi hissettim. Ebru hanımda en beğendiğim özellik yapamayacağımı zannettiğim her şey için beni cesaretlendirmesiydi. Ve çok candan doğal pozitif enerjik olmasıydı. Ebru hanımı etrafımdaki tanıdığım herkese tavsiye ediyorum.
Ortak bir dost vasıtası ile ulaştım. Aşırı sinirlilik hali sebebi ile geldim. İlk birkaç seanstan sonra somut fayda görmeye başladım. Ebru Hanım işinin uzmanı, yetkin ve çok cana yakın bir insan.
k.....
Tanıdığımız vasıtasıyla ulaştık. Bilişsel terapi isteğimle başvurduk. Süreç Ebru hanımın konuya hakimiyeti, benimle kurduğu doğru iletişim ve olumlu yönlendirmeleri ile çok verimli geçti. Ebru hanım konusuna gayet hakim, seanslar sırasında bana göre son derece doğru noktalarda müdahalelerde bulundu. Herkese tavsiye ettim ve ediyorum da.
a...
Ebru Hanım'a arkadaşımız vasıtasıyla ulaştık. Oğlumun sosyal yönünü kuvvetlendirmek sosyal becerilerini arttırmak için başvurduk. Oğluma (14 yaş )çok etkisi oldu kaygıları azaldı iletişimi güçlendi. Ebru Hanım çocuklarla ergenlerle iyi iletişim kuran sorunu anlayıp üzerinde gerekli çalışmaları yapan ve bizi bilgilendiren birisi biz çok memnunuz. Kesinlikle tavsiye ederiz.
s...
Ebru hanımı ortak bir tanıdığımızın tavsiyesi ile tanımış oldum. 15 yıldır ara ara nükseden depresyonla baş etmeye çalışıyordum. İlaç kullanımının yanı sıra terapi desteği de almaya devam ediyordum ama bir gelişme kaydedememiştim. Bunun üzerine başka bir terapist ile birlikte yol almamın daha doğru olacağını düşündüm. Çok da doğru yapmışım. 2. görüşmemizden itibaren bana olumlu katkılarını hissetmeye başladım. Bu arada oğlum ve yeğenimi de Ebru hanımla terapi hususunda teşvik ettim. Ebru hanımın gözlem yeteneğine ve birikimine şahit oldum. Kendisini çevremdeki sıkıntı yaşayan herkese gönülden tavsiye ediyorum. İyi ki var ve iyi ki hayatımda
ce...r
Ebru hanım çok anlayışlı ve işini hakkıyla yapan bir terapist kendisiyle bir yakınımın referansı ile tanışma fırsatı buldum ve yaklaşık 6 ay kadar görüştüm. Seanslara başladığımda yoğun kaygı problemim ve panik ataklarım vardı ve bundan sonra hayatın bu şekilde devam edecek diye çok korkuyordum. Şuan kendimi eskisinden çok daha iyi hissediyorum ve nakadar teşekkür etsem az keşke çok daha önceden tanıma fırsatım olsaydı. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
s....y
Ebru hanım ile görüşme sebebim kulak çınlamalarım ve nedenini bilmediğim nefes darlığı ve mutsuzluk hallerimdi ama Allah razı olsun hepsinden kurtulup yeni bir hayata başladım sayesinde. Kendisinin hep söylediği gibi sevgi ve saygılarımla.
z....h
Ebru hanim ile bir arkadasimin referansı ile tanisma imkani buldum yaklaşık 2 senedir tedavi olmama ragmen bir netice alamamis ve kafamdaki bulaniklikla major depresyonumla yasamaktan bıkmışken çıktı karşıma kendisine nekadar teşekkür etsem az 5/6 ay süren tedavimin ardından şuan ayda bir görüşmeye devam ediyoruz. Kendisinin güler yüzü ve engin bilgisi artarak devam etsin sonsuz saygılarımla
f...
Merhabalar, uzmanım Ebru Hanım'a tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Eşimle ilişki problemimden dolayı başvurdum. Kendisiyle görüştükten sonra seans konuşmalarımızda kendimle olan problemleri de çözdük. Çok yardımcı oldu ve evliliğimde gayet iyi gidiyor. Sürecimiz gayet iyiydi. Alanı ile ilgili bilgisi çok, güler yüzlü, sabırlı, kendimi anlamış hissettim. Bu alanda Ebru Hanım'ı herkese tavsiye ederim ve ettim de. Tüm desteği için buradan da ayrıca kendisine çok teşekkür ederim.
na...n
Pandemi sonrası hem ben hem kızım için danışmanlık aldık ebru hanımdan korkular kaygılar ve bunların sonucu fiziksel yakınmalarız vardı fakat sağolsun hepsinden kurtulmamızı sağladı. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kendisinede teşekkür ederim.
Ebru Özdiker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Özdiker, Aile Danışmanlığı. Size Ebru Özdiker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu.
Ebru Özdiker adresi nerede?Ebru Özdiker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Mah Yücetarla Cad No:41 Kat:3 Daire:13 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Özdiker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ebru Özdiker uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ebru Özdiker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Özdiker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ebru Özdiker hangi dilleri konuşuyor?Ebru Özdiker ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Özdiker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Özdiker tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ebru Özdiker hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Ebru Özdiker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.