Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak
e....t
Ebru hanımla 2007 yılında ilk gebeliğimde tanıştım. Kendisi özel bir poliklinikte takibini yapıyordu. Tespitlerine hiç yanılmadı. Dogumuma kısa bir süre kala risk olduğunu ve kısa bir not göndererek hastaneye yatışımı sağladı. Şu an oğlumun ve benim hayatta olmamın sebebidir kendisi İkinci gebeliğimde de aynı problemi yaşamıştım ama başka bir hekim bunu anlayamadı. Tesadüfen ikimize de birşey olmadı. Gerçekten çok başarılı bir doktor kendisini iyi ki tanımışım. Başarıları daim olsun. Çok kıymetli bir doktor ve insan
s....ş
Ebru Hoca Tüp Bebek tedavim de 1.denemeyi başarı ile sonuçlandırdı ve 13+2 haftalık gebeyim.Tedavi sürecinde ve gebelik takibinde ayrıntılı şekilde ultrason incelemesi yapıyor gerekli gördüğünde ilaç tedavisi ile destekliyor ve sizi çağırıyor.Önce Allah sonra onun sayesinde gebeyim herkese tavsiye ederim
i̇...z
Kendisine rutin bir durum için gittim.Kendisinden önce 9 profesör gezdiğim halde dermoid kistimin olduğunu acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi.Belki de hayatımı kurtardı.İletişimi merhameti ilgisi harika.Ebru Hanıma çok şey borçluyum o ve onun gibi doktorlar iyi ki var hep varolsunlar…
ha...s
Ebru hanım harıka bı doktor keşke doğumumu kendisi yapsa Allah yardımcısı olsun 3gun kaldı nasıpse ..
ha...u
Ebru hanim harika bir insan allah razi olsun 35 haftalik hamileyim.tup bebekle hamile kaldim.tup bebek tedavisi sirasinda ve gebelik sonrasinda cok guzel ilgilendi.halen dahada ilgileniyor ne denilir ki boyle bir insana rabbim yardimcisi olsun.
eş...y
allah ondan razı olsun .. tuttuğunu altın etsin ne muradı varsa versin..çocuklarına bağışlasın uzun ömür versin... bizim 17 yıllık kaderimizi allahın izniyle değiştirdi... doktorluğu bir yana insanlığı yeter ama birazda gülse daha ğüzel olur
de...u
Benim aşılamamı ve transferime Ebru hnm denk geldi. Transferim ilk seferde hemen tuttu. En güzel haberi yani hamile olduğumu da söyledi. O yüzden yeri bende başkadır.Sakinliği, titizliği ve anlaşılır bilgi paylaşımı ile gayet başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum. Tepecik tüp bebek merkezi doktorları ve ekibi ile gayet başarılı. Hiç tereddütsüz kendinizi onlara emanet edebilirsiniz....Onların vesilesi ile inşallah şubatta kızıma kavuşacağım....
mi...r
işinin uzmanı , güler yüzlü, güven veren bir hekim
bebişimi kucağıma almama vesile oldu, hakkını ödeyemem
Ebru Şahin Güleç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Şahin Güleç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ebru Şahin Güleç adresi nerede?Ebru Şahin Güleç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Şahin Güleç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Şahin Güleç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ebru Şahin Güleç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Şahin Güleç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Şahin Güleç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Şahin Güleç hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ebru Şahin Güleç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları