Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Nakit, Banka Havalesi

Mehmet Akif, Kaynak Sk. No:4, Konya

Üstün Değişim

Konum: başka bir yer Diğer

5 yasindaki kizimin artikülasyon bozukluğundan dolayi gitmistim.kisa surede olumlu sonuclari duymaya basladik.Çok tatlı sevecen ve ilgili biri. Kizim da baya olumlu gelişme gösterdi. Çok memnun kaldık.

Ö
Konum: başka bir yer Diğer

Ebru hanım benım tandıgım en iyi en mükemmel dkt uzmanı sabırlı güler yüzlü ve nokta atııs olarak calsıyıor tek seansta bıle o farkı gorıyor aıle ıykı tanıdım sizi oglum cantekın hayatınna degen samımı ve degerlı insan ıykı tanıdık sizi

Dil konuşma akademisinde tanıştık kendisi ile. Biz kurumdan destek alırken Ebru Hocam'ızla sonrasında çalışma fırsatı yakaladık. Gerek tecrübesi gerekse oğluma yaklaşımı ile kısa sürede aralarında hem güven hem de sevgi bağı oluştu. Oğlum çok sevdi Ebru Hoca'sını. Oğlumla artıkülasyon, sesletim hataları ile birlikte genelleme yaparak ifade edici dil üzerine çalışmalar gerçekleştirdiler. Yönlendirmeleri her zaman bize fayda sağladı. Bize kattıkları çok değerli, çok faydasını gördük. Kendisinin bizim için her zaman bizde yeri çok özel olacaktır. Kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederiz.