Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji bölümünden 2016 yılında mezun oldum. Ardından Marmara Üniversitesi'nde Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları yüksek lisans programından mezun oldum. Şimdi ise İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'da Odyoloji, Dil ve Konuşma Bozuklukları doktora programında eğitim görmekteyim, tez dönemindeyim.
2016-2023 yılları arasında üniversitelerde öğretim görevlisi olarak çalıştım.2023 yılından beri de özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde dil ve konuşma terapisi alanında çalışmaktayım.

Mehmet Akif, Kaynak Sk. No:4, Selçuklu , Konya

Gecikmiş Konuşma Terapisi

Odyoloji Randevusu

T
Konum: Online Danışmanlık Dil Terapisi

Ebru hoca ile oglumun artikulasyon bozuklugu icin baslamistik kisa zamanda cok yol katettik ilgisi sevgisi isine olan saygisi ve deneyimiyle bize cok yardimci oldu iyiki kesismis yollarimiz.

Z
Konum: başka bir yer Diğer

Ebru hanım çocuğumun psikolojisine göre hareket eden çocuk ve ebeveyn işbirliğini sağlayıp ebeveynlere de yol gösteren eğitimcidir sadece dersten derse değil diğer günlerde de bize faydalı olacağını düşündüğü her şeyi bizimle paylaşıp ilgilenmesi işini severek yaptığının göstergesidir oğlum kimsenin adını söyleyemezken ilk olarak Ebru öğretmenimizin adını söyledi bu benim için en değerli şeydi artık üç kelimeli cümleler kurup istediği şeyleri ifade edebiliyor emeklerinize sağlık

Konum: başka bir yer Diğer

Ebru Hanım'dan oğlumuza aldığımız dil terapisi süresince ciddi ilerleme kaydettik. Ebru Hanımın oğlumuza karşı sevecen yaklaşımı, verdiği eğitimi bilimsel materyallerle destekleyerek ev ödevleri vermesi oğlumuzda ciddi ilerleme kaydetti.

Konum: başka bir yer Diğer

Öncelikle Ebru öğretmenimiz ile karşılaşmamız bizim için büyük bir şans oldu çocuğumuzun gelişiminde çok önemli katkıları oldu kendisi ile çok fazla ilerleme kaydettik kullandığı teknikler ve eğitim metodları oldukça etkiliydi tespitleri ve açıklayıcı anlatımları ile bizimde kendimizi geliştirmemize yardımcı oldu çok değerli bir eğitimci ve çok iyi bir insan oldukça da nazik ve güler yüzlü iyi ki karşılaştık bundan sonra ki eğitim kariyerinde başarılar diliyorum

Konum: başka bir yer Diğer

4,5 yaşındakı kızımın çıkaramadığı bazı sesler üzerine Ebru hn’a ulaştık. Çocuğumla kurduğu harika iletişim sayesinde çok etkili bir terapi sürecimiz oldu ve kızım çıkaramadığı sesleri kısa sürede çıkarmaya başladı. Hem seanslardaki yaklaşımı hem de ebeveyn rehberliği için kendisine minnettarız

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Çalıştığı kuruma ulaştık. Orada da Ebru Hanım'la tanıştık ve birlikte seanslara başladık. Kızım atopik otizmliydi. Seanslarımız boyunca kızımla güvenilir, sıcak bir bağ kurdu Ebru Hanım. Aynı şekilde bizimle de sürekli süreci paylaştı, bizi yönlendirdi. Bir yıla yakın bir süre beraberdik. Kendisinden çok memnunduk. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konum: başka bir yer Diğer

Oğlumda kekemelik problemi vardı. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ebru Hanıma gittik.gerek uyguladığı yöntemler gerek verdiği ev ödevleriyle problemi çok kısa sürelerde çözdük.Oğlumla çok iyi bir iletişim kurdular.Alanında gerçekten uzman birisi.

Z
Konum: başka bir yer Diğer

Ebru hanim sayesinde cevap yetistiremediğimiz bir oğlum oldu :) konusmasini kendini net bir sekilde ifade etmesini sagladigi icin kriz ataklari olmadan rahat bir surec gecirdik. Kendisi yeterli gördüğü sürede artik ihtiyac kalmadıgini soyleyip degerlendirmesini yapti ve bizi cok guzel yonlendirdi. Emeklerinize sağlık iyi ki yolumuz sizinle kesisti.

Konum: başka bir yer Diğer

5 yasindaki kizimin artikülasyon bozukluğundan dolayi gitmistim.kisa surede olumlu sonuclari duymaya basladik.Çok tatlı sevecen ve ilgili biri. Kizim da baya olumlu gelişme gösterdi. Çok memnun kaldık.

Ö
Konum: başka bir yer Diğer

Ebru hanım benım tandıgım en iyi en mükemmel dkt uzmanı sabırlı güler yüzlü ve nokta atııs olarak calsıyıor tek seansta bıle o farkı gorıyor aıle ıykı tanıdım sizi oglum cantekın hayatınna degen samımı ve degerlı insan ıykı tanıdık sizi