2016-2023 yılları arasında üniversitelerde öğretim görevlisi olarak çalıştım.2023 yılından beri de özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde dil ve konuşma terapisi alanında çalışmaktayım.
Odyoloji Randevusu
Akıcı Konuşma Bozukluğu Değerlendirme +10 daha fazla
Alıcı ve İfade Edici Dil Değerlendirmesi
Dil Terapisi
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Akıcı Konuşma Bozukluğu Değerlendirme
Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
tu...y
Ebru hoca ile oglumun artikulasyon bozuklugu icin baslamistik kisa zamanda cok yol katettik ilgisi sevgisi isine olan saygisi ve deneyimiyle bize cok yardimci oldu iyiki kesismis yollarimiz.
ze...
Ebru hanım çocuğumun psikolojisine göre hareket eden çocuk ve ebeveyn işbirliğini sağlayıp ebeveynlere de yol gösteren eğitimcidir sadece dersten derse değil diğer günlerde de bize faydalı olacağını düşündüğü her şeyi bizimle paylaşıp ilgilenmesi işini severek yaptığının göstergesidir oğlum kimsenin adını söyleyemezken ilk olarak Ebru öğretmenimizin adını söyledi bu benim için en değerli şeydi artık üç kelimeli cümleler kurup istediği şeyleri ifade edebiliyor emeklerinize sağlık
hü...l
Ebru Hanım'dan oğlumuza aldığımız dil terapisi süresince ciddi ilerleme kaydettik. Ebru Hanımın oğlumuza karşı sevecen yaklaşımı, verdiği eğitimi bilimsel materyallerle destekleyerek ev ödevleri vermesi oğlumuzda ciddi ilerleme kaydetti.
i̇...i
Öncelikle Ebru öğretmenimiz ile karşılaşmamız bizim için büyük bir şans oldu çocuğumuzun gelişiminde çok önemli katkıları oldu kendisi ile çok fazla ilerleme kaydettik kullandığı teknikler ve eğitim metodları oldukça etkiliydi tespitleri ve açıklayıcı anlatımları ile bizimde kendimizi geliştirmemize yardımcı oldu çok değerli bir eğitimci ve çok iyi bir insan oldukça da nazik ve güler yüzlü iyi ki karşılaştık bundan sonra ki eğitim kariyerinde başarılar diliyorum
f....ü
4,5 yaşındakı kızımın çıkaramadığı bazı sesler üzerine Ebru hn’a ulaştık. Çocuğumla kurduğu harika iletişim sayesinde çok etkili bir terapi sürecimiz oldu ve kızım çıkaramadığı sesleri kısa sürede çıkarmaya başladı. Hem seanslardaki yaklaşımı hem de ebeveyn rehberliği için kendisine minnettarız
d...
Çalıştığı kuruma ulaştık. Orada da Ebru Hanım'la tanıştık ve birlikte seanslara başladık. Kızım atopik otizmliydi. Seanslarımız boyunca kızımla güvenilir, sıcak bir bağ kurdu Ebru Hanım. Aynı şekilde bizimle de sürekli süreci paylaştı, bizi yönlendirdi. Bir yıla yakın bir süre beraberdik. Kendisinden çok memnunduk. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
ha...n
Oğlumda kekemelik problemi vardı. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ebru Hanıma gittik.gerek uyguladığı yöntemler gerek verdiği ev ödevleriyle problemi çok kısa sürelerde çözdük.Oğlumla çok iyi bir iletişim kurdular.Alanında gerçekten uzman birisi.
ze...p
Ebru hanim sayesinde cevap yetistiremediğimiz bir oğlum oldu :) konusmasini kendini net bir sekilde ifade etmesini sagladigi icin kriz ataklari olmadan rahat bir surec gecirdik. Kendisi yeterli gördüğü sürede artik ihtiyac kalmadıgini soyleyip degerlendirmesini yapti ve bizi cok guzel yonlendirdi. Emeklerinize sağlık iyi ki yolumuz sizinle kesisti.
ha...
5 yasindaki kizimin artikülasyon bozukluğundan dolayi gitmistim.kisa surede olumlu sonuclari duymaya basladik.Çok tatlı sevecen ve ilgili biri. Kizim da baya olumlu gelişme gösterdi. Çok memnun kaldık.
ö,...l
Ebru hanım benım tandıgım en iyi en mükemmel dkt uzmanı sabırlı güler yüzlü ve nokta atııs olarak calsıyıor tek seansta bıle o farkı gorıyor aıle ıykı tanıdım sizi oglum cantekın hayatınna degen samımı ve degerlı insan ıykı tanıdık sizi
Ebru Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Sönmez, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Ebru Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Normal Randevu, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Dil Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Odyoloji Randevusu, Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi.
Ebru Sönmez adresi nerede?Ebru Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif, Kaynak Sk. No:4 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ebru Sönmez uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ebru Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ebru Sönmez hangi dilleri konuşuyor?Ebru Sönmez ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Sönmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ebru Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Ebru Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ebru Sönmez hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Sönmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.