Mehmet Akif, Kaynak Sk. No:4, Konya
Üstün Değişim
ha...
5 yasindaki kizimin artikülasyon bozukluğundan dolayi gitmistim.kisa surede olumlu sonuclari duymaya basladik.Çok tatlı sevecen ve ilgili biri. Kizim da baya olumlu gelişme gösterdi. Çok memnun kaldık.
ö,...l
Ebru hanım benım tandıgım en iyi en mükemmel dkt uzmanı sabırlı güler yüzlü ve nokta atııs olarak calsıyıor tek seansta bıle o farkı gorıyor aıle ıykı tanıdım sizi oglum cantekın hayatınna degen samımı ve degerlı insan ıykı tanıdık sizi
d...
Dil konuşma akademisinde tanıştık kendisi ile. Biz kurumdan destek alırken Ebru Hocam'ızla sonrasında çalışma fırsatı yakaladık. Gerek tecrübesi gerekse oğluma yaklaşımı ile kısa sürede aralarında hem güven hem de sevgi bağı oluştu. Oğlum çok sevdi Ebru Hoca'sını. Oğlumla artıkülasyon, sesletim hataları ile birlikte genelleme yaparak ifade edici dil üzerine çalışmalar gerçekleştirdiler. Yönlendirmeleri her zaman bize fayda sağladı. Bize kattıkları çok değerli, çok faydasını gördük. Kendisinin bizim için her zaman bizde yeri çok özel olacaktır. Kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederiz.
Ebru Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Sönmez, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Ebru Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Odyoloji Randevusu, Normal Randevu.
Ebru Sönmez adresi nerede?Ebru Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif, Kaynak Sk. No:4 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ebru Sönmez uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ebru Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ebru Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Sönmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ebru Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ebru Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ebru Sönmez hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Sönmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.