c....g
Harika bir doktor gerçekten, gerek ilgi alaka gereksi alanındaki uzmanlığı mükemmel. Cilt sorunlarımı kısa sürede çözdüğü için teşekkürler.
Cildimdeki lekeler için gitmiştim. Çok güzel ilgilendi. Herseyi cok güzel açıkladı. Senin aklınıza gelmeyen soruları bile cevaplıyor. Bir daha sorunum olsa yine ona giderim.
al...t
Bilgisinin ve ilgisinin yanında güler yüzü zaten insana olumlu bir enerji ve güven veriyor. Teşekkürler
ha...k
EBRU HANIM HEM ÇOK İYİ BİR DOKTOR HEMDE MÜKEMMEL BİR İNSAN.HEPİMİZ ONU ÖRNEK ALMALIYIZ.ALLAH SAĞLIK SIHHAT VE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN.HAYATIMDA BÖYLE BİR DOKTOR GÖRMEDİM.
ze....
EBRU HANIM GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR DOKTOR ÇEVREMDEKİLER TARAFINDAN ÇOK DEFA ANLATILSA DA KENDİNİ TANIMAK GERÇEKTEN BAMBAŞKA HASTALARINI PSİKOLOJİK OLARAK İYİLEŞTİRİYOR
Kesinlikle Ebru hanımın ilgi alakası güler yüzü tedavi gibi, bu zamana kadar gittim doktorların güler yüzlülüğünü toplasan ebru hanımın güler yüzü etmez.İnşallah tedavimde iyi sonuçlar almaya başladım.Ebru hanımın sayesinde en kısa sürede kurtulurum ama kesinlikle tavsiye ederim .O güler yüzünüz hiç solmasın daim olsun.
er...n
selamın aleyküm, benim kızım ürtiker halk dilinde kurdeşen böyle bir hastalığı vardı türkiyedeki çogu erzurumdaki hastaneleri ve doktorların hepsini gezdik bir sonuca varamadık ancak ebru hanımı duyduk ismi kadar güzel bir insan çok teşşekkür ediyorum ona ALLAH o güler yüzünü hep güldürsün ALLAH 100 lerce kere razı olsun yaptığı tedavi ayırdıgı zaman güler yüzü hastalarıyla ilgilenmesi 10 numara ALLAH tekrar razı olsun erzurumda bulunamaz bir doktor herkez değerini bilsin ebru hanım erzurum için bulunamaz nimettir...
me...k
istisnasız Tıp dünyası için model yüzü.....Eşsiz bir örnek .....bi doctor bu kadarmı hastasına ilgili ve güler yüzlü olabilir...filmlerde olur derdim....oysa yanıbaşımızda iyiki varsınız Ebru hocam ...Gülen yüzünüz solmasın... Saygılarımla
mi...r
ya ben bu kadar tatlı bu kaadar sempatik bir doktorla ilk defa karşılaaşıyorum tedaviye yeni başladım ama ben çok güveniyorum teşekkürler ebru hanım güler yuzunz yeter sizin
pa...5
çok iyi bir dr. sağ olsun iki yıldır saç dökülmesi sorunumu halletti
Ebru Zehra Aygün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Zehra Aygün, Dermatoloji.
Ebru Zehra Aygün adresi nerede?Ebru Zehra Aygün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi Liman Caddesi, Kumova Plaza No:7, Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Zehra Aygün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Zehra Aygün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ebru Zehra Aygün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Zehra Aygün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Zehra Aygün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Zehra Aygün hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Ebru Zehra Aygün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar