Diş Hekimi Ebubekir Ünalan 1990 yılında Elazığ'da doğdu. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2010 yılında mezun oldu. Hekimlik kariyerine Arif Canpolat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Estetika Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde başladı. Mesleğini İstanbul'da Yaman Cerrahi Tıp Merkezi, Medilife Hastanesi ve Liv Hospital'da sürdürdü. Doktorumuz şimdi ise Çorlu'da açtığı Özel DOKTOR DENTAL Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile hastalarına hizmet etmeye devam etmektedir. Genel diş hekimliğinin yanında estetik ve cerrahi diş tedavileri de uygulamaktadır.

Ebubekir bey başlangıç seviye Arapça ve Almanca, orta seviye İngilizce bilmektedir. Fransızca dersleri almaya ise devam etmektedir.
Kendisi boş zamanlarında ata binmekten, spor yapmaktan ve yüzmekten hoşlanır.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Kredi kartı, Nakit

Y
Konum: ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Randevu

Ebubekir Bey işini özenle ve titizlikle yapan bir doktor. Her soru ve şikayetlerinizi dinleyip sizi her konuda bilgilendirir. Şu ana kadar kanal tedavisi, dolgu ve diş taşı temizliği yaptırdım ve çok memnun kaldım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Konum: ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Endodonti

Harika bir hekim cok tatlı Kanal tedavisi için gitmiştim çok güzel bir şekilde tedavi ettiler çok ilgililerdi

Konum: ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Estetik Dolgu

Tertemiz ortam mükemmel ilgi ağrısız bir şekilde kanal ve dolgu işlemlerimi gerçekleştirdim

Konum: ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Çocuk Diş Tedavisi

1 ocak günü hiçbir özel klinik calismazken açıktı,bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştık doktorla. 5 yaşındaki kızımın diş ağrısı için gitmiştik. Ebubekir Bey'in çocukla iletişimi inanılmaz iyi. Kızım için başka bı klinikte koltuğa bile oturmuyor bu çocuk anestezili tedavi olur ancak demişlerdi. Hiç gerek kalmadan 3 dolgu yaptırdık. Ocak ayından bu yana. Yeğenimi de götürdük 4.5 yaş. İki çocuk içinde çok memnunuz doktordan iyi ki tanışma şansımız olmuş. Çocuk dis doktoru arıyorsaniz aramayın direk bı gidin deneyin derim.

Ö
Konum: ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ İmplant

Geçmişten kalan diş korkum olmasına rağmen gittim, iyi ki de gitmişim. Tam bir profesyonel, mükemmel bir doktor .Keşke daha önce tanışsaymışız. İletişimi çok iyi ve ilgili. İlk gördüğünüzde zaten kendisine ısınıyorsunuz. İçine sinmeyen bir işi asla yapmıyor, her yaptığı işin mükemmel olması için çalışıyor. Benim dişler kötü durumda olduğu için sorunların hepsini tek tek detaylı bir şekilde anlattı ve uzun bir sürece başladık. İmplant korkum vardı sayesinde korkulacak bir şey olmadığını anladım. Ayrıca mükemmel bir ekibe sahip, birlikte harika işler yapıyorlar. Herkesin emeğine sağlık, iyi ki varsınız.

Konum: ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Endodonti

Mükemmel bir Diş Hekimi, aşırı şekilde ağrı hissi ile gitmiştim kendisine. Dişimdeki durumun pek iyi görünmediği belirterek yapılacak işlemleri açıklayıcı şekilde aktarması doğru noktada olduğumun göstergesiydi, kolay gelsin..

Mükemmel bir Hekim.
İmplant korkulu rüyam dı.Bu işlem harici dolgu,diş taşı temizliği de yaptırdım.
İmplant işlemim 15-20 dakika sürdü sıfır acı,sıfır ağrı.İşinin eğli bir hekim.Sakin ve İnsanı rahatlatan bir yapısı var.
Ekip olarak mükemmeller

T
Konum: ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Gömülü Diş Çekimi

Öncelikle çok temiz bir klinik. Ekip çok güleryüzlü. Kızımın gömülü 20'lik diş çekimi için gittik.Ebubekir Bey çok ilgili bir doktor.Kızımı konuşmalarıyla rahatlattı, eli hafif,işinde titiz. Sağlıkla atlattık süreci,gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ İmplant

Kesinlikle süper bi doktor, aynı anda 2 imlant yapıldı alt çeneye hafif bi baskı haricinde hiç bi sıkıntı olmadı, ilk 2-3 saat bi hafif ağrı sonrasında SIFIR ağrı KESİNLİKLE TAVSİYE ederim tüm pippiriklilere.

Konum: ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Randevu

Başka diş hekimlerinin çekim olarak gördüğü dişimi kanal tedavisi ile kurtardı, gerçekten çok memnun oldum. İletişimi ve yaklaşımı çok insancıl