Diş Hekimi Randevusu
Hassas Bağlantılı Protezler
Hipnoz
Horlama Apareyi
Mersin
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kemik Grefti
Çocuklarda Yer Tutucular
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Mersin
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Mersin
Özel bir hastanede tek diş hekimi olarak çalıştı.
Genel anestezi altında ve ameliyathane ortamında tedaviler yapıyor.
Estetik, botoks, dermal dolgu ve estetik diş hekimliği ile ilgileniyor.
Royal College of Surgeons pediatrik diş hekimliği eğitimini tamamladı.
ay...n
Ece hanıma şeffaf plak tedavisi için geldim.Tedavimi başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.Kendisi kesinlikle çok iyi bir diş hekimi,ona tüm yardımları için çok teşekkür ederim.
öz...r
Diş hekimi Ece hocama dişlerimdeki ayrıklık ve diş renklerimde ileri derecede sarılık yaşadığım için başvurdum. Tedavi için porselen lamina önerdi. Tedaviden sonra diş ayrıklarım daha estetik bir görünüm kazandı. Sarı dişlerimin yerine daha beyaz dişlere sahip oldum. Hocama emeğinden dolayı teşekkür ederim.
as...ı
Ben zirkonyum kaplama yaptırmak için gittim ve işlemim ağrısız sızısız hiçbir problem veya aksaklık çıkmadan halloldu. Profesyonellik için teşekkür ederim.
Diş protezi tedavisi için tercih ettim ece hanımı öneriler üzerine. Gider gitmez de doğru tercihi yaptığımı anladım öyle güzel karşıladılar ki beni. Sonuçlar da muazzamdı hepsi ece hanım sayesinde.
ay...e
Ece hanım alanında kesinlikle uzman. Kendisine her konuda güvenim tam. En son yaptırdığım botoksun sonuçları harikaydı.
ze...p
Jawline dolgusu yaptırmak için Ece hanımı tercih ettim. Keşke daha erken gitseydim diyorum çene hatlarım harika oldu.
di...a
Dudak dolgusu işlemim baştan sona çok başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Doğal ve güzel bir görünüm için Ece Hanım kesinlikle tek adresim.
ay...r
En büyük özgüvensizliğim dişlerim ve gülüşümden kaynaklanıyordu.Ağzımı sürekli elimle kapatma ihtiyacı hissediyordum.Ece hanım ise bu problemi yaptığı gülüş tasarımı ile hemencicik yok etti,öneririm.
ve...a
Dislerim yüzünden gülmek istemiyordum. Lamina gülüş estetiği işlemini duyduğum zaman kaliteli ve profesyonel bir yerde yaptırmam gerektiğini biliyordum ben de doktor ece hanıma geldim. Sonuçları gördükten sonra da iyi ki gelmişim dedim tabi.
Ece hocam da diş eti tedavisi görüyorum. Çok memnun kaldım adeta hafifledim diş taşlarım gidince çok çok mutluyum herkese tavsiye ederim kaplama için Ece hocamda tedavi görmeye devam edeceğim. Teşekkür ederim çalışanlara emeğinize sağlık
Ece Abacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ece Abacı, Diş Hekimi. Size Ece Abacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Pedodonti, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Pembe Estetik.
Ece Abacı adresi nerede?Ece Abacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ece Abacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ece Abacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ece Abacı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ece Abacı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ece Abacı hangi dilleri konuşuyor?Ece Abacı ile İngilizce, Almanca, Türkçe, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Ece Abacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ece Abacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ece Abacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ece Abacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Ece Abacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ece Abacı hangi sigortaları kabul ediyor?Ece Abacı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.