me...a
Koronanın tavan yaptığı dönemde bebeğimin kalp atışını hissetmedim ambulans çağırıp Çorlu devlete gittim.koronalıydım gece 9 da doğumumu yaptırdı başımdan hiç ayrılmadı kalbi güzel kendi güzel insan.bebeğimde bende sayesinde sağlıklıyız Allah ayağına taş değdirmesin mutluluk hep seninle olsun
ay...m
Rabbime şükrediyorum onunla tanışma fırsatı bulduğum için.yıllardır çektiğim yoğun kanamalarıma çözüm bulup beni sağlığıma kavuşturduğu için ne kadar teşekkür etsem az.hayatta hastayı anlayıp empati kurması ve çözüm için çabalamasını diğer hiç bir doktordan görmedim.rabbim yolunu açık etsin başarılarının daimi olmasını temenni ediyorum
Ece Bahçeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ece Bahçeci, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ece Bahçeci adresi nerede?Ece Bahçeci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vedat Ali Özkan Cad. Devrek
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ece Bahçeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ece Bahçeci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ece Bahçeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ece Bahçeci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ece Bahçeci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ece Bahçeci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ece Bahçeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.