Tokatlı plaza ÇINAR MAH, 5003/3 Sk. NO:3 Kat:2 daire:206, İzmir
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
g.....
Çok iyi bir uzman,tüm sorularınızın cevabını alırsınız. Özenle dinliyor ve profesyonel açıklamalar yapıyor.Ece Hanım'dan sonra çok şey değişti.iyi ki tanıdım onu
me...e
Buradaki yorumları okuyarak destek almak istedim iyiki de almışım kendimi bir çıkmazın içindeyken hissettiğim bir anda tanıştım belki benim de bu yorumun birilerinin hayatına güzel dokunuşlara sebep olur
g.....
Hayatımın karmaşık bir döneminde, sorunlarımla tek başıma mücadele edemeyecek durumdayken uzun araştırmalar sonucu en içime sinen kişi Ece hanım oldu. İlk görüşte ki düşüncelerimi çok haklı çıkaran bir terapi süreci geçirdim. Ece hanımın yaklaşımı, ilk görüşmede ki güven verici davranışları terapiye devam etmemde ki en büyük nedenlerdi. Ve terapi sürecim sündürmeden, (maddi odaklı olmadığı açık bir şekilde) benim ihtiyacımın bittiği an, bir seansı hipnoterapi olmak üzere toplamda beş seans sonunda sonlandı. Tüm terapi süreci boyunca mesleki yetkinliğini anlayabiliyorsunuz.Bu sebepler de Ece hanımı gönül rahatlığıyla herkese tavsiye etmemi sağlıyor.
Uzm. Kl. Psk. Ece Ergür
Çok kıymetli danışanım seçtiğimiz yol ve yöntemler bize oyalanmadan yolda kaybolmadan istediğimiz iyiliğe ulaşmamızı mümkün kılıyor . Sizinde belirttiğiniz gibi kişiye özel durum analizi ve tekniklerle sonuç kaçınılmaz oluyor . Hayatınızın her zamankinden daha iyi kaliteli geçmesini diliyorum. Paylaşımınız ihtiyaç duyan diğerlerine yön gösterici olacak . Çok teşekkür ederim
s....ç
Uzman yaklaşımı sayesinde yıllardır yaşadığım problemlerimin adını koymuş ve olması gereken şekilde tedavi olmamın yolunu açtığı için kendisinden çok memnun kaldım.
Annemin kaybi ile yasadigim zorluklardan dolayi gittigim psikiyatrist deneyimli, iyi bir psikoterapist ile gorusmem gerektigini ozellikle istedi. İlaclara bagimli olmamak adina. Doktor takvimi uzerinden yorumlari dikkate alarak ulastim kendisine. İlk izlenim benim icin her zaman cok onemlidir.Pozitif enerjisi oldukca yuksek.Sicakkanli olusu ve anlayisli davranmasi beni oldukca rahatlatti. Farkli bakis açısı yakalamami saglayacak gibi.Tavsiye edebilirim.
Gayet memnun kaldım. Yaşam standartım daha iyileşti. Dürüst olmasını ve anlamasını beğendim. Aldığım desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim.
Deprem fobisi nedeni ile ilgili gittim. Ece Hanım ile verimli tedavi aldım. Tedavi sonrasında problem yaşadığım konu ile ilgili daha sakin hissediyorum. Kendisi samimi ve işinde uzman.
Memnunum, başarılı buluyorum. Gerçekten kendimi onunla görüştükten sonra iyi hissediyorum. Yol kat ettik. Eşimden ayrıldığım için depresyondaydım konuşarak halledeceğini söyledi ve o şekilde de oldu. İlaçlara yönelik değil konuşarak ilerledi. DoktorTakvimi.com sitesinden yorumlarına bakarak gittim. Sürecim devam ediyor. Taşındığım için Online görüşmeye devam edeceğim.
Kendisiyle bir tavsiye uzerine tanıştım iyikide tanismisim. Ilk randevumuzda beni oldukça güler yüzle karşıladı, çok samimi ve içten davrandı.Cikmaza girdigimde daraldiigimda başvurduğum adres.Sizde isin içinden çıkamadığınız doluya koyup almadigi bosa koyup dolmadıgi yani bi turlu olmuyor diyorsaniz gidin derim. Kendisi zaten alanında ; son derece uzman, son derece naif, son derece kibar, müthiş bir tecrube ve bilgi birikimine sahip bir hekim. Insani sakinlestiren degerli oldugunu hissettiren Hanimefendi. O sözün bittiği ve başladığı nokta gerçekten kendisi bir numara alanında .Lakin arkadaş ve dostluğa çok önem verdigim için arkadaş sayım oldukça azdır, şanslıyım ki kendisiyle tanıştım ve beni tamamen anladığına inandığım bir dost edindim diyebilirim kendi adima.Kendisi icin burada sayfalar dolusu yazabilirim lakin vaktinizi almak istemem belirttiğim gibi kendisi beni gercek anlamda anlayip tedavi edip iyilestirdi eğer sikintidaysaniz gidin derim..
m....ö
Ece Hanımla tanışmam depresyonum esnasında oldu. Kendisinin pozitif yaklaşımı,bilgisi ve tecrübesiyle üstesinden geldim. İyi ki var hayatıma yaptığı dokunuşlar sayesinde bugün daha güzel bir hayatım var.
Ece Ergür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ece Ergür, Psikoloji. Size Ece Ergür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Terapisi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Çocuklarda Yeme Problemleri, Davranış Bozuklukları, Fobilerden Kurtulmak.
Ece Ergür adresi nerede?Ece Ergür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Bulvarı 49 sokak No:4 kat:2 daire:3 Aydın
- Tokatlı plaza ÇINAR MAH, 5003/3 Sk. NO:3 Kat:2 daire:206 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ece Ergür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ece Ergür uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ece Ergür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ece Ergür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ece Ergür hangi dilleri konuşuyor?Ece Ergür ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ece Ergür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ece Ergür tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ece Ergür hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Ece Ergür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.