Şükrüpaşa Mahallesi Şehit Cem Dilay Kerman Bulvarı Mehmet Sıddık Apartmanı Kat:1 Daire: 53, Edirne Merkez, Edirne
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Tümünü gösterSigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Good Enough Zeka Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Uzman Klinik Psikolog Ece Göktepe
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodinamik Psikoterapi
Uzman Klinik Psikolog Ece Göktepe
Lisans sonrasında 18 ay boyunca psikanalitik psikoterapi eğitimi almıştır. Bunun yanında bilişsel davranışçı terapi, oyun terapisi, bağımlılığa yaklaşım, kısa süreli çözüm odaklı terapi ve psikolojik testler eğitimlerini tamamlamıştır.
Şu an çocuk, ergen ve yetişkinlere online terapi hizmeti vermeye devam etmektedir.
p....a
Kendimi bunalımda hissettiğim için bir arkadaş tavsiyesi üzerine Ece hanıma başvurdum. Verimli bir terapi süreci geçirdik. Güler yüzü ve desteği için teşekkür ederim...
tu...e
Unuttuğum beni hatırlatma konusunda desteğe ihtiyaç hissetmem Terapiye başlama nedenimdi
Danışmanım Mükemmel hissettirdiği için çok şanslıyım
Doğru yerde doğru sorularla kendimi bulmam konusun da desteğini yakından hissediyorum
Kendimi hazır hissettiğim noktalarda görüşmelerimiz devam ediyor
Kendimi güzel hissediyorum
Bir sonraki görüşmeyi heyecanla bekliyorum
Güzel adımlar atmaya başladığımı hissediyorum her geçen gün umudum artıyor sayesinde
f.....
İçimi çok rahatlattı. Kendimi, stres yaptığım konuları ve geleceğe dair endişelerimi sanki bir arkadaşla konuşur gibi paylaştım. Çok memnun kaldım.
c....g
Bir süredir Ece Hanıma gitmekteyim, genç olduğundan dolayı hem biraz tedirgindim hemde kendime daha yakın görmüştüm. İyiki de gitmişim! Tatlı diliyle güler yüzüyle bana çok iyi geldi. ilk gittiğim zamanlar içimde yaşama hevesine dair hiçbir kalıntı yoktu, o kadar umutsuz ve karamsardım ki... Onun sayesinde hayata bakışım değişti, ufak şeylerden mutlu olabileceğimi, her ne olursa olsun hayatın bizi iyileştirmek için yaraladığını ve iyileşebilmemiz içinse önce kendimizi kabullenmemiz gerektiğini öğretti. Kendisine çok teşekkür ederim.
Pandemi sürecinde anksiyete sorunum dolayısıyla kendisine danıştım gerek pozitif enerjisi gerek doğru noktalara değinmesinden dolayı daha ilk seanstan çok olumlu bir etkileşim aldım kendisinden.Sorunlarınızın gerçekten dinlendiğini hissedebiliyorsunuz.Artık diğer seanslarım için gün sayar oldum.
Ece Göktepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ece Göktepe, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Ece Göktepe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikodinamik Psikoterapi, Oyun Terapisi, Good Enough Zeka Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Online Danışmanlık, Gessell Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Psikoterapi.
Ece Göktepe adresi nerede?Ece Göktepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şükrüpaşa Mahallesi Şehit Cem Dilay Kerman Bulvarı Mehmet Sıddık Apartmanı Kat:1 Daire: 53 Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ece Göktepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ece Göktepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ece Göktepe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ece Göktepe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Ece Göktepe hangi dilleri konuşuyor?Ece Göktepe ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Ece Göktepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ece Göktepe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ece Göktepe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ece Göktepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ece Göktepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ece Göktepe hangi sigortaları kabul ediyor?Ece Göktepe tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.