Adalet Mahallesi Manas Bulvarı Folkart Towers A Kule 19. Kat 1908 Nolu Ofis, Bayraklı
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Melnis Danışmanlık
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
İlişki Terapisi
Melnis Danışmanlık
Diğer eğitimleri:Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, Yeme Bozukluklarında Bilişsel Davranışçı Terapi Yaklaşımları, Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışcı Terapi ,Çocuk Değerlendirme Testleri Sertifikası, EMDR Terapisi ,Aile Danışmanlığı Sertifikası ,Oyun Terapisi Eğitimi.
bt...l
Ece hanım görüşme süreci boyunca kafanızda farklı bakış açısı uyandıracak kapılar aralıyor size her görüşmeye istekli gittim hep ve oradan çıktığımda hep umut dolu oluyordum. Ece hanım başarılarınızın devamını dilerim
4 seanstta çok büyük ilerlemeler kat ettik çift olarak çok memnunuz ve daha fazla bilinçlenerek seanslara devam ediyoruz. Ece hanım bize, daha doğrusu bitmekte olan ilişkimize çok iyi geldi.
a...
Yakın çevremin referansı ile Ece Hanıma ulaştım. Duygusal karışıklıklar yaşadığım için başvurdum. Kendisi bu süreçte çok destek oldu. Çevreme tavsiye ederim.
m...
Ece Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kaygı sorunları üzerine yaklaşık 7 seans yaptık. Düşüncelerim ve duygularım hakkında daha farkında olarak devam ediyorum ve kaygılarımı yönetebilmeyi öğrendim. Ece Hanım'ın empatik yaklaşımı beni de oldukça motive etti seanslara dair, psikolog arayışında olan herkese öneriyorum.
a...
Ece Hanım'a arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Anksiyete ve majör depresyon belirtileri yaşıyordum ve bu durum günlük yaşamımı oldukça zorlaştırıyordu. Bu sıkıntılarla başa çıkmak ve duygusal dengemi yeniden kazanmak amacıyla Ece Hanım'dan destek almaya karar verdim. Ece Hanım ile terapi sürecim oldukça verimli ve öğretici geçti. Terapi seanslarımız sayesinde yoğun kaygılarımı ve anksiyetemi yönetme konusunda çok şey öğrendim. Ece Hanım'ın destekleri ve yaklaşımı, sorunlarım üzerinde derin bir iç görü kazanmama yardımcı oldu. Terapiye başlamadan önce yaşadığım sürekli kaygı, günlük ağlama krizleri ve çaresizlik hissi, Ece Hanım ile çalışmaya başladıktan sonra belirgin bir şekilde azaldı. Onun sayesinde düşüncelerimde ve duygusal durumumda büyük bir değişim yaşadım. Ece Hanım'ın alanındaki uzmanlığı, farklı bakış açıları sunabilme yeteneği ve etik değerleri, onu başarılı bir terapist yapıyor. Ece Hanım'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kendisi ile görüşmeye başladığımdan beri farkındalıklarım arttı, kendime problem ettiğim olayların aslında hayatın zorlukları olduğunu anlamamı sağladı. Uzun bir yoldu ama sonu mutlu etti.
c.....
Ece Hanım'la geçirdiğim süreçte ilk seansımdan son seansıma kadar gayet memnunum. Kendisini herkese öneririm. Görüşmelerimizden sonra duygusal anlamda öfkemi kontrol açısından bayağı değişimler fark ettim. Ece Hanım bence gayet işinde 10 numara bir insan. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
z.....
Biz çok memnun kaldık. Evlilik terapisti olarak 9 seans kadar görüşme sağladık. Yönlendirme adına çok büyük katkısı oldu. Bizim problemimiz empati kuramıyorduk. Ne hissettiğimiz, anlatmaya çalıştıklarımız ve iletişim problemlerimizi aştık. Ece Hanım gayet profesyonel, iyi, ılımlı, her şekilde 2 tarafıda yönlendirebilecek olgunlukta.
Yaklaşımı öncelikle çok beğendim. Rahat bir şekilde içimi dökebildiğim için arkadaşlarımada kendisini önerdim. Yargılamadan sorunu çözmeye yatkın bir şekilde dinlediği için çok severek seanslarımı yürüttüm. Herkese tavsiye ediyorum. Ece Hanım çok bilinçli ve ne yaptığının farkında olan bir psikolog. 9 ay danışmanlık hizmeti aldım. Çok daha umutlu ve çözüm odaklı biri oldum. Özellikle kendime güvenimle ilgili sıkıntılarım vardı. Nedenlerini uzun süre konuştuk. Özgüven ve öz saygısı yüksek biri olduğumu düşünüyorum.
z...
Ece Hanım'a eş terapisi için başvurduk. 8-9 hafta boyunca gittik. Çok memnun kaldık, sorunlarımızı nasıl çözeceğimiz konusunda bize çok yön gösterdi evliliğimizin 8. Senesinde yeniden birbirimiz anlamayı öğrendik. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ece Gümüş Kurnaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ece Gümüş Kurnaz, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Ece Gümüş Kurnaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı, Randevu, Online Terapi, Normal Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi.
Ece Gümüş Kurnaz adresi nerede?Ece Gümüş Kurnaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mahallesi Manas Bulvarı Folkart Towers A Kule 19. Kat 1908 Nolu Ofis Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ece Gümüş Kurnaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ece Gümüş Kurnaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ece Gümüş Kurnaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ece Gümüş Kurnaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Ece Gümüş Kurnaz hangi dilleri konuşuyor?Ece Gümüş Kurnaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ece Gümüş Kurnaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ece Gümüş Kurnaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ece Gümüş Kurnaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Ece Gümüş Kurnaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar
Bayraklı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar