Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Psikolojik Sağlamlık Programı
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
Pons Psikoloji
Lisans eğitimimi Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik (İngilizce) bölümünde tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nde Psikolojik Danışma ve Rehberlik (tezli) programına kabul aldım. Şu anda ‘’Çocukluk Çağı Travmaları ve İlişkisel İhtiyaçların Ebeveynlik Stillerine Etkisi’’ hakkında tez yazmaktayım.
Lisans ve yüksek lisans eğitimim süresince süpervizyon eşliğinde danışan gördüm. Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde asistan öğrenci olarak çalıştım. Çeşitli okullarda okul öncesi ve ilkokul kademesinde stajyer okul psikolojik danışmanı/uzman yardımcısı olarak görev aldım.
Psikoevim Psikoloji Merkezi’nde ‘’Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, EMDR, Çocuk Testleri, Mindfulness, Çözüm Odaklı Terapi, Evlilik ve Çift Terapisi’’ eğitimlerinin yer aldığı klinik staj programında yer alarak süpervizyon eşliğinde çok sayıda danışanımla terapi sürecini başarıyla yönettim.
Psi Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde alanında uzman psikologlarla birlikte her hafta düzenli olarak bir araya gelerek ‘’Çocuk Psikopatolojisi’’ üzerine yazılan makaleler hakkında okuma grubu çalışmalarına katıldım. Yabancı kaynakların çevirileri, vaka analizleri ve sunumlar yaparak buradaki sürecimi de başarıyla tamamladım.
Yöret Vakfı’nda (Yüksek Öğrenimde Rehberliği Tanıtma ve Rehber Yetiştirme Vakfı) gönüllü olarak çalıştım. 8-12 yaş aralığındaki çocuklarla ‘’Şiddetsiz İletişim Atölyesi’’ , 7-9 yaş arasındaki çocuklarla ‘’Vurma Konuş Projesi’’ , 65 yaş üstü yaşlılarla ‘’Kuşaklararası Yarenlik Projesi’’ , 20-25 yaş arasındaki genç yetişkinlerle ‘’Akran Destek Dayanışma Grubu’’, afet bölgesindekilere yardım amaçlı ‘’Afet Grup Destek Koordinasyonu’’ ve ‘’Afet Sonrası Gençleri Güçlendirme’’ projelerinde yer aldım.
Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağlı bir toplulukta gönüllü olarak çalışarak sevgi evinden gelen çocuklarla ilgili çalışmalarda yer aldım. Akbank Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Down Sendromu Derneği (Down Türkiye)’de gönüllü olarak çalışarak down sendromlu bireylerle çalışmalarda yer aldım.
Şu anda İstanbul’da özel bir eğitim kurumunda psikolojik danışman olarak görev almakla birlikte çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarımla çalışmaya devam etmekteyim. Yaklaşım olarak çocuklarla oyun terapisi ile çalışırken ailenin de süreç içerinde aktif rol oynamasını önemsemekte, ebeveyn danışmanlığı ve aile danışmanlığı yapmaktayım. Ergen ve yetişkinlerle; Danışan Merkezli Terapi, Transaksiyonel Analiz, Gestalt terapi, Çağdaş Psikanalitik, Özneler Arası Yaklaşım, İngiliz Nesne İlişkileri Kuramı’nın bir araya gelmesiyle oluşan ve bütünleştirici bir model olan integratif psikoterapi ile çalışmaktayım.
z.....
Ece Işıktekin ile görüştüğüm her seanstan sonra kendimi daha güçlü hissediyorum.Empati yeteneği ve anlayışı sayesinde, kendimi rahatça ifade edebiliyorum.Onunla çalışmak, kendimi ve duygularımı daha iyi anlamamı sağladı.Yol gösterici tavsiyeleri ve verdiği değerli bilgiler, hayatımı olumlu yönde değiştirdi.Ondan aldığım destekle, kendime olan güvenim arttı ve daha mutlu bir insan olma yolunda ilerleyeceğim.
Ece Işıktekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ece Işıktekin, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Ece Işıktekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Grup Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Ece Işıktekin adresi nerede?Ece Işıktekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Mah. Valikonağı Cad. No: 117/5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ece Işıktekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ece Işıktekin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ece Işıktekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ece Işıktekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ece Işıktekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ece Işıktekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ece Işıktekin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ece Işıktekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ece Işıktekin hangi sigortaları kabul ediyor?Ece Işıktekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.