3 sene bir butik bir pilates stüdyosunda hem Stüdyo sorumluluğu yaptım hem de diyetsiyen danışmanlığı hizmeti verdim.
Sporcu beslenmesi üzerine Fitness Nutrition Specialist eğitimi aldım. Aynı zamanda Basketbol alanından 2 farklı oyuncu ile çalıştım.
Kilo kaybı, Kilo kazanımı, Obezite, Kronik hastalıklar, Metabolik sendrom, Hamile ve emziren anne, Hormon bozuklukları, Nörolojik rahatsızlıklar, Vegan ve vejetaryen beslenme gibi bir çok konuda hizmet vermekteyim.
Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme
Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
o.....
Kız arkadaşım ile bir buçuk aydır devam ediyoruz. Düzenimizi sarsmadan verdiğimiz tüm kiloları yağdan vermemizi sağladı.Güler yüzüyle bize diyeti sevdirdi
ar...
6 aydan uzun bir süredir danışmanıyım. İnanilmaz derecede memnunum. Kilo problemimi çözdük artık spora yönelik beslenme konusunda destek almaya başladım kkendisinden. Çok tavsiye ederim.
a....a
Kendisiyle kilo verme üzerine gayet başarılı bir şekilde ilerliyoruz, bu süreçte kendisi bana çok fazla destek oluyor, gün içerisinde bir şey sorduğum zaman hemen cevap alabiliyorum ve çok da cana yakın biri ve işinde profesyonel. Kendisinin bana uyguladığı beslenme yöntemiyle oldukça da kilo veriyorum, benim aynı zamanda insülin direnci rahatsızlığım da var, buna uygun diyet listeleri hazırlıyor, gayet de güzel ilerliyoruz.
a....b
Ben kilo vermek üzerine kendisinden destek alıyorum, hala da seanslarımız devam ediyor ve çok memnunum. Kendisi danışanına karşı çok ilgili ve alakalı bir uzman, süreçte her şeyin dörtlük olduğunu söyleyebilirim, şuana kadarki süreçte de hedeflediğim kiloma ulaştım.
g....a
Ben doğum sonrası kilolarımı vermek için kendisinden seans almaya başladım. Bu süreçte bana hem psikolojik olarak çok destek oldu, hem de bana her konuda verdiği desteklerden dolayı kendisiyle çalışmaktan çok memnun kaldım. Kendisi pozitif ve uyumlu bir diyetisyen, seans sürecimiz de hala devam ediyor.
Biraz sorunlu bir vücut yapım olması bile 85 günde çok başarılı sonuçlar elde ettik hayatımda tanıdığım en iyi dietisyen mükemmel bir derecede iletişimi var motive etmesi ve bunu başarıcaksınız demesi ve hissettirmesi harika iyiki yolum ece hanımla kesişti her şey için çok teşekkür ederim zafer inananlarındır
e...
Aldığım fazla kilolardan dolayı Ece Hanım'a ulaştım. Hedefe giderken yürüdüğüm yolda Ece hanımın önderliği ile yol inanılmaz motive edici,yormayan bir süreçti.Her sabah aynaya baktığımda kendimi en mutlu olduğum kiloda görmemi sağlayan, her soruma bütün inceliği ve sevecenliği ile yanıtlarken nedeni ve niyesi ile anlatan canım diyetisyenim sonuca inanamıyorum partnerliğiniz için sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisi ilgili ve sevecen tavrı aynı zamanda disiplinli. Kesinlikle çevreme tavsiye ediyorum ve tavsiye ettim de
Kilo vermek amaçlı çıktığın bu yolda bana hem destek hemde en güzel yol göstericim olan diyetisyenim güzel eceme çok teşekkür edebilirim hersey mükemmel ve kusursuz şekilde ilerledi. Sonuç beni çok mutlu etti
o.....
Ece hanımla calismadan once 6 ay spor yapiyordum fakat aynada veya mezura olcumlerinde herhangi bir sonuc goremiyordum. Profesyonel sporcu beslenme hizmeti alarak 3 aylik bir surede yağ oranimi %17 den 11% e indirdik. Daha atletik bir gorunus kazandim. Eski diyetimde yaptigim ve hic farkinda olmadigim hatalari aciklayarak anlatti bana ve beslenmenin spor uzerinde ne kadar etkili oldugunu gordum. Öğünlerimle ilgili kafama takilan tum sorularima 1 kere bile of demeden cok hizlica geri dönüş yaptigi icin kendilerine teşekkür ediyorum :). Ek olarak ramazan ayinda sporcu diyetinizi oruc tutmak isteyenlere gorede revize ediyor
m....s
Bana çok yardımı oldu. Uzmanımın sayesinde çok daha sağlıklı yaşıyorum. Beraber hazırladığımız planlarla zayıflayıp daha güzel bir görünüme elde etim ve tekrardan sağlığıma kavuştum.
Ece Karabacak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ece Karabacak, Diyetisyen. Size Ece Karabacak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü.
Ece Karabacak adresi nerede?Ece Karabacak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi, No:265, Daire:5 Kat:2 Caddebostan İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ece Karabacak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ece Karabacak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ece Karabacak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ece Karabacak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ece Karabacak hangi dilleri konuşuyor?Ece Karabacak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ece Karabacak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ece Karabacak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ece Karabacak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ece Karabacak hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Ece Karabacak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ece Karabacak hangi sigortaları kabul ediyor?Ece Karabacak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler