Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans
Ameliyatsız Burun Estetiği
Ameliyatsız Cilt Gençleştirme
Tümünü gösterHizmetler
Dermatoloji Randevusu
Arabacıalanı Mahallesi Mert Sokak No:46 Nurten Şükür İş Merkezi Kat:1 C2, Sakarya
Akne Skarı Tedavisi
Egzama Tedavisi
Elektro Koter Tedavisi
Elektrokoterizasyon
Uzm. Dr. Ece Nur Değirmentepe Muayenehane
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Fraksiyonel Lazer Tedavisi
Mezoterapi
Mikro iğneleme
Ozon Tedavisi
Uzm. Dr. Ece Nur Değirmentepe Muayenehane
Plazma Enerjisi (Sivilce İzleri Tedavisi)
PRP
Siğil Tedavisi
Siğil Yakma
Somon DNA Aşısı
Uzm. Dr. Ece Nur Değirmentepe Muayenehane
Vakumlu Cilt Bakımı (İnnofacial)
Vücut Mezoterapisi
Yama (Patch) Testi
Yara İzi Tedavisi
Yüz Dolgusu
İple Yüz Germe
Leke Tedavisi
Uzm. Dr. Ece Nur Değirmentepe Muayenehane
2013 yılında İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Dermatoloji ihtisasına başladım. Uzmanlık eğitimini tamamlayana kadar geçen sürede ürtiker, psoriasis alanlarında birçok akademik çalışmada bulundum. 2018 yılında ‘Kronik spontan ürtikerli hastalarda FCER1A gen polimorfizminin prevalansı ve omalizumab tedavi yanıtlarına etkisi’ tezi ile uzmanlık eğitimini tamamladım.
İhtisas sonrası Trabzon Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesinde ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yaptım.
Dermatoloji ve Estetik dermatoloji üzerine birçok yurtiçi ve yurtdışı kongre ve seminerlere katıldım ve yenilikleri takip ederek bilgi ve birikimini arttırmaya çalıştım. Özel ilgi alanlarım arasında dermokozmetik uygulamalar, akne, ürtiker, atopik dermatit, psoriasis, rozasea, saç hastalıkları, deri kanserleri, pediatrik dermatoloji ve dermatolojik cerrahi yer almaktadır. Estetik dermatolojiye duyduğum özel ilgi nedeniyle asistanlık döneminden itibaren 8 yıldır botoks, dolgu, mezoterapi, PRP uygulamalarını aktif olarak yapmaktayım. Cilt sağlığını ve doğal görünümü ön planda tutarak bilgi ve tecrübelerimi daha kaliteli ortamlarda teknoloji ile birleştirerek paylaşabilmek adına 2022 yılında kendi kliniğini kurdum.
ca...u
Sakarya için bir şans Ece hanım. Kendinden emin ve sorulara verdiği yanıtlarla işinin ehli ve güven veren bir doktor. Her cilt sorununa uygun çeşitli tedavi seçenekleri mevcut klinikte. Cildim için rozasea tedavisi ve el terlemesi için botoks uygulaması yaptı. Her iki tedaviden de çok memnun kaldım
Ece hanım her zaman olduğu gibi bizi güleryüzüyle karşıladı. Saç dokulmesi sikayetiyle gittim, bana hem mevcut tedavi seçeneklerini, hem de yeni tedavi yaklasimlarini ayrintili bir sekilde anlattı. İlerleyen aşamalarda da hiçbir sorumuzu cevapsiz birakmadi. Kliniği tertemiz. Dermatoloji alaninda gözümüz kapalı kendisini tercih edeceğiz
e....s
Akneden dolayı düzenli gidiyorum. Tedavim işe yaradı ve yarıyor. Çok memmnunum.
z....ş
Ece hanıma 4 yaşindaki kizimla birlikte gittik.Saç derimizde kaşıntı vardi.Meğerse bitlenmişiz.Cok üzuldüm ama doktor hanım hepimizun başina gelebilecegini söyledi.Tedavi edilebilir olduğunu söyledi.Saç telimi aldi ve mikroskopta inceledi.Gayet ilgili ve güler yüzlü davrandi.Verdiği tedaviyi yaptık ve baya rahatladik.İyi ki gitmişiz.Bundan sonra cildiyeyle alakalı şeylerde doktor hanıma her zaman gitmeyi düşünüyorum.Ayrica sonradan kendisine msj attim ve gayet sabırli ve ilgili bir şekilde cvp yazdı.Kendisine teşekkür ediyorum,meslek hayatinda başarilar diliyorum.Sevgilerle...
bu....
Ece hanımı araştırarak gittim.Çok deneyimli ve güler yüzlü bir hekim.Hilal hanım içten ve sıcakkanlı şekilde yaklaşımda bulundu.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Süreçte benim hiç morarmam olmadı ağrılı bir işlem değildi.Sonuçtan çok memnun kaldım.Ece hanım konuşulması gereken bir hekim ellerine sağlık
ne...n
Çok sempatik,ilgili bir dermatolog Ece Hanım.. göz altı morlukları ve dudak dolgusu için harika sonuçlar aldım. Çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim :)
15 dakikadan az bir sürede ağrısız sızısız gayet etkin bir şekilde ben alındı. Teşekkür ederiz......
f....ö
Doktor hanımdan güler yüzü, ilgisi, hekimliği ve bilgisi nedeni ile çok memnun kaldık. Akne tedavisi için gittim, kısa sürede olumlu sonuçlar aldım.Kendisi Sakarya için büyük bir şans
vi...
Ece Hanım'a cildimdeki kuruluk şikayeti için başvurdum. Verdiği tedavi ve uygulamadan çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir klinik.
de...
Herşey cok güzeldi dövme silme işlemim başarılı doktor hanım yüzü hep gülüyodu neşesi bol bı hocamız
Ece Nur Değirmentepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ece Nur Değirmentepe, Dermatoloji. Size Ece Nur Değirmentepe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Yüz Dolgusu, Botoks, PRP, Cilt Yenileme, Mezoterapi, Dudak Dolgusu, Kriyoterapi, Cilt Bakımı, Dolgu.
Ece Nur Değirmentepe adresi nerede?Ece Nur Değirmentepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mahallesi Mert Sokak No:46 Nurten Şükür İş Merkezi Kat:1 C2 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ece Nur Değirmentepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ece Nur Değirmentepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ece Nur Değirmentepe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ece Nur Değirmentepe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ece Nur Değirmentepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ece Nur Değirmentepe tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ece Nur Değirmentepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Ece Nur Değirmentepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ece Nur Değirmentepe hangi sigortaları kabul ediyor?Ece Nur Değirmentepe tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.