Op. Dr. Ece Öcal Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup, Kadın Hastalıkları Doğum ihtisasını İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesinde,Perinatoloji ihtisasını Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Perinatoloji bölümünde tamamlamıştır.

Op. Dr. Ece Öcal Muayenehane
Fırat Mah. Mahabad Bulvarı Mega Arslan Plaza B Blok : 131 Kat: 7 No: 39, Kayapınar, Diyarbakır

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Perinatoloji Randevusu

4 Boyutlu Ultrason +38 daha fazla

Amniosentez

Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi

Cinsel Terapi

Perinatoloji Randevusu

Fırat Mah. Mahabad Bulvarı Mega Arslan Plaza B Blok : 131 Kat: 7 No: 39, Diyarbakır

Konum: Op. Dr. Ece Öcal Muayenehane Detaylı Ultrason

Detaylı ultrason için gittik. Öncelikle doktor hanım çok tatlı ve güler yüzlü biri. Bebeğimin her detayına özenle bakıp açıkladı kendisi. Aklımızda hiçbir soru işareti kalmadı. Çok memnun kaldık biz kesinlikle tavsiye ederiz

Ö
Randevu doğrulandı
Konum: Op. Dr. Ece Öcal Muayenehane Randevu

Riskli gebelik şüphesiyle Ece hanıma gitmiştik.. kendisinden çok memnun kaldık. İşinde çok başarılı, ilgili ve güler yüzlü biri

Konum: Op. Dr. Ece Öcal Muayenehane Perinatoloji Randevusu

Siz mükemmel bir uzman hekimsiniz .. iyi ki sizi tercih ettik.. detaylı ultrason randevumuz da bizim soru sormamıza gerek kalmadan her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı tedavi boyunca bana karşı nazik davrandı. Sizinle tanıştığımıza çok memnun olduk iyi ki varsınız hekimliğiniz daim olsun

Konum: Op. Dr. Ece Öcal Muayenehane Detaylı Ultrason

Güler yüzü ile güzel ve rahatlatıcı konuşması ile bize aşırı güven verdi . Bebeğimizin her tarafına çok detaylı bakıp aşırı açıklayıcı ve detaylı bilgiler aldık aklımızda ekstra soru sormak için bile soru işareti kalmadı çünkü tüm sorularımızı aşırı detaylı cevaplandı . Daha sonradan oluşabilecek sorunları hafta ilerledikçe dikkat etmemiz gereken her şeyin bilgisini aldık e birde dündendir çekilen aşırı güzel resimlerimiz ve videolarımız var tabi ki . İyi ki varsınız

Konum: Op. Dr. Ece Öcal Muayenehane Gebe Takibi

Hocamız bebeğimizi tüm ayrıntıları ile inceledi hamilelik ve doğum süresince hep yanımızda oldu söz verdiği saatlerde mutlaka ameliyatlara katıldı çok işinin sadece maddiyat olmadığını çok iyi biliyoruz Allah razı olsun.

Konum: Op. Dr. Ece Öcal Muayenehane Detaylı Ultrason

Ece Hoca ile takip eden doktorumuzun yönlendirmesiyle detaylı ultrasonda tanışmış olduk. Daha önce birçok arkadaşımızdan da adını duymuştuk. Kliniği son derece temiz ve düzenli. Detaylı ultrasonun hassas bir iş olduğunu ve bazı durumlarda muayenenin uzayabileceğini biliyorduk ama neyse ki bebeğimiz gerekli pozisyonları ara ara bizi zorlasa da verdi. Ece Hocam, her detayı özenle ve güleryüzle bizimle paylaştı. Muayene süresince bölüp soru sormayı tercih etmedik, yalnızca dinledik çünkü ne kadar özen gerektiren bir iş olduğunu gördük. Muayeneyi bitirdik ve biz söylemeden kendisi sormak istediklerimizi sorabileceğimizi söyledi zaten. Biz de risk durumumla ve muayene ile ilgili sorularımızı sorduk. Kendisi de güleryüzle ve memnuniyetle cevapladı. Kafamızda hiçbir soru işareti kalmadı. Harika bir hekim, şu an takip eden bir hekim arayışında olsaydım koşarak kendisine giderdim. Deneyim, samimiyet, güleryüz, iyi cihazlar. Bir anne adayının arayabileceği her şey mevcut.

P
Konum: Op. Dr. Ece Öcal Muayenehane Detaylı Ultrason

Biz Mardin’den detaylı ultrason için Ece hanımı tercih ettik.İlgisiyle ,bilgisiyle ve en önemlisi güler yüzüyle bizi her yönden memnun etti.Doktor hanım tüm detaylara en ince ayrıntısına kadar bakıp size bilgi veriyor ,muayenenin sonunda soracak soru kalmıyor çünkü aklınızda soru işaretleri bırakmıyor .Bizi her konuda çok güzel yönlendirdi eşimde bende çok memnun kaldık.Hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz o sıcaklığı ve rahatlığı Ece hanımı görünce hissediyorsunuz o yüzden bu yorumu yapmayı borç bildim

Konum: Op. Dr. Ece Öcal Muayenehane Gebe Takibi

Ece Hanım Alanında çok iyi bir doktor. Ayrıca kendisi samimi güleryüzlü,sabırlı birisi.Kendisi ile gebelikten önce tanışmıştık. İyiki de tanışmışız. Bu süreçte bizi çok iyi yönlendirdi. En ince ayrıntıları bile bizimle paylaşmaktan çekinmedi. Hem Kendiniz hem bebeğinizle ilgili iyi bir doktor arıyorsanız, size mutlaka Ece Hanımı tavsiye ediyorum.

Konum: Op. Dr. Ece Öcal Muayenehane Perinatoloji Randevusu

Riskli gebeliğim olduğu için Ece Hanımı tavsiye üzerine tercih ettim. Beni 27. Haftada sezeryana alacaklardı bazı risklerden ötürü, doktor hanıma koşarak geldik, sakinliğiyle ve donanımıyla 32. Haftaya kadar geldik şuan, bebek daha çok gelişmiş oldu ve riskli haftaları atlatmış olduk, eminim daha da ilerleyeceğiz normal bir gebelik gibi. Bir sağlıkçı olarak kliniğinin güzelliği, temizliği ve düzeni hayran bıraktırdı. Bu stresli süreçte bebeğime ve bana olan sakin, rahatlatan ve şefkatli yaklaşımını unutmam mümkün değil, haliyle doğum içinde Ece hanımı tercih edeceğim, sürece dair kaygım sıfıra indi eminim her şeyi en güzeliyle hal edecektir kendimi ona bıraktım:)

Konum: Op. Dr. Ece Öcal Muayenehane Detaylı Ultrason

Detaylı ultrason için Çevremin tavsiyesi üzerine Ece hanımı tercih ettik. Karşılaması iletişimi gayet güzeldi . Yaklaşık 1 saat sürdü muayenemiz. Detaylı şekilde her şeyi anlattı, sorularımızı yanıtladı. Ortam rahat olduğu için biz de rahat ettik eşimle. Sonrasında raporlarımızı, ultrason görüntülerimizi aldık. Memnun bir şekilde ayrıldık.