Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Yas Terapisi
Şema Terapi
Özel Sanatoryum Tıp Merkezi
Ece Hanımla bir yıldır terapilere devam ediyoruz. Bana zarar veren tüm düşünce kalıplarımı birlikte değiştirdik ve değiştirmeye devam ediyoruz. Duygularımı çok daha rahat kontrol edebiliyorum. Bunu aşamam yapamam dediğim ne varsa hepsinin üstesinden geldik. Çok ciddi bir yol katettiğime inanıyorum. İlk tanıştığımızda mutsuz, depresif, düşünceler arasında boğulan biriyken şimdi hayattan keyif alan birisiyim. Kendisi çok profesyonel, çok ilgili bu sebeple anlaşıldığınızı sonuna kadar hissediyorsunuz. Ne sebeple olursa olsun yardım almaktan çekinmeyin
s....a
Ece hanımla terapiye başlayalı üç ay oldu. Öncesinde başka bir terapi sürecim oldu. Tekrar başlamak benim için çok zor oldu. Son bir kez daha denemek istedim, yolum daha güzel bir hâl aldı. Kendisi gayet kibar, anlayışlı, yargılamayan birisi. İlk kez birine güvenip rahatlıkla her şeyimi paylaşabiliyorum.
Umarım doğru yol arayan herkesin yolu Ece hanımla kesişir;)
b....ç
Ece hanım Oldukça ilgili, çözüm odaklı ve yapıcı şekilde yaklaşımı nedeniyle her seansta kendiniz hakkında farkındalığınız arttığı yararlı bir süreç geçirmenizi sağlıyor. 7 aylık terapi serüvenimde Çözdüğümüz ölçekle Geçmişimden bugüne gelen travmatik olayların yansımasını konuşarak etkilerini azaltmama yardımcı oldu.Hayatıma yeniden başlayıp kendim için yönlendirebilmem adına motivasyonu bulabilmeme yardım ettiği için çok mutluyum.
Bir süredir Ece Hanım'a terapiye gidiyorum. Sürecin başından itibaren yapıcı yaklaşımı, bakış açımı değiştirmeye olan katkısı çok önemliydi. Ece Hanım sayesinde yaşadıklarıma farklı tepkiler vererek daha sağlıklı ilerleyebiliyorum. Terapiye başlama konusunda tereddüt eden herkese tavisye ederim.
ş...
Ece Hanım'a doktor takvimi üzerinden ulaştım. Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmediğim ve terapiye ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için Ece Hanım'a başvurdum. Kendisinden oldukça memnunum bu zamana kadar ki gittiğim süreçte oldukça faydasını gördüğümü düşünüyorum. Çevremdeki kişilere de tavsiye ediyorum.
g...
Ece Hanım'a içsel huzursuzluk yaşadığım bir dönemde başvurmuştum. Yaklaşık 3 aydır birlikte sürece devam ediyoruz. Terapi sürecinin inişli çıkışlı olduğunu her zaman biliyordum. Sancılı süreçlerden geçtiğim zamanlar da oluyor. Ece Hanım süreçte tüm profesyonelliği ile yanımda. Baktığım ama göremediğim birçok şeyin farkındayım artık. Seanslara devam ediyoruz ve edeceğiz. Terapi sürecine Ece Hanım ile başladığım için çok mutluyum. Kendisinden çok memnunum.
ca...ı
Gerçekten sürece başladığımızdan beri kendimi daha iyi hissettim. Ece hanımın iletişimi harika.
ga...u
Psikolog Ece hanımla 3 aydır devam eden bir sürecimiz var. Şema terapinin ne olduğunu kendisiyle öğrendim. Sayesinde şemalarımın farkına varıp nasıl bunlarla başa çıkabileceğini öğrensim. Seanslarım tam zamanında başlayıp tam zamanında sona eriyor. Danışanlarına nazik birisi. Süreç için teşekkür ederim.
n…....
Ece hanımla görüşmelerimize başlamadan önce çok fazla olumsuz düşünceyle boğuşuyordum. Geçtiğimiz yıllarda birkaç farklı psikolog ile sürece başlamış ama devamını getirememiştim. Seanslar ilerledikçe düşünce yapımın değişmeye başladığını fark etmek beni hem çok şaşırttı hem de çok memnun etti. Ece hanım anlattığım her şeyi büyük bir dikkatle ve yargılamadan dinliyor. O yüzden kendimi çok rahat ve güvende hissediyorum. Görüşmelerimize devam edeceğim ve destek almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Kendisine teşekkür ederim.
Ece hanıma tavsiye üzerine başvurdum. Yoğun kaygı problemim vardı. Seansları haftalık olarak ilerlettik ve 2.ayımızı tamamlamak üzereyiz. Kendimi daha iyi hissediyorum ve sürece devam etmeyi planlıyorum. İletişimi, güler yüzü ve hoşgörüsü için teşekkür ederim. Gözü kapalı güvenebilirsiniz.
Ece Oran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ece Oran, Psikoloji. Size Ece Oran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Randevu, Online Terapi, Normal Randevu, Şema Terapi, Yas Terapisi, Evlilik Öncesi Danışmanlık.
Ece Oran adresi nerede?Ece Oran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İlkyerleşim Mah. 1901. Cad, Siyasal 1 Sitesi 21/1 Ankara
- Çiçekli, Sanatoryum Cd. No:119, Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ece Oran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ece Oran uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ece Oran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ece Oran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ece Oran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ece Oran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ece Oran hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Ece Oran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar