Batı Mah. Erol Kaya Cad No: 65/1 D:2, Pendik, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +17 daha fazla

Botoks

Dental Anestezi

Dijital Diş Hekimliği

Diş Hekimi Ece Torun Türkkan

2004 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldum. 2005 yılından beri eşim Diş Hekimi Erdal Türkkan ile müşterek kliniğimizde çalışmaktayım.

Konum: Diş Hekimi Ece Torun Türkkan Diş Dolgusu

Ece hanıma kuzenimin referansiyla gittik.Ortodonti tedavisinden önce yapılması gereken diş dolgularini planladı ve kısa sürede titizlikle yaptı.Agiz bakımı hakkinda bilgiler verdi.Diş tellerimiz anlaşmalı hekimi tarafından takilmaya hazır hale geldi. Bu süreçte bizi gayet açıklayıcı şekilde bilgilendirdigi için her seferinde bizi güler yüzle karşılayan Ece hanima minnettarız.

K
Konum: Diş Hekimi Ece Torun Türkkan Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Çocukluğumdan beri korkulu rüyamdı dişe dair ne varsa. Taa ki Dt. Ece hanımı tanıyıncaya kadar. Tam 9 yıl oldu kendimi ,tüm ailemi ve dostlarımı Ece hanıma emanet edeli. Empati kurması,sabırlı ve anlayışlı yaklaşımı,her daim güler yüzlü tavrı,işinin ehli ve elinin hafifliği... iyi ki yolumuz kesişmiş. Teşekkür ediyoruz.

U
Konum: Diş Hekimi Ece Torun Türkkan 20'lik Diş Çekimi

2 hafta önce 20lik diş çekimi için gittim başlangıcından bitişine herhangi bir ağrı acı hissetmedim bugünde bir dolgu işlemi oldu çok memnunum ilgisi için teşekkürler.

Ç
Konum: Diş Hekimi Ece Torun Türkkan Randevu

Disci korkumdan dolayi 5 yil ihmal ettiğim agiz sağlığım için artik kanal gerekiyor denmesinden dolayi mecburen gittigim disciden Artik dis sagligimi asla aksatmam deyip kosa kosa randevusuna gidecek biri olarak ayrildim. Ece Hanım cok guler yuzlu isinde titiz, ozenli bir hekim. Korkumu anlayisla karsiladi beni yatistirdi ve benim tedirginliklerime gore tedaviyi uyguladi
Kanal yapilmasi gereken dislerim kontrolle ilk asamada dolgu ile kurtarildi. Aklinizda soru isareti olmadan tercih edebilirsiniz. Tum cevrenize de onerebilirsiniz :)

Konum: Diş Hekimi Ece Torun Türkkan Diş Dolgusu

Dis hekimim uzakta oldugu icin kendime yakin bir doktor ariyordum, internetde gordugum yorumlar üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Iki sut disime kucuk dolgular yapildi. Ece hanim çok sempatik ve ilgiliydi her adimda detayli bilgi verdi.

Konum: Diş Hekimi Ece Torun Türkkan Diğer

Ece Hanım, referans ile ulaştığımız, tanıştığımız harika bir Diş Hekimi. Aslında ekip olarak tümü harika. Güleryüzle karşılanıyorsunuz daima. Ece Hanım alanında çok uzman, kontrollü, eli çok hafif, teşhis & tedavide süper başarılı bir hekim. Size sorunu ve çözümü detaylı açıklar. Takibinizi yapar. Klinikleri tertemiz pırıl pırıl. İstanbul Anadolu Yakası'nda hatta İstanbul genelinde kesinlikle tavsiye edeceğim bir hekim. Emeklerine sağlık. Ailecek ona emanetiz. Çok teşekkür ediyorum.

Konum: Diş Hekimi Ece Torun Türkkan 20'lik Diş Çekimi

Benim operasyonum 20 lik diş üzerineydi. Ve çok korkan bir hasta olarak 2 tane 20 lik diş aldırıdım. Ece hanımın ilgis korkularımı alması tedavi süreci dahil vermiş olduğu bütün bilgiler sayesinde hiç korkulacak bişey olmadığını görmüş ve deneyimlenmiş oldum. Kendisine çok teşekkür ederim.

Konum: Diş Hekimi Ece Torun Türkkan Diş Dolgusu

Her şey çok güzeldi öndeki iki dişime dolgu yapıldı, gayet rahat bir şekilde güzel bir dolgu oldu. Hekimime teşekkür ederim

Konum: Diş Hekimi Ece Torun Türkkan Diğer

Her şey çok mükemmel ve çalışanları çok güler yüzlü hizmet vermektedir gayet çok sabırlı ve anlayışlı oldular tarafıma

C
Konum: Diş Hekimi Ece Torun Türkkan Diş Dolgusu

Dolgu amaçlı geç randevu olması büyük avantaj sağladı çalışan olarak zaman kazancı sağlıyor hafta sonu randevu aramakla geçmiyor.