Aile İçi İletişim Sorunları
Psikodrama
Sanat Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
REM Psikoloji Atölyesi
Şu anda EMDR Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikodrama, Aile Terapisi, Çift Terapisi uygulamaktadır.
g....ç
Terapi benim için iyi ki böyle bir kararı alıp başladım dediğim bir yer. Çünkü bu süreçte kendi vücudumda olan biten her şeye ve düşüncelerime karşı oluşturduğum farkındalıkla terapinin bana yeni kapılar açtığına inanıyorum. Geçmişimden kalan ve alışkanlık haline gelen düşüncelerimin yarattığı bir çok 'yetersizim, sevilmiyorum' önermelerinin aslında gerçeği yansıtmadığını anladım. Böylece uzun zamandır (belki de hiç yapmadığım) kendi ihtiyaçlarıma odaklanmanın önemini öğrendim, ve bunu hayata geçirmeye başladım. Bu sürecin yorucu ve zor olduğunun farkındayım. Tüm bunları sizinle birlikte yaşamak da benim için büyük bir şans olduğuna inanıyorum çünkü benim için sizinle iletişim kurmak da çok rahatlatıcıydı.
a....n
Bu tedaviye başlama amacım kendimle ilgili tekrarlayan olayları anlamlandırabilmek, geçmişten gelen travmalarımla bağlantısının farkına varıp düzeltebilmek idi. Seanslara başlayalı yaklaşık 1 yıl oldu ve ciddi anlamda kendimdeki eşitlenmeyi gözlemleyebiliyorum. Bu eşitlenme gerçekleştikçe hayatımın da değiştiğinin farkına vardım.
ce...u
Ece hanımdan yaklaşık 1 sene önce terapi desteği almıştım. Kendimi çok depresif hissettiğim bir dönemdi. Ece hanımın bakış açısı ve alanında uyguladığı yetkin terapi yöntemleri sayesinde kendi yolumu bulmamda bana çok faydalı bir danışmanlık hizmeti verdi.
kc...
Ece Hocam yaşadığım en zorlu süreçlerde kendimi toparlamamda bana inanılmaz bir destek ve aydınlanma yaşattı.
bu...k
Uzun zamandır kendimle alakalı bir şeylerin yanlış gittiğinin farkında idim. İç sesim beni çok yargılıyordu, kendimi bazı konularda çok fazla yoruyordum, fiziksel olarak kendimi çok iyi hissetsem bile ruhsal olarak çok karmaşık duygular içerisinde idim. Travmatik bir çocukluk geçirmiş olduğum için çocukluk döneminde edinmiş olduğum yanlış kalıplaşmış düşünceler şu an yetişkin hayatımda ki hem duygusal hem de arkadaşlık ilişkilerimi etkiliyordu. Ece Hanımdan yaklaşık bir senedir terapi almaktayım ve kendimi bir sene öncesi ile karşılaştırdığımda büyük bir ilerleme kaydettiğimi söyleyebilirim. Ece Hanım sadece EMDR değil diğer terapi yöntemlerini de kullanmakta ve oldukça profesyonel bir uzman terapist olduğunu söyleyebilirim.
z.....
Oğlum için görüşme sağladık. Gerçekten hem çok alakadar hem onun seviyesine inebilen, doğru teşhisler koyup doğru yöntemle danışanını yönlendiren biri.Daha kendine güvenen, kaygılarını bırakan biri oldu. Artık kaygılı bir çocuk değil.Kaygıyı attığı için mutlu bir çocuk, hayata bakış açısı değişti, daha keyif alıyor.Çok naif, güleryüzlü.Oğlum ilk gitmek istemedi ama 2.seansın sonunda çok mutlu olduğunu söyledi.Güleryüzlü, kişiliğini de karşı tarafa çok güzel yansıtıyor.
Ece Urhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ece Urhan, Psikoloji. Size Ece Urhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi, Grup Terapisi, Evlilik Terapisi.
Ece Urhan adresi nerede?Ece Urhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uncubozköy Mh. 5516 Sk. No.11 Yunusemre Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ece Urhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ece Urhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ece Urhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ece Urhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ece Urhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ece Urhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ece Urhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ece Urhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ece Urhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ece Urhan hangi sigortaları kabul ediyor?Ece Urhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.