Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar

Psikoloji Randevusu +20 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar

REM Psikoloji Atölyesi

Uzman Klinik Psikolog Ece Urhan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden 2014 yılında şeref öğrencisi olarak mezun oldu. Daha sonra Afyon'da TED Koleji'nde psikolog olarak görev yaptı. Kariyer hedefleri arasında olan yüksek lisans eğitimini TED Üniversitesi'nde tamamlayarak 'Klinik Psikolog' ünvanını kazandı. Sonrasında Ankara'da bir danışmanlık merkezinde çocuk ergen, yetişkin psikoterapisi ve aile terapisi alanlarında çalıştı. Ayrıca Dr. Abdülkadir Özbek Psikodrama Enstitüsü'nde bir grup psikoterapisi olan psikodrama eğitimine devam ederken 'co-therapist' ünvanını almaya hak kazanmıştır.
Şu anda EMDR Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikodrama, Aile Terapisi, Çift Terapisi uygulamaktadır.

Konum: REM Psikoloji Atölyesi Bireysel Terapi

Terapi benim için iyi ki böyle bir kararı alıp başladım dediğim bir yer. Çünkü bu süreçte kendi vücudumda olan biten her şeye ve düşüncelerime karşı oluşturduğum farkındalıkla terapinin bana yeni kapılar açtığına inanıyorum. Geçmişimden kalan ve alışkanlık haline gelen düşüncelerimin yarattığı bir çok 'yetersizim, sevilmiyorum' önermelerinin aslında gerçeği yansıtmadığını anladım. Böylece uzun zamandır (belki de hiç yapmadığım) kendi ihtiyaçlarıma odaklanmanın önemini öğrendim, ve bunu hayata geçirmeye başladım. Bu sürecin yorucu ve zor olduğunun farkındayım. Tüm bunları sizinle birlikte yaşamak da benim için büyük bir şans olduğuna inanıyorum çünkü benim için sizinle iletişim kurmak da çok rahatlatıcıydı.

Konum: REM Psikoloji Atölyesi EMDR Terapi

Bu tedaviye başlama amacım kendimle ilgili tekrarlayan olayları anlamlandırabilmek, geçmişten gelen travmalarımla bağlantısının farkına varıp düzeltebilmek idi. Seanslara başlayalı yaklaşık 1 yıl oldu ve ciddi anlamda kendimdeki eşitlenmeyi gözlemleyebiliyorum. Bu eşitlenme gerçekleştikçe hayatımın da değiştiğinin farkına vardım.

C
Konum: başka bir yer Diğer

Ece hanımdan yaklaşık 1 sene önce terapi desteği almıştım. Kendimi çok depresif hissettiğim bir dönemdi. Ece hanımın bakış açısı ve alanında uyguladığı yetkin terapi yöntemleri sayesinde kendi yolumu bulmamda bana çok faydalı bir danışmanlık hizmeti verdi.

K
Konum: REM Psikoloji Atölyesi Bireysel Terapi

Ece Hocam yaşadığım en zorlu süreçlerde kendimi toparlamamda bana inanılmaz bir destek ve aydınlanma yaşattı.

Konum: REM Psikoloji Atölyesi EMDR Terapi

Uzun zamandır kendimle alakalı bir şeylerin yanlış gittiğinin farkında idim. İç sesim beni çok yargılıyordu, kendimi bazı konularda çok fazla yoruyordum, fiziksel olarak kendimi çok iyi hissetsem bile ruhsal olarak çok karmaşık duygular içerisinde idim. Travmatik bir çocukluk geçirmiş olduğum için çocukluk döneminde edinmiş olduğum yanlış kalıplaşmış düşünceler şu an yetişkin hayatımda ki hem duygusal hem de arkadaşlık ilişkilerimi etkiliyordu. Ece Hanımdan yaklaşık bir senedir terapi almaktayım ve kendimi bir sene öncesi ile karşılaştırdığımda büyük bir ilerleme kaydettiğimi söyleyebilirim. Ece Hanım sadece EMDR değil diğer terapi yöntemlerini de kullanmakta ve oldukça profesyonel bir uzman terapist olduğunu söyleyebilirim.

Z

Oğlum için görüşme sağladık. Gerçekten hem çok alakadar hem onun seviyesine inebilen, doğru teşhisler koyup doğru yöntemle danışanını yönlendiren biri.Daha kendine güvenen, kaygılarını bırakan biri oldu. Artık kaygılı bir çocuk değil.Kaygıyı attığı için mutlu bir çocuk, hayata bakış açısı değişti, daha keyif alıyor.Çok naif, güleryüzlü.Oğlum ilk gitmek istemedi ama 2.seansın sonunda çok mutlu olduğunu söyledi.Güleryüzlü, kişiliğini de karşı tarafa çok güzel yansıtıyor.