Uzm. Kl. Psk. Ece Uysal, Psikohelp Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde hizmet vermektedir.
İstanbul Bilgi Üniversitesi (%100 ÖSYM) Psikoloji - Sosyoloji Çift Anadal Programı’ndan onur derecesiyle mezun olmuştur. - Lisans eğitimi sürecinde farklı dönemlerde Uşak Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisinde gönüllü stajlar yapmıştır. - Uzmanlık eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programını onur derecesiyle tamamlamıştır. Program kapsamında 1 yıllık yüksek lisans stajının hastane kısmını Fransız Lape Hastanesinde tamamlamış, bunun yanı sıra 1 sene boyunca süpervizör eşliğinde Bilişsek Davranışçı Terapi ekolünde danışan takibi yapmıştır. - Bitirme tezini “ Bireylerin siyasi görüşlerinin kişilerin sınırda kişilik ve antisosyal kişilik bozukluğu özelliklerini yordamasında tiksinme duyarlılığının etkisi” üzerine yazmıştır. - Marmara Üniversitesi (MUSEM) Aile Danışmanlığı Sertifika Programını ve süpervizyon eğitimini tamamlamıştır. - Çalışmalarını eğitimini aldığı Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ile yürütmektedir. - Yetişkinlerle bireysel psikoterapi çalışmaları yürütmektedir. Çalışma Alanları: Depresyon - Kaygı bozuklukları (Panik bozukluk, fobiler, sosyal fobi vb.) - Obsesif Kompülsif Bozukluk - Travma Sonrası Stres Bozukluğu - Kayıp ve yas - Öfke problemleri - İlişkisel problemlerİ

Psikohelp Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Fulya Mah. Ortaklar Cad. Mevlüt Pehlivan Sok. Şıpka Apt. No:4 Daire:11 mecidiyeköy / İstanbul, Şişli

Aile Danışmanlığı +10 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Aile Danışmanlığı +6 daha fazla

Evlilik Terapisi

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Ece Uysal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle