Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Merhabalar, Ben Psikolojik Danışman Ece Yalçın.2020 yılında Bartın Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun oldum. Eğitim sürecinde birçok kongreye katıldım ve sertifikalar aldım. Eğitim sürecinde hocalarımın süpervizörlüğü eşliğinde bölümümün bireysel terapi, kariyer danışmanlığı ve çift terapileri gerçekleştirdim. Mezun olduktan sonra Ankara Tunalı'da Paradoks Psikoloji-Psikolojik Danışmanlık Merkezinde staj ve süpervizyon eğitimi tamamladım. 3 senedir Ankara Paradoks Psikoloji'de yüz yüze danışan görmekteydim. Şu an Antalya'da yüz yüze ve online terapi hizmetine devam etmekteyim. Kendimi geliştirmek adına birçok kongre ve eğitime katıldım ve katılmaya devam ediyorum. Sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum.

Ü
Konum: Diğer

Olumsuz duygularımla mücadele etmekte zorlandığım,kariyerimde sorunlar yaşadığım ve kendime zarar verme davranışlarında bulunduğum bir dönemde Ece Hanım ile danışmanlık sürecine başladık, geçen seneden bu yana da devam ediyoruz. Kendisi süreç boyunca sorunlarımı anlamak ve çözüme kavuşturmak için bana değerli araçlar ve stratejiler sağladı, her zaman anlayışlı ve profesyoneldi. Bu süreçte kendime zarar verme davranışlarım tamamen sonlandı, olumsuz duygularım ve düşüncelerim ciddi düzeyde azaldı.Kendimle olan savaşımda bana destek oldu ve kazanmamı sağladığı için Ece hanıma minnettarım ve sizlerinde iletişime geçmenizi öneriyorum.

Konum: Diğer

Ece hanımla bir dönem yaşadığım depresyon üzerine destek alma sürecim oldu. Sosyal medya üzerinden kendisini bulmuştum. Kendisi bu süreci atlatmamda bana çok yardımcı oldu, mesleğinde kendini geliştirmiş bir uzman olduğunu düşünüyorum, şu anda da seanslarımız tamamlandı ama istediğim zaman yine kendisinden destek alabilirim.

Konum: Diğer

Öncelikle kendisinden seans almadan önce çok fazla sorunlar yaşıyordum ve terapi aldıktan sonra benim için her şey daha güzel olmaya başladı. Başta çok önyargılıydım, nasıl olacak diye düşünüyordum fakat seans aldıktan sonra her şey çok güzel gelişti. Anksiyete üzerine kendisinden destek aldım, seanslarla birlikte anksiyete ataklarımı kontrol altına almaya başladık, hala da kontrol altında ilerliyoruz,ataklarım normal düzeye geldi, önceden çok fazla yaşantımı etkiliyordu, şu anda çok daha güzel bir şekilde ilerlemeye başladık, bu anlamda kendisinden çok memnunum, hala da senalarıma devam ediyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

2 aydan uzun süredir kendisiyle görüşüyorum. Öfke problemi sebebiyle başladığım, kısa sürede uyum yakalayıp ilerleme kaydettiğim ve planlama konusunda daha motive olduğumu hissettiğim görüşmelerimizde kaygı yönetimi gibi konularda da bana yardımcı olan rahatlıkla önerebileceğim biri kendisi.

Konum: başka bir yer Diğer

Ben Gülsüm 27 yaşındayım Ece Hocam ile yaklaşık 2 aydır haftada bir gün online danışmanlık alıyorum.Bana verdiği tavsiye ve ödevler ile kişisel desteğim ve aynam oldu. Harika bilgi birikimi ile mesleğinde başarılı biri kesinlikle.Bunu aslında nasıl biliyorum? 1 sene önce yaşadığım yerde yüzyüze aldığım kötü danışmanlık deneyimime geriye dönüp tekrar bakınca biliyorum .Ece Hocam kesinlikle karşılaştırma konusu olamaz ama konu insan olunca her mesleğin onu sevenler tarafından yapılması gerektiği bir gerçek. Kendimce zor bir dönemden geçip desteğe ihtiyacım olduğu gerçeği de değişmeyince 1 sene sonra tekrar destek alabileceğim başka bir danışman arayışına girdim.Ve Ece Hocamla tanıştık böylece.Ece Hocamla ilk seansımızdan sonra eşime "Ben daha önce terapi almamışım " demiştim.
Güler yüzlü ,samimi, bilgili ve de ilgili biri böyle olunca da bu süreçte tüm güvenimi kazandı.Kendimi onun tavsiyelerine bıraktığım şu dönemde harika hissediyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Ece Hanım'a öfke kontrolü ve stres bozukluğu için başvurdum. Toplam 15 seans aldım, sonuçlar beni tatmin etti diyebilirim. Eskiye nazaran artık öfkemi ve stresimi çok daha iyi gözetebiliyorum. Tavsiye ederim.