Ecehan Yılmazçelik
Elazığ Elazığ, Elazığ

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Ecehan Yılmazçelik Diğer

Bu şehirde kendimi inanılmaz derece yalnız hissettiğim zamanlarda karşıma çıktı. İyi ki var, iyi ki tanımışım. Kendini inanılmaz derece geliştirmiş ve alanında yetkin. Olaylara bakış açısı sadece çok okuyan ve empati düzeyi yüksek insanlara özgü. Bu şehirde böyle bi insanla tanışacağımı hayal bile edemezdim, tek kelimeyle muhteşem bir psikolojik danışman.

Konum: Ecehan Yılmazçelik Diğer

Kendimi çaresiz hissettiğim günlerde danışmalarımız başladı. Her görüşmenin olumlu katkısı oldu. Yaklaşımım ve ruh halimin değişmesinde etkili olan önerilerini hayatımın geri kalanında da kullanacağımı düşünüyorum. İyi ki varsınız.

Konum: Ecehan Yılmazçelik Diğer

Zor zamanlarımı olağanüstü empati yeteneği ile atlatmamı sağlayan kıymetli doktorum iyi ki karşıma çıkmış diyorum. İlgisi, yaklaşımı, sabırla dinlemesi ile her seferinde bana şifa oldu. Anksiyetemi tespit edip adım adım atlatmamı sağladı. Çok teşekkür ediyorum.

Konum: Ecehan Yılmazçelik Diğer

İlk gittiğimde endişelerim vardı ve çekiniyordum ama konuştukça bütün endişelerimden kurtuldum.O kadar anlayışlı bir şekilde yaklaştı ki bütün sorunları beraber çözdük,çözmeye de devam ediyoruz pandemi sürecinde online seanslarla desteğine devam etti…Eğer danışmak istediğiniz,anlatmak istediğiniz,çözüm bulmak istediğiniz problemleriniz varsa tek geçerim.

U
Konum: Ecehan Yılmazçelik Diğer

Uzun zamandır halledemediğim bir problem ile sayesinde başa çıkmayı öğrendim. Kendisine çok teşekkür ediyorum

Profili düzenle veya yönet