Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Dyt. Ecem Alaca
Ecem hanım sayesinde doğum kilolarımdan kurtuldum. 73 kilo ile başladığım diyette 1,5 ay içerisinde 5 kilo verdim ve 68 kiloya düştüm. Aç kalmadım aksine yemediğim kadar sık yemek yedim.Sporsuz bu kadar hızlı kilo kaybıma çok şaşırdım.Online diyette eli hep üzerimdeydi. İlginiz için teşekkürler Ecem hanım.
er...a
Ecem Hanım pozitif enerjisi ile sağlıklı beslenme sürecimde çok destek oldu. Her sorumu o an cevapladı. İletişimi ve ilgilisi çok güzeldi. Bilgisi ve ilgisi ile 3 aylık diyet sürecimde 14 kg verdim. Ve halen devam ediyorum. Sağlıklı beslenmeyi yaşamıma adapte etmeme çok destek oldu. Değişik tarifleri ile de sıkılmadan diyet yapıyorum. İyi ki onu seçmişim.
Ecem Hanım güler yüzü ve sempatisiyle diyet sürecim boyunca çok destekleyici ve yol gösterici oldu. Aç kalmadan düzenli beslenerek nasıl kilo verilebileceğini gösterdi. Hatta tatlilardan vazgecemeyen ben icin harika diyet tariflerle tatli krizlerimi aşmama yardimci oldu. İlk bir haftada düzenli spor ve diyetle 3 kilo verdim. Halâ kilo vermeye en onemlisi sağlıklı beslenmeye devam ediyorum. İyi ki Ecem Hanım
i.....
Yeni başladığımız bu yolda kendisinden her an motivason alıyorum. Çok iyi takip ve özverili çalışmasıyla harika sonuçlar elde ediceğimizi düşünüyorum. Kalıplaşmış listeler üzerinden gitmek yerine günlük rutinime göre bir beslenme düzeniyle ilerliyoruz. Ne yanımda çanta çanta yemek taşımak zorundayım ne de yediğim şeyden pişmanlık duymak zorundayım. Aslında beni belli kalıplarla kilo verdirmek yerine bana sağlıklı beslenmenin mantığını öğrettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu yolda Ecem Alacayla ilerlemekten çok memnunum. Beslenme sorunu yaşayan herkes buraya koşsunnn
m....
Ecem hanım özverili ve bir o kadar da naziktir. Danışmanı olduğum süreç içerisinde göstermiş olduğu ilgi ve alaka ile diyetimden sapmayarak düzenli kilo vermemi ve her an kendimi çok daha iyi hissetmemi sağladı. Aç kalmayarak 1 hafta içerisinde ilk 2 kilomu verdiğim zaman anladım, iyiki iyiki Ecem hanım. Çok teşekkürler
g....
3 ay önce kendisiyle iletişime geçtim ve online diyet aldım. Diyetimde başlarda çok acıktığımı hissetsemde sonrasında bu sürece alıştım ve kendisinin verdiği telkinler ve ilgisi sayesinde çok güzel ilerleme kaydettim. 63 kg ile çıktığımız bu yolda şuan 55 kiloya kadar düştüm ve hala devam ediyoruz. Bacaklarımın kalın olması beni rahatsız ediyor ve ecem hanımında tavsiyesiyle evde kendi çabamla spor yapmaya başladım gözle görülürde bir incelme oldu ama henüz istediğim inceliğe gelemedim az bir yolumuz kaldı sadece. Ecem hanımın ilgisi, bilgisi ve motive edici davranışlarından dolayı çok memnum kaldım tavsiye ederim.
k.....
Oldukça başarılı bir diyetisyendir. Aç bırakmadan , bıktırmadan , çok iyi bir motivasyon sağlayarak 13 kilo vermemi sağladı . Sonrasında da sağlıklı kilo vermeyi öğreten güler yüzlü diyetisyenim Ecem ALACA ya çok teşekkür ediyorum.
ya...
Işinde oldukça başarılı,bıktırmadan , AÇ bırakmadan yüksek motivasyon sağlayarak kilo vermemi ve sonrasında da sağlıklı beslenmeyi öğreten güler yüzlü diyetisyenim Ecem Alacaya çok teşekkür ederim
Ecem Alaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Alaca, Diyetisyen. Size Ecem Alaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Ecem Alaca adresi nerede?Ecem Alaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlık Mahallesi Çamlık Sokak İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Alaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ecem Alaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ecem Alaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Alaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ecem Alaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Alaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ecem Alaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ecem Alaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ecem Alaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ecem Alaca hangi sigortaları kabul ediyor?Ecem Alaca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler