Konak Mh., Kaynak (120) Sk., No:5, B Blok, Tuğcular Sesler İş Merkezi, Kat:1, Daire:3, Bursa
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Klinik Psikolog Ecem Aşık
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Klinik Psikolog Ecem Aşık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
Klinik Psikolog Ecem Aşık
Kariyer hayatıma kendi okulumda, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Psikoloji Bölümü’nde Öğretim Asistanı pozisyonunda yer alarak başladım. Daha sonra ODTÜ KKK Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü müfredatında yer alan çeşitli Psikoloji derslerinde Yarı Zamanlı Öğretim Görevlisi olarak görev almaya başladım ve uzaktan eğitim desteği ile bu görevime hala devam etmekteyim.
Tamamlamış bulunduğum uluslararası akredite Kognitif ve Davranışçı Terapist Yetiştirme Eğitiminin süpervizyon süreci dahilinde, gönüllü olarak danışan görmeye devam ettim. Şu an çocuk, ergen ve yetişkin bireyler ile ağırlıklı olarak Bilişsel – Davranışçı yaklaşım ve EMDR tekniklerinin temel alındığı bireysel terapi çalışmalarıma, Mart 2021 tarihinden itibaren Bursa’da kendi ofisimde devam etmekteyim.
- 2022 - EMDR 1.Düzey Uygulayıcı Eğitimi, EMDR Derneği
- 2022 - Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği-IV (WÇZÖ-4) Uygulayıcı Eğitimi, Türk Psikologlar Derneği
- 2021 - Çocuklar ve Ergenler için Bilişsel ve Davranışçı Psikoterapi Eğitimi, Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği, Dr. Ceu Salvador
- 2021 - Denver II Gelişimsel Tarama Testi Uygulayıcı Eğitimi, Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği
- 2021 - Kognitif ve Davranışçı Psikoterapi Eğitimi, Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği
- 2018 - Minnesota Çokyönlü Kişilik Envanteri (MMPI) Uygulayıcı Eğitimi, Türk Psikologlar Derneği
- 2016 - Pozitif Psikoterapi Eğitimi, Wiesbaden Academy of Psychotherapy
b....b
7 ay önce Ecem hanımla terapiye başladım anksiyete bozukluğum vardı kendisiyle çok kısa sürede uzun yol aldık ve artık kaygı bozukluğu yaşamıyorum kendisinde en sevdiğim şeyde insanı yargılamadan dinlemesi empatisinin çok yüksek olması oldu benle ilgili hiç bir ayrıntıyı unutmaması yollarımız iyi ki kesişmiş
a....t
Ecem hanımla yolumuzun kesiştiği dönemde, hayatımda blumia adında bir kavram ve artık kaldıramadığımı düşündüğüm sorunlarım, vardı.Üstelik kendisinden önce yanlış terapist tercihinde bulunmuştum ve her şey daha da kötü hale gelmişti. Bu sebeple seanslara ne kadar açık, anlatmaya hazır halde katılsam da üçüncü seansa kadar asıl problemlerimi anlatamamıştım bile. Bir dönem ''sanırım bu sorunlarım hiç bitmeyecek ve hayatım boyunca geleceğim'',diyordum.Ama Ecem hanım sabırla, güler yüzle o kadar iyi bir rehber oldu ki, blumia artık hayatımda geride bıraktığım bir sayfa oldu.Bende var olmayan özgüven duygusu ile tanıştım.''Bana artık ağır geliyor, kaldıramıyorum'' dediğim ne varsa hepsinin üstesinden gelmeyi öğrendim.Şimdi hep fiziksel hem mental olarak çok daha iyi hissediyorum. Alanında bilgili, ''mesleki etik'' konusunda hassas, koşulsuz kabul ilkesini sonuna kadar hissetiren biri. İyi ki yolumuz kesişmiş ve ben cesaret edip kapısını çalmışım.
y.....
Kızımın desteğe ihtiyacı olduğu bir dönemde Ecem hanimla tanıştık,sevecen ,guleryuzlu,sizi çok dikkatli dinleyerek hemen o anda tesbit edip seans içinde yönlendirmesini yapan,her zaman kendisine ulaşabileceğimizi söyleyerek yanında oldugunu hissettiren biri,iyi ki varsınız diyorum
bu...u
Ecem hanıma çok yakın zamanda gittim geçirdiği süre zarfında beni anlayan dinleyen yardımcı olmaya çalışan bir hanımefendiydi almış olduğum tedavi bana çok iyi geldi devamını getireceğim inşallah
e....k
Ecem hanıma yakın zamanda oğlumu sıkıntıları için gittik. Kendisinden almış olduğumuz psikolojik destekten çok memnun kaldım. Kısa sürede bir kaç seans oğluma çok iyi geldi. Sıkıntıları kalmadı..Biz çok memnun kaldık.
Ecem Hanım üçüncü terapistim ve başladığım ilk günden beri sabırla dinleyen, nezaketle yaklaşan kırmadan yüzleştiren bir psikolog… kendisinden çok fazla beceri öğrendim. Günlük hayatımı oldukça kolaylaştırdı ve süreç boyunca hep anlayışlı ve sabırlı bir şekilde yaklaştı her şeyi rahat bir şekilde anlatabiliyorum. Yargılamadan, size neyin iyi geldiğini anlayan ve terapiyi çok doğru bir şekilde yönetebilen bir psikolog kendisi. Ayrıca etik kurallara oldukça dikkat etmesi benim için en önemli detaydı. İşini severek ve hakkıyla yapan bir psikolog gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim… kendisinden daha öğrenecek çok şeyim olduğunu biliyorum ve iyi ki yolumuz kesişmiş diyorum…
ms...y
Yaşadığım sosyal sıkıntılar için gidiyorum Ecem hanıma.
Gayet gerçekçi ve şefkatli bir insan.
e....p
Ecem hanımla zor zamanlar geçirdiğim bir dönemde tavsiye üzerine tanıştım. Kendisi oldukça ilgili, güler yüzlü, cana yakın biri. Enerjisi ve içtenliğiyle tüm zorlandığım konularda bana destek oldu. Kendimi kötü hissettiğim zamanlarda bile ulaşabildim. Ofisinden bütün yüklerimi orada bırakarak çıkıyordum. Şu an çok daha iyi ve pozitifim.
e....y
Ecem hanima kendimi kotu hissettigim bir donemde tavsiye uzerine gittim.Ecem hanim nazik,kibar donanimli bir psikolog.Danismanlik aldigim zamandan sonrada yasadigim olaylarda verdigi tavsiyeler aklima geliyor ve uyguluyorum.İyi ki yollarimiz kesismis.
Sınav senemin stresiyle gitmiştim.Seanslarımızda oldukça ilgili tavırları sayesinde kendimi daha rahat hissettim.Sınav sürecimde stresimi kontrol edebilmemde çok büyük faydası var.İyi ki kendisine gitmişim diyorum.
Ecem Aşık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Aşık, Psikoloji. Size Ecem Aşık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Ecem Aşık adresi nerede?Ecem Aşık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Mh., Kaynak (120) Sk., No:5, B Blok, Tuğcular Sesler İş Merkezi, Kat:1, Daire:3 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Aşık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ecem Aşık uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ecem Aşık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Aşık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ecem Aşık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Aşık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ecem Aşık hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Ecem Aşık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar