Uzm. Kl. Psk. Ecem Aslı Erdem

Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi

Sanat Terapisi

Şefkat Odaklı Terapi

Psk. Ecem Aslı Erdem

Koç Üniversitesinde Psikoloji bölümünden mezun olurken aynı zamanda Medya&Görsel sanatlar bölümüyle çift ana dal programını bitirdim.

Lisans eğitimini tamamladıktan sonra İngiltere'ye giderek Queen Mary University of London’da Ruh sağlığı ve psikolojik terapiler yüksek lisans programını tamamladım. Lisans ve yüksek lisans eğitimlerim boyunca birçok eğitime katıldım, stajlar ve projeler yaptım. Yüksek lisans eğitimi sonrası Mindflown’u kurdum ve Mindflown üzerinden bireysel terapiler, bloglar ve atölyeler düzenlemeye başladım.

2018’den beri Mindfulness ile ilgili çeşitli araştırmalar ve pratikler yapıyorum. Yüksek lisans tezim “Duygu ve duygudurum düzensizliği olan ergenlerde Mindfulness temelli bilişsel terapi (MBCT) ve MBCT uyarlamalı terapilerin yürütücü işlevler üzerindeki etkileri” üzerine. Bireysel seanslarımda üçüncü kuşak bilişsel davranışçı terapilerden olan Kabul ve Adanmışlık ekolü, süreç odaklı terapi yaklaşımlarına, mindfulness ve özşefkat pratiklerine, sanat terapisi egzersizlerine sıkça yer vermekteyim. Mindfulness eğitmenliği yapmakta ve çeşitli gruplara mindfulness odaklı stres azaltma programı (MBSR) uygulamaktayım.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Ecem Aslı Erdem adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle