Demiroğlu Bilim Üniversitesini başarıyla bitirdikten sonra Maltepe Üniversitesi Klinik psikoloji alanında "Psikopatolojik belirtilerin narsisistik özellikler ve başa çıkma tarzları ile ilişkilerinin incelenmesi" adlı bitirme teziyle uzmanlık ünvanımı almış bulunmaktayım. Lisans ve yüksek lisans sürecim boyunca Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ( Poliklinik, AMATEM, Psikoz Servisi) ve İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi (AMATEM Servisi) stajlar yaptım. Bununla beraber bir çok kongrede sözel ve poster bildirileri yayınladım. Lisans süreci sonrası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Üsküdar Sosyal Hizmetler ve Kadıköy Sosyal Hizmetler Birimlerinde sosyal-ekonomik durumda zorlukları olan çocuk ve yetişkin bireylere danışmanlık ve bireysel terapi hizmeti verdim. Şu an Kadıköy Bölgesi'nde özel bir klinikte danışanlarımı görmeye devam etmekteyim.
Terapi yöntemim Psikanalitik yönelimli olup, aktif olarak Psikanalitik Psikoterapi Formasyon sürecime devam etmekteyim.

Terapi seanslarım 11 yaş üstü Ergen ve Yetişkin bireylerle online ve yüz yüze şeklindedir.

Üye Olunan Dernek ve Kuruluşlar
Türk Psikologlar Derneği

Test Sertifikalarım
* Rorschach Testi (Rorschach ve Projektif Testler Derneği)
* Tematik Algı Testi (Rorschach ve Projektif Testler Derneği)
* Nöropsikolojik Değerlendirme (Türk psikologlar Derneği)

Cemil Topuzlu Cad. Funda Çıkmazı 11/2 Caddebostan, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 11 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +17 daha fazla

Alzheimer Testi

Banka Havalesi

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Atila Ekinci Bireysel Terapi

Ecem hanım alanında çok iyi bir uzman ve klinik psikolog. Öneri üzerine kendisine gittim. Donanımlı, alanına hakim ve kapsayıcı tavrıyla çok iyi izlenim bıraktı bende. Profesyonel duruşu ve insani tutumuyla iyileştiren bir hoca. Kesinlikle bireysel psikoterapi konusunda alanında çok iyi. İşini çok sevmesi de seanslara olumlu olarak yansıyor. Benim hayatıma sağlıklı devam etmeme vesile oldu. Böyle bir deneyimden sonra çevreme sıklıkla öneriyorum kendisini.

Ö
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Dürüst, yerinde ve nokta atışı yorumları ile anksiyetemin kaynağına adeta bir kazı çalışması yapar gibi erişmemi sağlayan canım terapistim harikasın. Sayende kaygımı kontrol edebilen biriyim. Eğer siz de kendinizin hakikatine, gerçeğine erişmek istiyorsanız doğru adrestesiniz!:)

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ecem hanımı kızımın yeme bozukluğu sürecinde tanıdım. Kendisinin gerek bilgi yeterliliği gerekse yaklaşım tarzı, kızımı hayata tekrar bağladı. Şiddetle tavsiye ederim.

Y
Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Atila Ekinci Yetişkin Terapisi

Ecem hanım, hayatımda önemli bir dönüm noktası yarattı ve terapilerde konuştuklarımız ve uyguladığı tekniklerle hayatıma ışık tuttu. Kendime dair bilmediğim fark etmediğim çok şey kesfettim. Psikolog olarak onu tercih etmek hayatımda almıs olduğum en iyi kararlardan biriydi. Sürecimi onunla sürdürdüğüm için kendimi şanslı hissediyorum

U
Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Atila Ekinci Randevu

Ecem hanımla yaklaşık 2 senedir terapilerimi sürdürüyoruz. Bir tanıdığımın yönlendirmesi ile başlamıştım. Bugüne kadar terapi deneyimlerim olmuştu fakat Ecem hanım benim hayatımda dönüm noktamdır. Yoğun anksiyete atakları ve kişisel problerim için başladığım süreçte Ecem hanım bana ışık oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

L
Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Atila Ekinci Yetişkin Terapisi

Ecem Hanımla psikoterapiye yaklaşık iki yıl önce başladım. Psikiyatristim tarafından konulan OKB hastalığı ile baş etmeyi Ecem hanimla öğrendim. Hümanistligi, dakikligi ve özellikle mesleki uzmanlığı ile etik oluşu takdire değer. Tereddütsüz tercih edin derim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Atila Ekinci Diğer

Ecem Hanım ile sürecime başladığımdan beri inanılmaz kendimi iyi hissediyorum. Yeniden doğmuş gibiyim. Muhakkak yolunuz Ecem Hanım ile kesişmeli.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Atila Ekinci Yetişkin Terapisi

Ecem hanıma 1 senedir depresyon sürecim için gidiyorum. İyi ki kendisine denk gelmişim. Şu an hayata daha anlamlı bakmaya başladım.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Atila Ekinci Ergen Terapisi

Ecem hanım üniversite sınavı ve sonrası yaşadığım kaygı ve depresyon sürecimde benim için çok önemli ve eşlik eden biri oldu.