Terapi yöntemim Psikanalitik yönelimli olup, aktif olarak Psikanalitik Psikoterapi Formasyon sürecime devam etmekteyim.
Terapi seanslarım 11 yaş üstü Ergen ve Yetişkin bireylerle online ve yüz yüze şeklindedir.
Üye Olunan Dernek ve Kuruluşlar
Türk Psikologlar Derneği
Test Sertifikalarım
* Rorschach Testi (Rorschach ve Projektif Testler Derneği)
* Tematik Algı Testi (Rorschach ve Projektif Testler Derneği)
* Nöropsikolojik Değerlendirme (Türk psikologlar Derneği)
Alzheimer Testi
Psikanalitik Terapi
Tematik Algı Testi (TAT)
Ön Görüşme
Uzm. Kl. Psk. Ecem Atila Ekinci
Ecem hanım alanında çok iyi bir uzman ve klinik psikolog. Öneri üzerine kendisine gittim. Donanımlı, alanına hakim ve kapsayıcı tavrıyla çok iyi izlenim bıraktı bende. Profesyonel duruşu ve insani tutumuyla iyileştiren bir hoca. Kesinlikle bireysel psikoterapi konusunda alanında çok iyi. İşini çok sevmesi de seanslara olumlu olarak yansıyor. Benim hayatıma sağlıklı devam etmeme vesile oldu. Böyle bir deneyimden sonra çevreme sıklıkla öneriyorum kendisini.
ö.....
Dürüst, yerinde ve nokta atışı yorumları ile anksiyetemin kaynağına adeta bir kazı çalışması yapar gibi erişmemi sağlayan canım terapistim harikasın. Sayende kaygımı kontrol edebilen biriyim. Eğer siz de kendinizin hakikatine, gerçeğine erişmek istiyorsanız doğru adrestesiniz!:)
gü...
Ecem hanımı kızımın yeme bozukluğu sürecinde tanıdım. Kendisinin gerek bilgi yeterliliği gerekse yaklaşım tarzı, kızımı hayata tekrar bağladı. Şiddetle tavsiye ederim.
y.....
Ecem hanım, hayatımda önemli bir dönüm noktası yarattı ve terapilerde konuştuklarımız ve uyguladığı tekniklerle hayatıma ışık tuttu. Kendime dair bilmediğim fark etmediğim çok şey kesfettim. Psikolog olarak onu tercih etmek hayatımda almıs olduğum en iyi kararlardan biriydi. Sürecimi onunla sürdürdüğüm için kendimi şanslı hissediyorum
u....e
Ecem hanımla yaklaşık 2 senedir terapilerimi sürdürüyoruz. Bir tanıdığımın yönlendirmesi ile başlamıştım. Bugüne kadar terapi deneyimlerim olmuştu fakat Ecem hanım benim hayatımda dönüm noktamdır. Yoğun anksiyete atakları ve kişisel problerim için başladığım süreçte Ecem hanım bana ışık oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
l.....
Ecem Hanımla psikoterapiye yaklaşık iki yıl önce başladım. Psikiyatristim tarafından konulan OKB hastalığı ile baş etmeyi Ecem hanimla öğrendim. Hümanistligi, dakikligi ve özellikle mesleki uzmanlığı ile etik oluşu takdire değer. Tereddütsüz tercih edin derim.
ay...n
Ecem Hanım ile sürecime başladığımdan beri inanılmaz kendimi iyi hissediyorum. Yeniden doğmuş gibiyim. Muhakkak yolunuz Ecem Hanım ile kesişmeli.
Ecem hanıma 1 senedir depresyon sürecim için gidiyorum. İyi ki kendisine denk gelmişim. Şu an hayata daha anlamlı bakmaya başladım.
ha...a
Ecem hanım üniversite sınavı ve sonrası yaşadığım kaygı ve depresyon sürecimde benim için çok önemli ve eşlik eden biri oldu.
Ecem Atila Ekinci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Atila Ekinci, Psikoloji. Size Ecem Atila Ekinci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Ergen Terapisi, Yetişkin Terapisi, Alzheimer Testi, Anne Baba Ayrılığı, Bireysel Terapi, Bütüncül Psikoterapi, D2 Dikkat Testi, Demans Testi.
Ecem Atila Ekinci adresi nerede?Ecem Atila Ekinci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemil Topuzlu Cad. Funda Çıkmazı 11/2 Caddebostan İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Atila Ekinci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ecem Atila Ekinci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ecem Atila Ekinci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Atila Ekinci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ecem Atila Ekinci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Atila Ekinci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ecem Atila Ekinci hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ecem Atila Ekinci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ecem Atila Ekinci hangi sigortaları kabul ediyor?Ecem Atila Ekinci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu