20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Ecem Burçak Emer Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
İmplant
Ecem Burçak Emer Muayenehanesi
1994 yılında, Hatay Antakya'da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Antakya'da tamamladıktan sonra öncelikle 2012 yılında Ankara'da Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü kazandım. Çok sevdiğim diş hekimliği mesleği üyelerinden olabilmek adına fakültemi yarıda bırakarak 2014 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazandım. Gaziantep'te elde edindiğim iş tecrübesinden sonrasında Mersin Anamur'da kendi muayenehanemi açtım. Görevimi aktif olarak Mersin Anamur'da devam ettirmekteyim.
av...n
32 yaşındaydım. Dişimde eksiklik ve ağrı vardı. Doktor hanım süt dişimin olduğunu fark etti. Daha önce kimse anlamıştı. Allah razı olsun ondan. Tedavi sürecim de olumlu ilerledi.
m....g
Ecem hanımı netten buldum, buraya tatile geldik diş etlerimde sıkıntı vardı artık baktırmam gerektiğini düşündüm kendisine gittim, diş taşı temizliği cila vs yapıldı, işlem yapılırken yaklaşımından yönlendirmesinden çok memnun kaldım teşekkür ediyorum
h....a
Diş ağrısı ve iltihabı için gittim. Güler yüzle karşılandım, hekimim Ecem Hanım mesleki olarak donanımlı ve nazik bir hanım. Gerekli tedavimi uyguladı, memnun ayrıldım. Herkese tavsiye ediyorum.
Dolgu uygulaması için gitmiştim, pratik ve aynı zamanda mantıklı alternatifler üretmesi, hastaya yaklaşımı, tebessümü, klinik temizliği.. mükemmel bir doktor deneyimi oldu benim için, hem kendisi hem asistanının oldukça nazik yaklaşımı ve kliniğinden kesinlikle çok memnun kaldım
Diş taşı temizliği ve dolgu için basvurmustum. Tedavi sürecinde çok ilgili ve anlayisliydi.yaptigi her uygulamada bilgilendirmesi ve tedavi şekli çok güzeldi.korkarak gitmiştim boşuna korkmusum
n....
Ecem hanım, Alt Azı dişlerime 3 lü köprü tedavisi yaptı. Tedavi bitiminde üst dişlerle köprü yapılan dişler arasında boşluk olduğunu, bu nedenle iyi çiğneme yapamadığımı farkettim. Ayrıca çiğneme esnasında oluşan basınçtan dolayı köprü uygulanan dişte ağrılar oluştuğunu kendisine ifade ettim, Ecem hanın herhangi bir sorun görmüyorum dedi ve tedaviyi sonlandırdı. şikayetlerimin devam ettiğini 15 gün sonra kendisine tekrar bildirmeme rağmen alakadar olmadı. Maalesef tekrardan diş yaptırmak zorunda kalacam.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Dt. Ecem Burçak Emer
Yaşadığınız sürece ve memnuniyetsizliğinize üzüldük. Alakadar olmamanın aksine başka bir göz tarafından da görülmesi ve gözden kaçırılan bir ihtimale karşı yine bir hekim tarafından daha değerlendirilmesi için gerekli yönlendirmeleri de yapıp size tedavi imkanı da sağlamıştık. Yine her türlü durumda kliniğimize bekler, sağlıklı günler dileriz.
ö.....
İnternet üzerinden ismini buldum. Diş taşı temizliği için başvurdum diş etlerim kızarmıştı.
Tedavi süreci ilgiliydi doktor hanım. Samimi olması,güler yüzlü ve anlayışlı olması en beğendiğim özelliğiydi. Çevreme tavsiye ederim,ettim. Bundan sonra da herhangi bir sorun yaşadığım zaman kesinlikle gideceğim doktor Ecem hanım.
Tavsiye üzerine ulaştım. Diş rahatsızlığımdan dolayı ulaştım. Tedavi sürecimden çok memnunum. İlgilendi her konuda yardımcı oldu ve dişim öncekinden daha iyi. Tabi ki tavsiye ederim
fe...y
Diş taşı temizliği için doktor hanıma başvurdum. Kendisi çok ilgili ve çok tatlı. Muayenehanesinde ev rahatlığını hissettirecek şartlar sağlanmış, diğer diş hekimlerinde gördüğüm hastane havası yoktu. Çalışmalarında başarılar dilerim.
Ecem Burçak Emer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Burçak Emer, Diş Hekimi. Size Ecem Burçak Emer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Estetik Porselen, Diş Beyazlatma, Köprü Uygulaması, Subgingival Küretaj.
Ecem Burçak Emer adresi nerede?Ecem Burçak Emer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saray Mahallesi Tahsin Soylu Caddesi No:5-A Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Burçak Emer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ecem Burçak Emer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ecem Burçak Emer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Burçak Emer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ecem Burçak Emer hangi dilleri konuşuyor?Ecem Burçak Emer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ecem Burçak Emer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Burçak Emer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ecem Burçak Emer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ecem Burçak Emer hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Ecem Burçak Emer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.