Aile Danışmanlığı Randevusu
Cinsel Terapi
Psk. Ecem Demirkap
Nişanlım ile çift terapisi almak için ecem Hocamı tercih etmiştik. Aldığımız ilk üç seanstan sonra partnerim ile olan iletişimimizde ciddi ilerlemeler gördük. Empati kurmayı öğrendik ve çok kontrolcü olduğumuzu fark ettik. Ecem hocam gerçekten işinin ehli bir psikolog. Kendisine sonsuz saygılarımı sunuyorum. İlişkimizde şuan birbirimizi çok iyi anlamaktayız.
a....a
Ecem hanım çok tatlı bi insan. İlgili ve alakalı. Beni dinliyor. Kendimi tanımama ve anlamama yardımcı oluyor. İçsel hesaplaşmalarıma ışık tutuyor. Başıma gelebilecek olumlu ya da olumsuz senaryolara karşı beni cesaretlendiriyor. Yanlız olmadığımı hissediyorum. Onunla çalışmaktan mutluyum.
h ...k
Ecem hanım'ın danışmanlığıyla artık kendimi daha iyi tanıyorum. Düzgün iletişim ve yönlendirmeleri sayesinde duygularımı kontrol edebiliyorum. Birlikte süreci çok güzel yürüttüğümüzü düşünüyorum. Yaklaşımı ve tatlı iletişimi için kendisine teşekkür ediyorum :)
b....g
Kendisinden almış olduğumuz destek ve yönlendirme sonucu tedavimiz olumlu sonuç verdi. Kendisine ilgi ve desteği için teşekkür ediyoruz.
Ecem Demirkap isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Demirkap, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Ecem Demirkap tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Randevu, Online Terapi, Normal Randevu.
Ecem Demirkap adresi nerede?Ecem Demirkap şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Demirkap isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ecem Demirkap online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ecem Demirkap isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Demirkap, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ecem Demirkap hangi dilleri konuşuyor?Ecem Demirkap ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ecem Demirkap isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Demirkap bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ecem Demirkap ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ecem Demirkap hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ecem Demirkap hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ecem Demirkap hangi sigortaları kabul ediyor?Ecem Demirkap tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.