Tugay yolu cad. Kurşunlu sok. Deluxia Dragos Sitesi, Maltepe, İstanbul

Beck Depresyon Ölçeği

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Uzm. Kl. Psk. Ecem Doğanay Pıçak

Uzman Psikolog Ecem Doğanay Pıçak, lisans eğitimini FMV Işık Üniversitesi’nde Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Aynı üniversitenin Klinik Psikoloji yüksek lisans programında uzmanlığını tamamlayarak onur derecesi ile mezun olmuştur. Klinik Psikolog ünvanını almıştır. ‘’Evlilik Uyumu ve Psikopatoloji Arasındaki İlişki’’ başlıklı çalışmasıyla yüksek lisans eğitimini bitirmiştir. Eklektik Yaklaşım ile yüksek lisans sürecinin son döneminde yetişkinlere süpervizyon eşliğinde psikoterapi hizmeti vermiştir. Yüksek lisans ve lisans eğitimleri boyunca Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve özel danışmanlık merkezlerinde stajlarını tamamlamıştır.
Pek çok danışmanlık merkezinde online ve yüz yüze olarak psikoterapi seansları gerçekleştirmiştir. Klinik Psikolog olarak çalıştığı bir kolejde gençlerle terapi seansları yürütmüş, ebeyenleriyle görüşmeler gerçekleştirmiş, kurum içi eğitimler düzenlemiştir. Çeşitli psikoterapi, psikolojik test ve süpervizyon eğitimine katılmıştır. İyi Hissetmek Dergisi'nde her ay belirlenen farklı temalar için yazmaya devam etmektedir.
Şu anda uzmanlık alanı olan yetişkin ve ergen bireysel psikoterapi seanslarına yüz yüze ve online olarak kurucusu olduğu Elis Psikoloji bünyesinde devam etmektedir. Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi ağırlıklı çalışmaktadır. Çocuk-ergen ve yetişkin testlerini de ihtiyaç dahilinde kullanmaktadır.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Doğanay Pıçak Randevu

Yaşadığım ilişki sorunları üzerine Ecem hanımla çalışmaya başladık 1.5 yıl önce. Yapabildiklerimi gördükçe neden daha önce başlamadım diyorum. Çok öfkeleniyordum, kendimi sakinleştirmekte çok zorlanıyordum, isteklerimi güzel bir dille anlatmak benim için çok zordu ve tüm bunlar eşime de çok kötü yansıyordu. Şimdi geldiğim noktaya çok şaşırıyorum, hedeflerimin çoğunu gerçekleştirdim o yüzden seans aralarını açtık, bu durum beni üzse de kendisi çok profesyonel ve etik çalışan birisi. İyi ki karşılaştık kendisiyle.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Doğanay Pıçak Randevu

Ecem hanımdan hayatımın çok durağan ve kendimi hiç mutlu hissetmediğim bir döneminde yardım almaya karar verdim. Sosyal çevremden koptuğum, motivasyonumu kaybettiğim depresif bir dönemdi. Seanslardaki yaklaşımı ve kapsayıcılığıyla kısa sürede bu duygu durumundan çıkmama yardımcı oldu ve ben tekrar hayatımın o eski hareketli ve yaşadığımı hissettiğim günlerine döndüm. Emekleri için minnettarım.

T
Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Doğanay Pıçak Psikoterapi

Ecem Hanım'la terapiye başladığımdan beri, başa çıkmakta zorlandığım konularda artık daha güçlü hissediyorum. Seanslarımızda kendimi gerçekten dinlenmiş ve anlaşılmış hissediyorum. Onun destekleyici yaklaşımı sayesinde, içsel bir farkındalık kazanarak sorunlarımla daha sağlıklı baş edebilmeyi öğreniyorum. Iyi ki kendisiyle yollarımız kesişmiş.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Doğanay Pıçak Diğer

Ecem hanıma yaklaşık 1 yıl önce hayatımı oldukça etkileyen kendime ve mesleğime dair yetersizlik düşünceleri ile başvurdum. Kendisinin terapi sürecindeki destekleyici tutumu, çalıştığı şema terapi ekolü ve profesyonel yardımları sayesinde kendimi daha iyi tanımaya başladım. Bugün yapmayı ertelediğim birçok konuda adım atabildiğimi görüyorum. İlgisi ve bilgisi konusunda kendisine teşekkür ederim.

Y
Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Doğanay Pıçak Diğer

Ecem Hanımla kendimi bildim bileli var olan kaygı bozukluğum üzerinde çalıştık 1 sene kadar. Daha önce de terapiye gitmiştim ama kendisiyle çalışmaya başladığımızdan beri profesyonel bir psikolog ile çalışmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Sıcak ve ilgili tutumu, güven veren ses tonu beni çok rahatlattı. Kaygılarımla, olumsuz düşüncelerimle nasıl başa çıkabileceğimi biliyorum artık. Kendime daha şefkatle yaklaşıyorum. Çok mutluyum bana kattıkları için, kesinlikle öneriyorum herkese.

Ü
Konum: başka bir yer Diğer

Ecem Hanımla yeme bozukluğum ve bozulmuş beden algım başta olmak üzere birçok sorunum hakkında online olarak görüşüyoruz. Yüksek etik değerlere sahip, size oldukça güven ve huzur veren bir terapist. Her seansımızda bana daha da fazla yardımcı oluyor, tüm görüşmelerimiz için hazırlıklar ve yeni çalışmalar yapıyor. Mesleki bilgisinde de danışana yaklaşımda da gerçekten çok yeterli ve profesyonel bir psikolog. Tereddüt etmeden danışmanlık almanızı öneririm ..

K
Konum: Uzm. Kl. Psk. Ecem Doğanay Pıçak Diğer

Ecem hanım sayesinde yıllardır sırtımda yük olan ve hiçbir zaman unutamayacağımı düşündüğüm ağır travmalarımı atlattım... kendisi işini çok severek yapan, en önemlisi danışanını çok iyi anlayan ve empati kurabilen, çok içten bir terapist... Ön yargılı yaklaştığım terapi sürecine keşke daha önce yardım alsaydım dememi sağlayan işinde çok başarılı bir psikolog. Kendisine minnet borçluyum ve kesinlikle başarısına çok güvendiğim, önerebileceğim birisi. İyi ki varsınız...