Uzm. Kl. Psk.
Psikoloji
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Tekirdağ 1 adres
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Alipaşa Mahallesi Paşa Sokak No:12 Fidanoğlu İş Merkezi Kat:4 Daire:13 LÂL PSİKOLOJİ Çorlu/Tekirdağ, Tekirdağ
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
LÂL PSİKOLOJİ
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
bu....
Ecem hanımla tanışma surecimiz kizimin kaygı,anksiyete ve boşanma sürecindeki zorlu durumlar için görüşme sağladık. Kendisinin rahatlatıcı iletişimi empatik oluşu ve olayları geniş açıdan değerlendirmesi bana ve kızıma çok güzel bir bakış acisi kazandırdı çocuğun olumsuz duygularını ele alırken aynı zamanda da ebeveyn ile ilgili olan ilişkiyi de ön planda tutması çok rahatlatıcı. Kendisinden aldığımız danışmanlıktan çok memnunum kızım da çok alıştı. Seanslara Nisan ayidan itibaren devam etmekteyiz iyi ki başlamışız diyorum ve danışmanlık almak isteyen herkese tavsiye ediyorum
c....a
Arkadaş tavsiyesi üzerine gittim. İyi karşılandım. İçimde hiçbir şüphe yoktu, rahattım kendisinin yanında. Bana olan yaklaşımı da güzeldi. Yardımcı oldu. İnsana güven veren bir yapısı var. Öfke kontrolü ve kadınlara karşı güvensizliğim var. Sağlıklı bir iletişim kuramıyordum. 4-5 seans oldu gideli. Sürecim devam ediyor. Her geçen gün sürecim güzel gidiyor. Tavsiyelerine ve yönlendirmelerine uyuyorum. Öfke kontrolümde biraz eksiklik var. Bu konuda da iyiye gidiyoruz gibi. Nefes çalışması uyguluyoruz. Stres topu almamı istedi. Sinirden kasılıyorum. Uyuşmalar oluyor. Sürecim on numara. Çok memnunum kendisinden. İyi ki gitmişim ve kendisini tercih etmişim. Mükemmel bir insan. İyi ki var.
s....)
Çok tatlı bir uzman. Kızım için başvurdum. Hayatımda tanıdığım en nadir insanlardan birisi. Mesleğinde başarılı. Çok yardımcı oluyor. Her şeyden önce çok güler yüzlü. Kızımda kendisini çok seviyor ve seanslara koşarak gitmek istiyor. Her gün Ecem Hanımdan bahsediyor. Zorlandığım zaman hemen kendisine ulaşıyorum. Tavsiyelerde bulunuyor. Verdiği tüyolar sayesinden çok iyi ilerledik. Kızımla olan bağım güçlendi. Yetersiz olduğumu düşünüyordum, sayesinde bu duyguyu tamamen aştım.
m....ş
Kızımın kaygıları için başvurdum. Bize ve kızımıza olan ilgisi çok hoştu çok memnun kaldık. :)
h...
Ecem Hanıma çocuğumda dikkat dağınıklığı ve duygusal boşluk olduğu için başvurdum. Ben çok memnunum, kendisi çok ilgili ve alakalı. Şu an çocuğumla çok mutluyum. Çocuğum hakkında bana fazlasıyla yardımcı oldu.
m...
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım ve daha sonra site üzerinden randevu oluşturdum. İlişki sonrası yaşadığım travma sebebiyle başvurdum. Süreç, beklediğimden daha iyi ilerliyor. Hem yönlendirmelerinden hem de uyguladığı terapi seanslarından çok memnunum. Kesinlikle çevreme tavsiye ediyorum.
ö.....
Yeni bir şehir bir düzene alışmanın üzerine insanlara karşı davranışlarım, ailemle iletişimim ve adaptasyon sürecimle ilgili düşüncelerimde içinden çıkamayacak gibi hissettiğimde Ecem Hanım’la tanıştım. Ekim ayından beri birlikteyiz ve fikirleri, görüşleri, tavırları ile seanslarımda hep kendimi çok rahat ve güvenilir hissettim. Bu yolculuğuma ışık bana da destek olduğu için kendisine minnettarım.
e....k
Ecem Hanımla uzun süredir görüşme sağlıyoruz. Bana çok faydası oldu seanslarımız verimli ve güzel geçti. Hem uzaktan hem de yüz yüze seans deneyimimde oldu. Ayrıca seanslarında öğretmiş olduğu bilgiler ve teknikler ile normal yaşantımda kullanıp rahatça sürdürebiliyorum kendisi bu konuda çok yardımcı oldu. Danışman desteği düşünen herkese tavsiye ederim .
d.....
4 yaşındaki kızımın ayrılık kaygısı ve sosyal fobisi ile alakalı danışmanlık almaya başladık. Oyun terapisi şeklinde ilerledik. Ecem hanım gerçekten çok ilgili, bizimle ve en önemlisi kızımla yakaladıkları uyum sayesinde çok iyi bir aşamaya geldik. Şuan kızım daha bağımsız, duygularını fazlasıyla dışarı vurabiliyor ve en önemlisi kendini çok iyi ifade edebiliyor. Sürecin sonuna geldik ve çok güzel bir şekilde vedalaştık. İyi ki yollarımız sizinle kesişti :)
Ecem Hanım’ın her zamanki gibi düşünmeye ve bu sayede kendimizi tanımamıza yönlendiren soruları ve tespitleriyle keyifli bir terapi süreci geçirdik. Kendimi keşfetme ve gözlemleme sürecinde harika bir dışarıdan göz olduğunu düşünüyorum. Her seansın sonunda rahatlamış ve kendimi tanımaya bir adım daha yaklaşmış hissettiğimi söyleyebilirim.
Ecem İşliyen Dinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem İşliyen Dinç, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Ecem İşliyen Dinç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Ecem İşliyen Dinç adresi nerede?Ecem İşliyen Dinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alipaşa Mahallesi Paşa Sokak No:12 Fidanoğlu İş Merkezi Kat:4 Daire:13 LÂL PSİKOLOJİ Çorlu/Tekirdağ Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem İşliyen Dinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ecem İşliyen Dinç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ecem İşliyen Dinç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem İşliyen Dinç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ecem İşliyen Dinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem İşliyen Dinç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ecem İşliyen Dinç hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Ecem İşliyen Dinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ecem İşliyen Dinç hangi sigortaları kabul ediyor?Ecem İşliyen Dinç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tekirdağ Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Tekirdağ Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Tekirdağ Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Tekirdağ Aile İçi İletişim Sorunları