Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden yüksek onur derecesi ile mezun oldum. Bitirme tezimi “Organ Nakli Sonrasında Çocuk Hastalarda Gözlenen Besin Alerjileri” üzerine yaptım. Aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi’nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile yan dal eğitimini aldım. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi, Diyetkolik, Çamlıca Erdem Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi ve Uzman Diyetisyen Şefika Aydın Selçuk’un yanında stajlarımı tamamladım. Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliğini başarı ile tamamladım ve bu alanda da danışmanlık vermekteyim.

Dyt. Ecem Keskin
Üçevler Mahallesi İzmir Yolu Caddesi No:241 Westpoint D Blok Kat:4 Daire:64, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Banka Havalesi

Gmb

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Üçevler Mahallesi İzmir Yolu Caddesi No:241 Westpoint D Blok Kat:4 Daire:64, Bursa

Röportaj

Konum: Dyt. Ecem Keskin Diyetisyen Randevusu

Ecem hanım o kadar tatlı, enerjik, guleryuzlu ki. Iyi ki onu tanımışım. 3 ay oldu tanisali ve 10 kg gitti bile. Bence alanında gayet başarılı

Konum: Dyt. Ecem Keskin Randevu

Ecem hanımla yaklaşık 2 aydır kilo verme sürecindeyim. Listenin tamamen bana özel olması ve sürdürülebilir olması benim için çok önemliydi. Kendisi bu konuda çok yardımcı oldu. Motivasyonum yer yer düştüğü zamanlarda bile inancımı diri tutmaya çalıştı. Keyifli bir süreç yaşadım.

Konum: Dyt. Ecem Keskin Diyetisyen Randevusu

Bir kaç defa diyetisyene danışma deneyimim oldu fakat iletişimi Ecem Hanım gibi iyi yakalayan görmedim henüz. Randevularımız oldukça eğitici geçiyor. Her detayı açıklıyor. Haftalık olarak çalışma düzenim nasıl olacaksa ona uygun plan oluşturuyoruz. Kendisinden çok memnunum. İlk ayımı tamamladım sürecim devam ediyor ve gebelik öncesi hazırlık sürecindeyim. Sürecim tamamlanınca mutlaka tekrar yorum yapacağım. :))

Konum: Dyt. Ecem Keskin Online Danışmanlık

Ecem hanım son derece ilgili ve açıklayıcı. Mide rahatsızlığım için beslenmemi değiştirmemi gerektiğini anladığımda hemen kendisinin yanına gittim ve fiziksel sebeplerim dışında gayet rahatladım. Bu süreçte kilo da vermiş oldum. Kendisinden gayet memnun kaldım.

L
Konum: Dyt. Ecem Keskin Diyetisyen Randevusu

Ecem hanımla mart ayından bu yana çok güzel bir süreç geçirdik, hedeflediğim kiloya istediğim görünüme sayesinde ulaştım.Değişen hayat düzenine göre listeler,farklı tarifler,alternatif öğünler bu süreci çok daha kolay bir hale getirdi.Çok keyifli bir süreç geçirdim

Konum: Dyt. Ecem Keskin Randevu

Tanımış olduğum en tatlı diyetisyen.Çok pozitif,enerji dolu, motivasyonum her düştüğünde beni tekrar motive edip devam etmemi sağlayan çok tatlı,güler yüzlü. iyiki karşılaştım diyet sürecim halen devam etmekte

Konum: Dyt. Ecem Keskin Diyetisyen Randevusu

Ecem Hanım’a bazı besinlere alerjim olduğunu düşündüğüm için geldim, eliminasyon diyeti ile bana çok güzel bir liste hazırladı ve hiç bir şekilde açlık hissetmeden 2 haftada 2.5 kilo verdim. Çok tatlı, anlayışlı ve bilgili bir diyetisyen. Her soruma sabırla cevap veriyor, listemi tamamen bana uygun hazırlıyor. Herkese tavsiye ederim dünya tatlısı biri.

Konum: Dyt. Ecem Keskin Diyetisyen Randevusu

Ecem hanımla 2 aydır fazla kilolarımdan dolayı görüşmekteyiz. Bu 2 ayda nerdeyse her hafta kaçamak yapmama rağmen 9 kilo verdim. Kendisiyle görüşmekten çok memnunum, tereddütsüz tavsiye ederim. Çalışma ortamının rahatlığı ve kendisinin güzel ilgisini beni çok mutlu etti. Kendi beslenme alışkanlıklarıma göre beni hiç sıkmadan çok güzel bir program hazırladı ve çok iyi sonuçlar aldık. Hedefimdeki kiloya kadar Ecem hanımla görüşmeye devam edeceğim.

C
Konum: Dyt. Ecem Keskin Diyetisyen Randevusu

Ecem hanımla 3. ayımızı bitirdik. Kendisi çok güleryüzlü, kibar, ilgili bir diyetisyen. Sıkmayan esnek , bizim evdeki yemek düzenine uygun diyet listeleriyle toplamda 7.5 kg verdim. Bir süre daha birlikteyiz inşallah.

Konum: Dyt. Ecem Keskin Diyetisyen Randevusu

Ecem hanım çok tatlı,kibar bir diyetisyen 2 aydır kendisinin danışanıyım bizim yemek düzenimize göre diyet listesi verdi hiç diyet yapar gibi hissetmiyorum 2 ayda 8 kilo yağdan verdim sayesinde kendisinden çok memnum herkese tavsiye ederim.