Diyetisyen Randevusu
Üçevler Mahallesi İzmir Yolu Caddesi No:241 Westpoint D Blok Kat:4 Daire:64, Bursa
Online Diyet
Gelişme Geriliği
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Dyt. Ecem Keskin
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
hi....
Ecem hanım o kadar tatlı, enerjik, guleryuzlu ki. Iyi ki onu tanımışım. 3 ay oldu tanisali ve 10 kg gitti bile. Bence alanında gayet başarılı
Ecem hanımla yaklaşık 2 aydır kilo verme sürecindeyim. Listenin tamamen bana özel olması ve sürdürülebilir olması benim için çok önemliydi. Kendisi bu konuda çok yardımcı oldu. Motivasyonum yer yer düştüğü zamanlarda bile inancımı diri tutmaya çalıştı. Keyifli bir süreç yaşadım.
d....g
Bir kaç defa diyetisyene danışma deneyimim oldu fakat iletişimi Ecem Hanım gibi iyi yakalayan görmedim henüz. Randevularımız oldukça eğitici geçiyor. Her detayı açıklıyor. Haftalık olarak çalışma düzenim nasıl olacaksa ona uygun plan oluşturuyoruz. Kendisinden çok memnunum. İlk ayımı tamamladım sürecim devam ediyor ve gebelik öncesi hazırlık sürecindeyim. Sürecim tamamlanınca mutlaka tekrar yorum yapacağım. :))
n....a
Ecem hanım son derece ilgili ve açıklayıcı. Mide rahatsızlığım için beslenmemi değiştirmemi gerektiğini anladığımda hemen kendisinin yanına gittim ve fiziksel sebeplerim dışında gayet rahatladım. Bu süreçte kilo da vermiş oldum. Kendisinden gayet memnun kaldım.
l....ç
Ecem hanımla mart ayından bu yana çok güzel bir süreç geçirdik, hedeflediğim kiloya istediğim görünüme sayesinde ulaştım.Değişen hayat düzenine göre listeler,farklı tarifler,alternatif öğünler bu süreci çok daha kolay bir hale getirdi.Çok keyifli bir süreç geçirdim
se...
Tanımış olduğum en tatlı diyetisyen.Çok pozitif,enerji dolu, motivasyonum her düştüğünde beni tekrar motive edip devam etmemi sağlayan çok tatlı,güler yüzlü. iyiki karşılaştım diyet sürecim halen devam etmekte
bn...i
Ecem Hanım’a bazı besinlere alerjim olduğunu düşündüğüm için geldim, eliminasyon diyeti ile bana çok güzel bir liste hazırladı ve hiç bir şekilde açlık hissetmeden 2 haftada 2.5 kilo verdim. Çok tatlı, anlayışlı ve bilgili bir diyetisyen. Her soruma sabırla cevap veriyor, listemi tamamen bana uygun hazırlıyor. Herkese tavsiye ederim dünya tatlısı biri.
be...m
Ecem hanımla 2 aydır fazla kilolarımdan dolayı görüşmekteyiz. Bu 2 ayda nerdeyse her hafta kaçamak yapmama rağmen 9 kilo verdim. Kendisiyle görüşmekten çok memnunum, tereddütsüz tavsiye ederim. Çalışma ortamının rahatlığı ve kendisinin güzel ilgisini beni çok mutlu etti. Kendi beslenme alışkanlıklarıma göre beni hiç sıkmadan çok güzel bir program hazırladı ve çok iyi sonuçlar aldık. Hedefimdeki kiloya kadar Ecem hanımla görüşmeye devam edeceğim.
c....
Ecem hanımla 3. ayımızı bitirdik. Kendisi çok güleryüzlü, kibar, ilgili bir diyetisyen. Sıkmayan esnek , bizim evdeki yemek düzenine uygun diyet listeleriyle toplamda 7.5 kg verdim. Bir süre daha birlikteyiz inşallah.
gp...y
Ecem hanım çok tatlı,kibar bir diyetisyen 2 aydır kendisinin danışanıyım bizim yemek düzenimize göre diyet listesi verdi hiç diyet yapar gibi hissetmiyorum 2 ayda 8 kilo yağdan verdim sayesinde kendisinden çok memnum herkese tavsiye ederim.
Ecem Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Keskin, Diyetisyen. Size Ecem Keskin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık.
Ecem Keskin adresi nerede?Ecem Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üçevler Mahallesi İzmir Yolu Caddesi No:241 Westpoint D Blok Kat:4 Daire:64 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ecem Keskin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ecem Keskin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Keskin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ecem Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Keskin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ecem Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Ecem Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ecem Keskin hangi sigortaları kabul ediyor?Ecem Keskin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler