Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
Ataşehir, Anadolu Caddesi No:901/F, İzmir
ö.....
Alanında uzman güler yüzlü, çok iyi bir diş hekimi. Bugün kanal tedavimi gerçekleştirdi. İşinde uzman, yapılan her aşamada tek tek bilgilendirdi beni. Kendisine çok minnettarım rahatlıkla tedavimi oldum.
u.....
Çok yardımcıydı kendisi, sorunumu halletti.Yaptığı işlemi, neye ihtiyacım olduğunu, hepsini bana anlattı.Kendisine teşekkür ederim.Benim diş dolgum düşmüştü,o tekrar yapıldı.Herşey çok iyiydi. Hijyene de çok dikkat ediyorlar. Herşey yolundaydı, beni rahatsız eden hiçbirşey olmadı.
Ecem Kutsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Kutsal, Diş Hekimi. Size Ecem Kutsal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu.
Ecem Kutsal adresi nerede?Ecem Kutsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir, Anadolu Caddesi No:901/F İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Kutsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ecem Kutsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ecem Kutsal hangi dilleri konuşuyor?Ecem Kutsal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ecem Kutsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Kutsal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ecem Kutsal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ecem Kutsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ecem Kutsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri