Psikoterapi alanında Bilişsel Davranışçı Terapi (CBT) ve Şema Terapi ekollerini benimseyen Ecem Öztekin, çocuk ve ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi alarak uzmanlık alanını genişletmiştir. Ecem Öztekin, Sanat Terapisi eğitimini tamamlayıp bu alanda da çalışmalar yapmaktadır. Türk Psikologlar Derneği’nden aldığı MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) test uygulayıcısı sertifikasının yanı sıra, Beck Anksiyete Ölçeği, Beck Depresyon Envanteri, STAI-TX, FOTÖ (DAS), Kent EGY, Kişilik İnanç Ölçeği, Kısa Kognitif Muayene Ölçeği, Mini Mental Durum Testi, SCID Kişilik Envanteri, SCID-II ve SCL-90-R gibi çok sayıda psikolojik testin uygulayıcısıdır.
Ankara’da lisans ve terapi eğitimlerini tamamlayan Psikolog Ecem Öztekin, meslek hayatına yine Ankara’da başlamış ve 2025 yılında kurduğu Öztekin Psikoloji Merkezi’nde danışanlarına hem online hem de yüz yüze terapi hizmeti sunmaktadır.
Yalçın Kılıçoğlu Plaza, Hoşnidiye, İsmet İnönü 1 Cd. No:13 Kat:4 Daire:34, Eskişehir
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Ön Görüşme
Şema Terapi
Görüşler içerisinde ara
b...
İnternet sayesinde ulaştım. Kendimi ruhsal olarak iyi hissetmiyordum. Uzman çok sıcakkanlı, tatlı ve yapıcı bir hanımefendiydi. Kendimi evimde gibi hissettim. Kendimi Ecem Hanım ile görüştükten sonra daha iyi hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
ö.....
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine uzmanımıza ulaştım. Seans sürecinde oğlumun sosyal fobi ve anksiyete tedavisinde çok başarılıydı. Ecem Hanım alanında son derece donanımlı bir psikolog. Kendisi oğlumun hayatına o kadar güzel dokundu ki hem oğluma hem ailece bize çok iyi geldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum, kendinizi ya da ailenizi gönül rahatlığıyla Ecem Hanıma teslim edebilirsiniz.
y...
Ecem Hanıma sosyal anksiyete ve minör depresyon sebebiyle başvurdum. Oldukça memnunum, çok iyi bir dinleyici, çok yardımcı oldu, devam etmeyi düşünüyorum. Verdiği taktikler ve önerileri uygulamaya başladığımdan beri daha iyi hissediyorum. İlgisi de oldukça yüksek ve iletişim kurmakta zorlanmıyorum.
t.....
Ecem Hanım'a bir arkadaşım vesilesiyle ulaştım. Kendisine kronik major depresyonum ve PTSD sebebiyle başvurdum. Kendisiyle seanslarımız başladıktan sonra Ecem Hanım'ın benim için uygun kişi olduğunu, gerek bana karşı yaklaşımlarından gerekse durumum neticesinde bana kattığı yeni perspektifler vesilesiyle anladım. Bana kendimi ve duygularımı tanımamda, duygularımın ve düşüncelerimin kontrolünde olmamda çok yardımcı oldu. Kendimi sevmem konusunda en büyük destekçim ve yardımcım oldu. Ecem Hanım sayesinde hiç olmadığım kadar iyi ve pozitif hissediyorum. Benim hayatıma dokunduğu gibi yardıma ihtiyacı olan insanların da hayatlarına dokunup onlar için hayatı daha iyi bir yer kılabileceğine olan inancım sonsuz. Kendisini çevremde olsun ya da olmasın herkese tavsiye ediyorum.
g.....
Ecem Hanım'a yaklaşık 4-5 ay önce bir tanıdığım sayesinde ulaştım. Üniversite dönemimde yatay geçiş yapmıştım ve yeni taşındığım için kendimi çok yalnız hissediyordum, özgüven problemlerim oluşmuştu. Kendimi hiç iyi hissetmediğim bir dönemde profesyonel bir yardıma ihtiyacım olduğunu düşünüp kendisiyle iletişime geçtim. Terapi sürecinde güler yüzlülüğü, anlayışlı olması beni kendime geri döndürdü diyebilirim. Şu an hala görüşmeye de devam ediyoruz. Terapistler ve terapiyle ilgili çok büyük bir önyargıyla gitmiştim ama tüm önyargılarımı yıktı kendisi. Çok memnunum.
Ecem Öztekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Öztekin, Psikoloji. Size Ecem Öztekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Ecem Öztekin adresi nerede?Ecem Öztekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalçın Kılıçoğlu Plaza, Hoşnidiye, İsmet İnönü 1 Cd. No:13 Kat:4 Daire:34 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Öztekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ecem Öztekin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ecem Öztekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Öztekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ecem Öztekin hangi dilleri konuşuyor?Ecem Öztekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ecem Öztekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Öztekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ecem Öztekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ecem Öztekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ecem Öztekin hangi sigortaları kabul ediyor?Ecem Öztekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu