Dyt.Ecem Serim; İstanbul Kültür Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümü lisans derecelerini tamamlamıştır. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde ise Farmakognozi ve Doğal Ürünler Kimyası yüksek lisans programından mezun olmuştur. Şu an uzman diyetisyen olarak Ecem Serim Beslenme Danışmanlık Merkezi'nde online ve yüz yüze danışanlarına hizmet vermektedir.

Dyt. Ecem Serim Beslenme ve Danışmanlık Merkezi
Teşvikiye Mah. Valikonağı Cad. Akkavak Sokak No:19/31 Halil Bey Apartmanı 4. Kat Epiart Nişantaşı, Şişli, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 14 yaşındaki çocuklar

Fonksiyonel Beslenme

Gebelik ve Beslenme

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Teşvikiye Mah. Valikonağı Cad. Akkavak Sokak No:19/31 Halil Bey Apartmanı 4. Kat Epiart Nişantaşı, İstanbul

Dyt. Ecem Serim Beslenme ve Danışmanlık Merkezi

Kilo vermek için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. Hedefime ulaştım. Süreci bıraktım. Verdiğim kiloları almadım. Mesaj attığımda hemen cevap veriyor. Aklıma soru işareti takılırsa hemen yardımcı oluyor. Danışanını motive eden bir uzman. İlgili ve alakalı. Ben memnun kaldım kendisinden. Herkese tavsiye ederim.

Ecem Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Doğum sonrası fazla kilolarımdan kurtulmak için başvurdum.
İlk başta online hizmet almaya başladım. Yaklaşımı, ilgisi, alakası, güler yüzlü samimi ve içten yaklaşımından çok memnun kaldım. Daha sonraki sürecimizde birebir hizmet aldım, ideal kiloma kavuştum. İlk kez başarılı oldum. Farklı tarifleri, detoksları, doyurucu menüleri çok hoşuma gitti. Sorum olduğunda mesajlarıma dönüş yapması ve tabaklarımın fotoğrafını çekip paylaşmak çok etkili oldu, sürecimi hızlandırdı. Üstelik adet düzensizliğim vardı, sağlıklı beslenerek Ecem Hanım sayesinde düzene girdi. Hayatıma kattıklarından dolayı iyi ki yollarımız kesişmiş. Zorlanmadan severek kilo verdim, fazlalıklardan kurtuldum.

Ecem Hanıma sağlıklı beslenme için başvurdum. Onun sayesinde bütün değerlerim normal seviyelere indi. İşini layıkıyla yapan bir diyetisyen. Ecem Hanım gönlü geniş, işinin sorumluluğunun idrakinde bir diyetisyen. Tavsiye ederim.

Konum: Dyt. Ecem Serim Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu

Sevgili Ecem hanım babamın çeşitli kronik hastalıklarını mükemmel bir profesyonellikle yönetmis ve 5 hafta gibi kisa bir sürede 7.5 kg vermesini sağlamıştır. Sürecimiz hâlâ devam etmekte olup kendisine gönül rahatlığı ile gelip kendinizi teslim edebilirsiniz iyi ki varsınız iyi ki karşılaştık sevgiler saygılar

R

İyi ki doktorum oldu.
Mutlu bir sağlıklı beslenme sürecine başladım
Tamamen danışanın hayat tarzına göre sağlıklı listeler oluşturuyor
Öğün saatlerini istediğim gibi yapması çok kolaylaştırdı
Sağlıkla yaşamaya Ecem hanımla devam

C
Konum: Dyt. Ecem Serim Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu

Ecem hanım diyet ile alakalı tüm ön yargılarımı kırdı ve çok güzel sonuçlar aldık herzaman ulaşabildim iyiki tanıdım. Tam istediğim sonuçları alıyorum ve çok daha iyisine inanıyorum.

Ö
Konum: Dyt. Ecem Serim Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Diyabet Diyeti

Ecem Hanım, gerek bilgisi gerek yaklaşımı acısından etkili bir diyetisyen. Ben yemek yeme kültürü acısından açlığa tahammülü olmayan , farklı alışılmışın dışında yemek tercih yapmayan bir kişi olarak gerek tarifleri gerek ara öğünde önerdiği besinler sayesinde ac kalmadan , keyifli birşekilde zayıflayabildiğimi gösterdi. Kendilerine çok teşekkür ederim . Son 3 kilo sonra korumaya geçeceğiz.

Ecem Hanım'dan 5 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım ve gayet memnun kaldım. Sağlıklı bir şekilde 11 kilo verdim. 57 yaşındayım ve bu yaşta kilo verirken vücudunuzda deformasyonlar oluşabiliyor, ama hiçbir oluşmadı. Gerçekten de sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Kendisini herkese tavsiye ederim. Diyet listelerimi bana özel hazırladı, uygularken zorluk yaşamadım. Tahlillerimde insülin direncimin olduğu çıkmıştı, dikkate aldık ve gayet iyi sonuçlar aldım.

Ö

Ecem Hanım'a sosyal medya üzerinden kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. Kendisinden yaklaşık 2-2 buçuk ay kadar danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Verdiği diyet listelerini kişiye özel yeme alışkanlıklarıma göre hazırlıyor. Ecem Hanım genç, başarılı, bilgili ve anlayışlı bir diyetisyen. Kilo vermek isteyen kendisiyle görüşme sağlasın. Kilo vermekte zorlanan bir insandım çünkü çerez, çikolata gibi atıştırmalıkları tüketen birisiyim kendisi hepsini azar azar da olsa engellememe yardımcı oldu, programımı ona göre dizayn etti ve sonucunda kilo verdim.

Ben Ecem Hanım'la görüşme sağlamadan önce birçok diyetisyenle daha görüşme sağlamıştım ama kendisinin gösterdiği takip sistemi, ilgisi, alakası ve işindeki uzmanlığı başka bir diyetisyende görmedim. Kendisini tanıyınca işinde uzmanlığı, yüksek lisansı, doktoraya başlamasıyla dostluğumuz ilerledikçe gerçekten de inandırıcılığı ve güvenilirliği benim için artmış oldu. Sonuçları güzel yansıdı. Bu vesileyle eşim, kuzenleri de görüşme sağladılar 8-10 kişilik danışan kitlesi bizim ailemizden oluşmuş oldu. Ecem Hanım'la kilo vermek ve sağlıklı yaşam amacıyla 2 ay görüşme sağladım, uzaktan koruma şeklinde devam ediyoruz. Diyet listelerini bize özel hazırladı, her diyet biraz zordur ama kendisinin motive edici yaklaşımıyla birlikte ben unutsam bile kendisinin takibiyle istenilen hedefe ulaştık.