Diyetisyen Randevusu
Teşvikiye Mah. Valikonağı Cad. Akkavak Sokak No:19/31 Halil Bey Apartmanı 4. Kat Epiart Nişantaşı, İstanbul
Online Diyet
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
b....a
Kilo vermek için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. Hedefime ulaştım. Süreci bıraktım. Verdiğim kiloları almadım. Mesaj attığımda hemen cevap veriyor. Aklıma soru işareti takılırsa hemen yardımcı oluyor. Danışanını motive eden bir uzman. İlgili ve alakalı. Ben memnun kaldım kendisinden. Herkese tavsiye ederim.
h...
Ecem Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Doğum sonrası fazla kilolarımdan kurtulmak için başvurdum.
İlk başta online hizmet almaya başladım. Yaklaşımı, ilgisi, alakası, güler yüzlü samimi ve içten yaklaşımından çok memnun kaldım. Daha sonraki sürecimizde birebir hizmet aldım, ideal kiloma kavuştum. İlk kez başarılı oldum. Farklı tarifleri, detoksları, doyurucu menüleri çok hoşuma gitti. Sorum olduğunda mesajlarıma dönüş yapması ve tabaklarımın fotoğrafını çekip paylaşmak çok etkili oldu, sürecimi hızlandırdı. Üstelik adet düzensizliğim vardı, sağlıklı beslenerek Ecem Hanım sayesinde düzene girdi. Hayatıma kattıklarından dolayı iyi ki yollarımız kesişmiş. Zorlanmadan severek kilo verdim, fazlalıklardan kurtuldum.
b...
Ecem Hanıma sağlıklı beslenme için başvurdum. Onun sayesinde bütün değerlerim normal seviyelere indi. İşini layıkıyla yapan bir diyetisyen. Ecem Hanım gönlü geniş, işinin sorumluluğunun idrakinde bir diyetisyen. Tavsiye ederim.
ay...
Sevgili Ecem hanım babamın çeşitli kronik hastalıklarını mükemmel bir profesyonellikle yönetmis ve 5 hafta gibi kisa bir sürede 7.5 kg vermesini sağlamıştır. Sürecimiz hâlâ devam etmekte olup kendisine gönül rahatlığı ile gelip kendinizi teslim edebilirsiniz iyi ki varsınız iyi ki karşılaştık sevgiler saygılar
r.....
İyi ki doktorum oldu.
Mutlu bir sağlıklı beslenme sürecine başladım
Tamamen danışanın hayat tarzına göre sağlıklı listeler oluşturuyor
Öğün saatlerini istediğim gibi yapması çok kolaylaştırdı
Sağlıkla yaşamaya Ecem hanımla devam
ce...n
Ecem hanım diyet ile alakalı tüm ön yargılarımı kırdı ve çok güzel sonuçlar aldık herzaman ulaşabildim iyiki tanıdım. Tam istediğim sonuçları alıyorum ve çok daha iyisine inanıyorum.
ö.....
Ecem Hanım, gerek bilgisi gerek yaklaşımı acısından etkili bir diyetisyen. Ben yemek yeme kültürü acısından açlığa tahammülü olmayan , farklı alışılmışın dışında yemek tercih yapmayan bir kişi olarak gerek tarifleri gerek ara öğünde önerdiği besinler sayesinde ac kalmadan , keyifli birşekilde zayıflayabildiğimi gösterdi. Kendilerine çok teşekkür ederim . Son 3 kilo sonra korumaya geçeceğiz.
f.....
Ecem Hanım'dan 5 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım ve gayet memnun kaldım. Sağlıklı bir şekilde 11 kilo verdim. 57 yaşındayım ve bu yaşta kilo verirken vücudunuzda deformasyonlar oluşabiliyor, ama hiçbir oluşmadı. Gerçekten de sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Kendisini herkese tavsiye ederim. Diyet listelerimi bana özel hazırladı, uygularken zorluk yaşamadım. Tahlillerimde insülin direncimin olduğu çıkmıştı, dikkate aldık ve gayet iyi sonuçlar aldım.
ö.....
Ecem Hanım'a sosyal medya üzerinden kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. Kendisinden yaklaşık 2-2 buçuk ay kadar danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Verdiği diyet listelerini kişiye özel yeme alışkanlıklarıma göre hazırlıyor. Ecem Hanım genç, başarılı, bilgili ve anlayışlı bir diyetisyen. Kilo vermek isteyen kendisiyle görüşme sağlasın. Kilo vermekte zorlanan bir insandım çünkü çerez, çikolata gibi atıştırmalıkları tüketen birisiyim kendisi hepsini azar azar da olsa engellememe yardımcı oldu, programımı ona göre dizayn etti ve sonucunda kilo verdim.
s....
Ben Ecem Hanım'la görüşme sağlamadan önce birçok diyetisyenle daha görüşme sağlamıştım ama kendisinin gösterdiği takip sistemi, ilgisi, alakası ve işindeki uzmanlığı başka bir diyetisyende görmedim. Kendisini tanıyınca işinde uzmanlığı, yüksek lisansı, doktoraya başlamasıyla dostluğumuz ilerledikçe gerçekten de inandırıcılığı ve güvenilirliği benim için artmış oldu. Sonuçları güzel yansıdı. Bu vesileyle eşim, kuzenleri de görüşme sağladılar 8-10 kişilik danışan kitlesi bizim ailemizden oluşmuş oldu. Ecem Hanım'la kilo vermek ve sağlıklı yaşam amacıyla 2 ay görüşme sağladım, uzaktan koruma şeklinde devam ediyoruz. Diyet listelerini bize özel hazırladı, her diyet biraz zordur ama kendisinin motive edici yaklaşımıyla birlikte ben unutsam bile kendisinin takibiyle istenilen hedefe ulaştık.
Ecem Serim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Serim, Diyetisyen. Size Ecem Serim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme.
Ecem Serim adresi nerede?Ecem Serim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mah. Valikonağı Cad. Akkavak Sokak No:19/31 Halil Bey Apartmanı 4. Kat Epiart Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Serim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ecem Serim uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ecem Serim isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Serim, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ecem Serim hangi dilleri konuşuyor?Ecem Serim ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ecem Serim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Serim tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ecem Serim hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Ecem Serim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ecem Serim hangi sigortaları kabul ediyor?Ecem Serim tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler