Psikoloji daha fazla

Konya 1 adres

Merhaba! Ben Ecem. 2001 yılında Kocaeli’de dünyaya geldim, aslen Ankaralıyım. İlk ve orta öğrenimimi Kocaeli’de, lise ve psikoloji lisans eğitimimi Konya’da tamamladım. Lisans sürecimin ilk senesinde okulumuzun toplulukları tarafından düzenlenen “Psikolojik Güncellenme Haftası” seminerlerine ve İstanbul’da gerçekleşen “Psikoloji Zirvesi”ne katıldım. Aynı sene içerisinde 1 sene süreyle Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu (TPÖÇG) bünyesinde aylık olarak yayımlanan online yarı-akademik PsiNossa dergisinin çizim köşesinde gönüllü olarak çizerlik yaptım. Devam eden süreçte İzmir Psikoloji Enstitüsü tarafından düzenlenen “Travma ve Psikososyal Destek” eğitimini tamamladım, çeşitli seminerlere, zirvelere, vaka analizlerine ve atölyelere katıldım, kendi terapi sürecimden geçtim. Bunların dışında lisans eğitimim devam ederken Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi - Kariyer Kapısı tarafından yürütülen Staj Seferberliği projesi kapsamında Gölcük Belediyesi Huzurevi’nde ve Konya Şehir Hastanesi’nde “Stajyer Psikolog” olarak çalıştım. Lisans eğitimimin 3. senesinde TPÖÇG tarafından düzenlenen Ulusal Psikoloji Öğrencileri Değişimi (UPOD) programı kapsamında 5 gün boyunca Ankara Üniversitesi Psikoloji bölümünde eğitim görerek farklı bakış açıları tanıdım, üçüncü senem bittikten sonra yine TPÖÇG tarafından Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde düzenlenen 26. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi’ne (UPOK) katıldım. Psikoloji lisansım boyunca Şema Terapi, Gözlem ve Görüşme Teknikleri gibi derslerim kapsamında süpervizyon desteği ile danışan gördüm. Lisans eğitimimin son yılında ise “Çocukluk Çağı Travması Yaşamış Olan Bireylerde Affedicilik Düzeyi ile Varoluşsal Öfke Arasındaki İlişki”yi incelediğimiz bir bitirme tezi yazdık ve 3.41 ortalama ile mezun oldum. Lisans sürecim devam ederken alan dışı olarak farklı işlerde çalışarak hayatı deneyimleme ve insan olmanın getirdiklerini daha derinden gözlemleyip anlamlandırma fırsatım oldu. Lisans sürecim bittikten sonra Sanat Terapisi Sertifika Programı’nı, EMDR + Flash EMDR Uygulayıcı eğitimini, Rehber Klinik - Klinik Psikoloji Staj Programı’nı ve İnsanlık Hali Psikoloji - Mesleğe İlk Adım Programı’nı tamamladım. Şu an geçmişten gelen psikoterapist olma hayalime adım adım yaklaşmak için Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programına, Psikodinamik Yönelimli Bütüncül Psikoterapi eğitimine ve en değerlisi kendi terapi sürecime devam ediyorum. Gelişimin sınırsız olduğuna inandığım için çeşitli seminerlere, gönüllü faaliyetlere, atölyelere ve vaka çalışmalarına katılmaya devam ediyorum. Aynı zamanda bir psikoterapistin çok yönlü olması gerektiğine de inanıyorum ve kendimi sanat, felsefe, bilim ve mitoloji gibi alanlarda da geliştirmeye özen gösteriyorum.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psk. Ecem Şevval Kurt
Malazgirt, Eyüp Sultan Cd. NO: 46 Forum Center A1 Blok 4.Kat 401, 42100 Selçuklu/Konya, Selçuklu, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +47 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Malazgirt, Eyüp Sultan Cd. NO: 46 Forum Center A1 Blok 4.Kat 401, 42100 Selçuklu/Konya, Konya

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Ecem Şevval Kurt adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle