Diyetisyen Ecemnaz Şen-Cherry’s Formy
Şarkiye mah.Fatih cad. Hattatoğlu İş Merkezi Kat :1 Ofis No:, D:107, Altınordu, Ordu

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +1 daha fazla

Kişiye Özel Diyetler

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Şarkiye mah.Fatih cad. Hattatoğlu İş Merkezi Kat :1 Ofis No:, D:107, Ordu

Diyetisyen Ecemnaz Şen-Cherry’s Formy

1998 yılında Ordu’da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Ordu’da tamamladım. Anadolu Lisesi’nden 90,44 diploma notu ile mezun oldum. 2016 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nü tam burslu olarak kazanıp 1.sınıfın sonunda 4 üzerinden 3,96 ortalama ile İstanbul Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ne tam burslu olarak yatay geçiş yaptım. 2021 yılında yüksek onur öğrencisi olarak dereceyle mezun oldum. Stajlarımda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi başta olmak üzere birçok hastane ve klinikte bulundum.
Yaklaşık 1 yıldır danışanlarımla online diyet yürütürken artık kurucusu olduğum kliniğimde yüz yüze görüşmelere de başladım.
Kliniğimde;
- Adrese Teslim Paket Diyet Yemek
-Yoga
-Pilates
-Fizyoterapi
-Aromaterapi
-Fitcafe sağlıklı atıştırmalıklar gibi hizmetler de sunmaktayız . Doya doya sağlıklı yaşam mottomuzla insanlara beslenmede yeni yaklaşım sunmaktayız.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Ecemnaz Şen adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle