2018 yılında Yeditepe Üniversitesi Psikoloji ve Sosyoloji (tam burslu) bölümlerinden yüksek onur derecesi ve bölüm üçüncülüğü ile mezun oldu. Lisans eğitiminin ardından Yeditepe Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansını, "Duygusal Yeme Davranışı'nın Bağlanma Stilleri ve Duygu Düzenleme Becerileri ile İlişkisi" üzerine yazdığı tezle, yüksek onur derecesi ile tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında öğrenci değişim programı ile Polonya Marie- Curie Sklodowska Üniversitesi'nde bir dönem boyunca psikoloji ve sosyoloji üzerine eğitim aldı. Lisans ve yüksek lisans dönemleri boyunca çeşitli anaokullarında, psikolojik danışmanlık merkezlerinde, hastanede ve özel kurumlarda deneyim kazanma imkanı bulmuştur. Ecemnur Terzi; şu anda kurucusu olduğu Pelen Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi'nde yüz yüze veya online olarak bireysel psikoterapi (yetişkin ve ergen) veya çiftlerle psikoterapi seanslarını yürütmektedir. Bunun yanı sıra uzmanlık alanlarında eğitimler ve atölyeler düzenlemektedir.
Katıldığı Eğitim ve Atölyeler
-Duygu Odaklı Çift Terapisi Eğitimi I. Düzey- ICEEFT & DOÇAT
-Masterson Yaklaşımı ile Kişilik Bozukluklarının Psikanalitik Psikoterapisi – Masterson Enstitüsü Türkiye
-EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) Terapisi I. Modül /Enstitü Ay.
-Psikoterapide Nesne İlişkileri Eğitimi – Masterson Enstitüsü Türkiye
-Bilişsel Davranışçı Terapilere Giriş – Yeditepe Üniversitesi
-Aile Danışmanlığı Eğitimi- Biruni Üniversitesi
-Çocuk ve Ergenlerde Psikanalitik Psikoterapinin Kullanımı – İstanbul Psikanaliz Derneği, Neslihan Zabcı
-Psikanaliz’in Bilişsel Davranışçı Terapiler’e Entegrasyonu – Falih Köksal
-Terapistler için Varoluşçuluk: Kayıp ve Yas ile Çalışmak – Ferhat Jak İçöz
-Çocuk Gelişim Testleri Uygulayıcı Eğitimi – Self Psikoloji, Aykut Bora
-Nöropsikolojik Testler Uygulayıcı Eğitimi ve Süpervizyonu – Yeditepe Üniversitesi
-Projektif Testler Uygulayıcı Eğitimi ve Süpervizyonu – Yeditepe Üniversitesi
-MOXO Dikkat Testi- MOXO TÜRKİYE
-Psikoterapide Metafor Kullanımı- İpek Gökozan
-Polyvagal Teori- Stephen Porgers
-Kesintiye Uğrayan Çocukluk- Donna Jackson Nakazawa
-Satir Dönüşümsel Sistemik Teori- Sibel Erenel

Düzenlediği Eğitim ve Atölyeler,
-Çocuk ve Ergenlerde Ruh Sağlığı ( Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi)
-Masterson Yaklaşımı ile Borderline Kişilik Bozukluğu Vaka Sunumu (İnsanca Akademi)
-Duygusal Yeme (İnsanca Akademi)
-Kişilik Bozukluklarında Travma ile Çalışmak (İnsanca Akademi)
-"Istakoz" Film Analizi (Ankara Düşünce Atölyesi)
-"Danimarkalı Kız" Film Analizi ( Ankara Düşünce Atölyesi)

Pelen Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Yenişehir Mah. Millet Cad. Sümbül Sok. No:10 Starport Residence D:39 Pendik/İstanbul, Pendik, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +31 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Yenişehir Mah. Millet Cad. Sümbül Sok. No:10 Starport Residence D:39 Pendik/İstanbul, İstanbul

Konum: Pelen Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Ben ecem hanıma bir buçuk yıl gittim oyle sevecen ve sicak davrandıki her gidişimde ve bi okadarda alakalıydı benımle bitik bi haldeydim kendimi buldum sayesinde.. kendisine minnettarım...

Z
Konum: Pelen Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Randevu

Ecemnur Hanım'dan yaklaşık iki aydır terapi hizmeti alıyorum. İki ay olmasına rağmen şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum. Özellikle değersizlik hissi, ailevi problemler ve özgüven problemi üzerine çalışıyoruz. Kendimle ilgili farkındalığım arttıkça başkalarının duygularından çok kendi duygularımı ön plana koymayı öğrendim. Ecem Hanım çok nazik, bilgili ve tecrübeli bir psikolog, bana da terapi sürecimde çok yardımcı oldu. Sürecimden çok memnunum.

Konum: Pelen Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Psikoterapi

Ecem Hanım'ı yaklaşık 1 yıl önce tanımaya başladım. İyi ki de Ecem Hanım'ı seçmişim terapistim olarak. Sürecimiz devam ediyor, edecek ve etmesini zaten istiyorum. Bir insanın gelişimi sonsuzdur. Her zaman değiştirebileceğimiz, yüzleşebileceğimiz karanlık taraflarımız vardır.

Ecem Hanım kendimi daha çok sevmek konusunda bana yardımcı oldu onca zaman boyunca ve geçmişteki terapi seanslarımızın etkisinin halen sürdüğünü, bir ömür süreceğini belirtmek isterim.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ecemnur Hanım ile yaklaşık 1.5 yıl terapi yaptık. Yeme bozukluğu ile başladığımız yolda birçok şeyi gördük, fark ettik ve değiştirdik. Güvenilirliği, samimiyeti aynı zamanda resmiyeti, empatisi ve bilgisi ile kendisi mükemmel birisi. Çoğu şeyi siz söylemeden görüp o kadar güzel yollardan sizin de görmenizi sağlıyor ki yaşattığı her aydınlanma çok değerli, etkili ve kalıcı. Elinizi yavaşça bıraktığında yürüyebiliyor olduğunuzu görmek tarif edilmez bir mutluluk.

Konum: Pelen Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Ecemnur hanımın en çok beğendiğim özelliği ayrıntıları asla kaçırmamasıdır. Bir birey olarak hissettirip gerçekten içiniz rahat seanstan çıkıyorsunuz teşekkür ederim

Konum: Pelen Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Ergen Terapisi

Kızımın ergenlik döneminde baş etmede zorlandığı duygu ve akıl karmaşıklığı için Ecemnur Hanım ile çalıştık. Sorunumuza yönelik, 6 aylık bir çalışma ile, kızım kendini ve duygularını tanıyan ve hayata daha olumlu bakan bir genç oldu. Ecemnur hanımın mesleğinin gerektirdiği bilgi ve deneyimi, ciddiyet ve samimiyet dengesini kurarak yansıtmasını çok beğendim. Kendisine teşekkür ederim

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

1 senedir birlikte çok yol aldık. O her zaman sadece dinlediğini ve her şeyi benim başardığımı söylese de aslında onunla bu sürece başladığım için iyileşiyorum. Çocukluk travmalarıma nötr bakmamı sağlayan teknikleri çok işime yaradı. Sayesinde artık bakış açım ve duygularım daha sağlıklı oldu. Çevremdeki insanlarında bendeki bu değişimi sürekli söylemesi beni çok mutlu ediyor. Kendimi bulmam yolumdaki bu yolculuğa eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız..

Y
Konum: Pelen Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi İlişki Terapisi

Ecemnur hanım işinde çok çok iyi,oldukça donanımlı , güleryüzlü ve kişiye farklı pencerelerden bakmayı öğreten biri.Çift terapisi için başvurduk ve kendisinden cook memnunuz .

K
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Aşırı kaygılarım nedeniyle 2 ay önce danışmaya başladığım canım Ecemnur hocam.. Senelerdir psikoloğa en fazla 2 seans gidip bırakan ben artık düzenli bir şekilde gidiyorum. Hem enerjimiz tuttu, hem konuşma tarzı beni çok güzel ikna ediyor. Seans saatlerimizi iple çekiyorum.. Olaylara farklı yönden bakabilmemi ve kaygılarımın çok kısa bir sürede azalmasını sağladı. Her şey için çok teşekkürler

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yaklaşık 5 aydan haftada 2 gün Ecemnur Hanım ile görüşüyorum. Öfke kontrol problemi, aşırı bağlanma, değersizlik, özgüven eksikliği gibi problemlerim vardı. Kendisi empati yeteneği yüksek, işini etik değerlere uygun ve profesyonelce yapan bir psikolog.
Terapilerin etkisi kesinlikle hissedilir seviyede. Her şey için teşekkürler.