Op. Dr. Eda Çabuk Horoz, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Katip Çelebi Üniversitesi'nde Kulak Burun Boğaz uzmanlığını tamamlayan Eda Çabuk Horoz, kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Eda Horoz Muayenehanesi
Neorama İş Merkezi Beştepe Mahallesi Yaşam Caddesi A Blok No : 13 Kat : 10 Daire : 52, Çankaya, Ankara

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Burun Estetiği

Dudak Dolgusu

Göz Kapağı Estetiği

Kırışıklık Tedavisi

Neorama İş Merkezi Beştepe Mahallesi Yaşam Caddesi A Blok No : 13 Kat : 10 Daire : 52, Ankara

Röportaj

• Konum: Eda Horoz Muayenehanesi • Burun Estetiği

Eda hocamı sosyal medya üzerinden tanıdım danışanların yorumları ve yaptığı işlemler olsun hepsi beni tereddütte bırakmayacak şekildeydi.
Görüşmeye gittiğimde ise asistanı ve Eda hocam çok güzel bir şekilde karışladılar bütün detaylar saydamlığı ile anlatıldı çok memnun kaldım. Nefes almamda sorunlarım vardı bununla birlikte estetik açıdan da işlem yapıldı morarmalarım olmadı sürecim çok güzel bir şekilde ilerledi 1 haftada gerçekten iyi ve toparlanmış bir şekildeydim sormak istediğim şeyler için iletişime geçtiğimde anında dönüşler yapıldı ilgilenildi bir daha böyle bir operasyon geçirecek olsaydım yine ilk tercihim Eda hocam olurdu çok memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Eda Horoz Muayenehanesi • Kulak Bur...daha fazlaun Boğaz Randevusu daha az

Eda hocayı 2024 Aralık ayında sosyal medya aracılığıyla tanıdım. Rinoplasti ameliyatini olmak istiyor ama cok korkuyordum.İstediğim burun için randevu oluşturup görüşmeye gittim. Bana burnumda olan sorunları tek tek anlattı. Kendine olan ozguveni ve daha once gerçekleştirdiği operasyonların başarılı olması beni operasyona ikna etti. Ameliyat sürecim ve sonrasi çok rahat geçti. Hatta bu yasima kadar ben nefes almiyormusum dedim. Ameliyat sonrası için de tüm kontrollerimi en ince ayrıntısına kadar titizlikle yaptı. Şuan iyi ki rinoplasti ameliyatını Eda hocaya olmuşum diyorum. Ameliyat oncesi süreçte ve sonrasında tavırları,yaklaşımı, olabilecek herseyi tüm gerçekliğiyle aktarmasindan dolayı Eda hocadan çok memnunum. Yani iyi ki Eda hoca diyorum.

Konum: Eda Horoz Muayenehanesi • Burun Estetiği

Üzün suredir doktor arayisindaydim ve arkadasimin tavsiyesi üzerine Eda hocamla tanistik. On gorusmeye gittim bana her asamayi olabilecek komplikasyonlari detayli bir sekilde anlatip surecten bahsetti ve benim gibi egri olan burunlardan gorsel olarak yaptiklarini gosterdi. 2.gorusmemde ameliyat gununu kararlastirdim.Ameliyat sonrasi bilgilendirmesi operasyon hakkinda soyledikleri biraz daha rahatlatmisti. Post op 5. Gunumde sisiliklerim ve morluklarim azalmaya basladi tamponlarim ciktiginda ilk burnumu gorusumdu ve sonuctan cok memnun kaldim . Bu surec gunluk yasantimi cok etkilemedi. Ben sonuctan cok memnunum kaldim

• Konum: Eda Horoz Muayenehanesi • Burun Estetiği

Alanında son derece başarılı, güven veren ve hastalarına karşı ilgili bir doktor. Burun ameliyatım sürecinde kendisiyle çalışmış olmaktan çok memnunum. Operasyon öncesi ve sonrası her aşamada profesyonelliğiyle farkını hissettirdi. Sonuçtan oldukça mutluyum ve doğal, estetik bir görünüme kavuştum.

Hem hekimliği hem de hastalarına olan yaklaşımıyla kesinlikle çevreme tavsiye edeceğim bir doktor. Estetik ve sağlık alanında kendisini düşünen herkesin güvenle tercih edebileceğine inanıyorum.

Konum: Eda Horoz Muayenehanesi • Burun Estetiği

Eda hocamı bir arkadaşımın ameliyat olması üzerine önerisiyle geldim. Zor bir burun yapımın olduğunu biliyordum. Ön görüşmede olumlu olumsuz bütün bilgilendirmeyi yaptı. Ameliyat oldum. 1. gün biraz zorlandım 3.günden sonra ödemlerim azalmaya başladı bu süreçte hocamla iletişim halindeydim. Asistanından memnun kaldım. Her aradığımda ulaşabildim ve bu süreci rahat atlattım.

• Konum: Eda Horoz Muayenehanesi • Burun Estet...daha fazlaik Cerrahisi daha az

Eda Hocamı sosyal medyadan takip ediyordum. Uzun süredir istediğim burun estetiği için de Eda Hocamdan başka bir doktor düşünmedim. Kendisi işinde uzman işini titizlikle yapan birisi. Ameliyat öncesi süreçte nasıl bir burun istediğim olabilecek yada olamayacak şeyler detaylı bir şekilde konuşuldu. Bütün süreçle ilgili bilgilendirme yapıldı . Ameliyat sonrasında da durum bu şekilde oldu. İlk günlerde yüzümde şişlik morluk yoktu üçüncü günümde şişmelerim ve hafif morluklarım oldu zamanlada bunlar gitti.Tamponlarım çıktıktan sonra çok rahat nefes alabildim.Ameliyat sonrası dönemimde doktorum Eda Hocam sürekli kontroller yaptı ilgi ve alakası çok fazlaydı. İkinci ayımdayım hayal ettiğimden çok daha güzel bir burnum oldu. Süreçten ve sonuçtan çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Eda Horoz Muayenehanesi • Burun Estetiği

Temmuz ayında araştırmaya başladığım rinoplasti sürecimde kararımı Eda Hocamdan yana tercih ettim iyiki diyorum çok memnun kaldım çok doğal yüzüme yakışan bir burnum var şuan aynalar beni mutlu ediyor
Eda hocamın ve asistanının iletişi gayet iyi her zaman ulaşılabilir
çözüm odaklı ve netler

Konum: Eda Horoz Muayenehanesi • Rinoplasti

Eda hocamda burun içerisi eğrilik ve estetik sebeplerinden dolayı rinoplasti ameliyatı oldum. Şuan 2. Ayımda olmama rağmen çok hızlı bir iyileşme süreci geçirdim. Burun içerisindeki eğrilikten dolayı nefes problemimde çözüldü. Ameliyat olmadan önce ameliyata çekinerek yaklaşıyordum ama olduktan sonra iyi ki dedim. Süreçten ve burnumun şuanki görüntüsünden çok memnun kaldım.

T
• Konum: Eda Horoz Muayenehanesi • Burun Estetiği

Bir arkadaşım ameliyat olmuştu ve onun tavsiyesi üzerine muayene olup ameliyat olmaya karar verdim. Kendisi işinde uzman işini titizlikle yapan birisi. Ameliyat öncesi süreçte nasıl bir burun istediğim olabilecek yada olamayacak şeyler detaylı bir şekilde konuşuldu. Bütün süreçle ilgili bilgilendirme yapıldı . Ameliyat sonrasında da durum bu şekilde oldu. İlk günlerde yüzümde biraz şişlikler oluştu sonrasında azalarak kayboldu. Morluk sorunu yaşamadım. Sürecin sonunda hayal ettiğimden bile daha güzel bir buruna sahip oldum. Süreçten ve sonuçtan çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum

• Konum: Eda Horoz Muayenehanesi • Burun Estetiği

Burun estetiği ameliyatımın 1. ayı doldu ve Eda Hocam sâyesinde gerçekten çok içime sinen yüzüme en uygun burna sahip oldum. İlgisi, güler yüzü ve şeffaf yaklaşımıyla da çok iyi bir doktor. Ameliyat öncesi muayenede isteklerimi dinleyerek yüzüme en uygun burnu seçmemde çok yardımcıydı. Ameliyatın risklerini ve sonrasında dikkat etmem gerekenleri en ince detayına kadar anlattı. Ameliyat günü ve sonrasındaki süreçlerde de ilgisiyle iyilesme sürecimin 1 aylık kısmını rahatlıkla tamamlamamı sağladı. Eda Hanim I tercih ettiğim için çok doğru bir seçim yaptığıma inanıyorum ve kesinlikle herkese tavsiye ederim.