Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Neorama İş Merkezi Beştepe Mahallesi Yaşam Caddesi A Blok No : 13 Kat : 10 Daire : 52, Ankara
Burun Estetiği
PRP Yüz Gençleştirme
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Eda Horoz Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Yüz Gerdirme
ze...p
Eda Hocamı sosyal medyadan takip ediyordum. Uzun süredir istediğim burun estetiği için de Eda Hocamdan başka bir doktor düşünmedim. Randevu oluşturdum ve gittim. Ön Görüşmemizi yaptık.Hocam süreçle ilgili olumlu olumsuz her şeyi tüm şeffaflığıyla anlattı. Benim burnum eğri ve içinde kırıklar olan zor bir burundu . Nasıl bir Burun istediğimi ve onun engin tecrübeleriyle nasıl bir burun yapacağımıza karar verdik. Ameliyattan sonra benim ağrım ve morluklarım olmadı. Sadece biraz Ödemlerim vardı ama kısa sürede geçti. Ameliyatımın 1.haftasından sonra işime döndüm rahat bir şekilde gezdim ,sosyal hayatıma devam ettim. Tam istediğim gibi Barbie Nose oldu .Süreçte de her soruma yanıt alabildim. Hocamın Başarılarının devamını diliyorum .
ö....ö
Eda hocama daha önce arkadaşım burun ameliyatı olmuştu. Bende hem onun tavsiyesi üzerine , hem de bir süre sosyal medyadan da takip ederek görüşmeye gittim. Öngörüşmedeki yaklaşımı ve bilgilendirmesiyle o gün kararımı vermiştim zaten. Ameliyat öncesi-sonrası samimiyetle, ayrıntısıyla herşeyi anlatıyor ve süreci gerçekten yakından takip ediyor. Ayrıca aklınızdaki her soruya da net cevap alabiliyorsunuz. Bende morluk olmadı sadece şişlik yaşadım. Şuan 2.ayımdayım herşey gayet yolunda hocam sayesinde içim çok rahat. Güzel nefes alabiliyorum, istediğim doğal burun görüntüsüne de sahibim. Soranlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İşinin ehli bir doktor arıyorsanız daha fazla düşünmeyin derim, kesinlikle tavsiye ediyorum çok memnun kaldım.
u...
Bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım kendilerine, burun estetiği olmak istiyordum. En sonunda Eda Horoz Hoca'da karar kıldım. Çevrem acılı bir süreç olacağını söyledi ama ben de hiç morluk, ağrı, acı olmadı. Kendileri de çok ilgiliydiler bu konuda zaten, çevreme ve tanıdığım insanlara öneriyorum. Alanlarında çok iyi olduklarından herkese rahatlıkla önerebilirim.
ş....b
Eda hocamı uzun araştırmalar sonucu keşfedip görüşmeye gitmiştim iyi ki gitmişim rinoplasti ameliyatı olalı 2 buçuk yıl oldu istediğim gibi ve doğal bir burun yaptı bana , zaman geçtikçe burnum daha da güzel hala geliyor cok memnunum , diğer estetik müdahaleler içinde ilk eda hocamın yanına gidiyorum, emeğine sağlık
el...n
Uzun süredir istediğim burun estetiği için de Eda Hocamdan başkasını düşünmedim. Rinoplasti olmak istediğimi kendisine söyledim, ön görüşmemizi yaptık ve hocam benimle süreçte yaşanabilecek olumlu olumsuz her şeyi tüm şeffaflığıyla paylaştı. Burnumun yapısı üzerine ve nasıl bir burun istediğim ile ilgili detaylıca konuştuk. Ameliyattan sonra ağrı ve morluk olmadı. Şişliklerim de 3. günden sonra yavaş yavaş inmeye başladı. 1. hafta kontrolümde tamponlar alınırken acıyacağını düşünmüştüm, onda da bir acı olmadı. Sürecim o kadar rahat geçti ki grip olmak daha sancılı. Tamponlarım çıktıktan sonra yani 1. hafta bittiğinde dışarı çıkıp gezebildim. Bugün 4. Ay doldu ve ben istediğim buruna kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Her sabah ilk işim aynaya bakıp mutlu olmak oluyor :) Hem ameliyattan önce hem sonra her sorumu cevaplayıp
yanımda oldu. Başarılarının devamını diliyorum
k....̇
Eda hocayı sosyal medyada reklamlar vesilesiyle keşfettim. Daha önce yaptığı işlemlerde oldukça başarılı ve titiz bulduğum için randevu talep ettim. Randevunun ardından ameliyat günü için hazırlıklarımızı yaptık ve burun ameliyatımı bundan 3 ay önce gerçekleştirdi. Eski burnumun kemerli ve yamuk bir yapısı olmasından kaynaklı 3-4 gün boyunca zorlu bir süreç yaşadım diyebilirim. Şişlikler, morluklar vs. yaşadım ancak en sonunda buna kesinlikle değdiğini düşünüyorum. Burnumdaki nefes alma sorunlarım çok büyük oranda düzeldi ve harika bir dış görünüş elde ettim. Hocam ve asistanı ilgilerini, alakalarını hiç eksik etmediler.
Eda hocaya 1 ay önce rinoplasti yaptırmış olup tüm süreçle ilgili yaşadıklarımı ve düşüncelerimi aktaracağım.Bir doktor olarak rinoplasti yaptırma konusunda 5 yıldır kararsızdım.Bir gün sosyal medyada gezerken Eda Hocanın hesabına denk geldim.Yapmış olduğu operasyonları ve sonuçları inceledim.İstediğim gibi doğal sonuçlu çok fazla hastası mevcuttu.Sonrasında kendisi ile görüşme talebinde bulundum.İlk muayenemizde burun yapımı ,nasıl bir burun istediğimi ,istediğim burun için kendi burnum uygun mu ve olabilecek tüm sonuçları konuştuk.Ameliyat sonrası kendisi odada opeasyonu ve yaptığı aşamaları anlattı.Ameliyat sonrası da yakın takibi asla bırakmadı.Kanama ,tansiyon ve ağrı kontrolü gibi tüm konularda ayrıntılı iletişime geçti.Postoperatif süreçte hiç ağrı,ödem ya da morarma olmadı.Gündelik hayatıma operasyonun 2.gününde geri döndüm.1.haftada alçım çıktı.16.günde de bandajlarım çıkarıldı.Tam anlamı ile doğal görünüme sahiptim.Eda hanım ve ekibinden çok memnum kaldım
si...e
Uzun zamandır rinoplasti olmayı çok istiyordum fakat doğal ve güzel bir burun yapacak doktoru bulmak benim için çok zordu. Sosyal medya aracılığıyla eda hanımı keşfettim ve görüşmemizde bana çok samimi ve güven verici geldi. Nihayet burun ameliyatı oldum ve sonuç beklediğimden de güzel oldu öyle ki iltifat almadığım bir günüm yok her sorana canım doktorum eda Horoz u gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
el...ş
Ben Eda hocami sosyal medya üzerinden buldum, hastayla olan sıcaklığı hoşuma gitti ,rinoplasti ameliyati oldum, ameliyat surecim cok iyiydi, morarmam hic olmadi ,agrim hic olmadi, iletişimi cok iyi, hergun fotoğraf istedi, düzenli kontrol etti, herkese tavsiye ederim
a....d
Eda Hocam çok ilgiliydi burun ameliyatı sürecim çok güzel geçti yaptırmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.
Eda Çabuk Horoz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Çabuk Horoz, Kulak Burun Boğaz. Size Eda Çabuk Horoz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Estetiği, Rinoplasti, Burun Ucu Kaldırma, Revizyon Burun Estetiği, Kulak Estetiği, Göz Kapağı Estetiği, Kırışıklık Tedavisi, Yüz Gerdirme.
Eda Çabuk Horoz adresi nerede?Eda Çabuk Horoz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Neorama İş Merkezi Beştepe Mahallesi Yaşam Caddesi A Blok No : 13 Kat : 10 Daire : 52 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Çabuk Horoz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eda Çabuk Horoz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eda Çabuk Horoz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eda Çabuk Horoz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Eda Çabuk Horoz hangi dilleri konuşuyor?Eda Çabuk Horoz ile İngilizce, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eda Çabuk Horoz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Çabuk Horoz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eda Çabuk Horoz hakkında ne düşünüyor?Toplam 238 hasta / danışan, Eda Çabuk Horoz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eda Çabuk Horoz hangi sigortaları kabul ediyor?Eda Çabuk Horoz, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Eda Çabuk Horoz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları