Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Vitaldent Ağız ve Diş Sağlığı
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
X-Ray
ş.....
Dış tedavisi ve protez için gittik. Daima güler yüzlü ve işinde son derece profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.
Iyi ki varsın Eda doktor hanım.
Çocuğumun diş çekimi için gittim Eda Nur Hanım'a. Daha önce farklı bir diş hekimine de gitmiştik ama orda bir fobisi oldu çocuğumun. Eda NuR Hanım çok güzel yaklaştı. Sayesinde bu fobisini yendi. Sorunsuz bİr çekim oldu. Hem hekimliğinden hem de insani yaklaşımından çok memnun kaldım.
u.....
Diş ağrısı sebebiyle araştırarak Eda Hanım'a ulaştım. Dolgu, kanal tedavisi ve kaplama yapıldı. Tedavi süreci çok rahat geçti. Herhangi bir ağrı,acı yaşamadım. Yapacağı tüm işlemler hakkında bilgi verdi. Hastaya yaklaşımı ve ilgisi de çok güzeldi. Çok memnun kaldım.
f.....
Eşimin diş çürüğü sebebiyle tavsiye üzerine gittik Eda Hanım'a. Dolgu yapıldı. Ben de genel bir muayene yaptırdığımda diş çürükleri olduğu görüldü. Diş çekimlerim yapıldı. Kaplama yapılacak sonrasında. Tedavisi süreci güzel ilerliyor. Eda Hanım çok ilgili. Hastaya güzel yaklaşan ve bilgilendiren bir doktor. Çok memnunuz.
y.....
Diş temizliği için tavsiye üzerine gittim Eda Nur Hanım'a. Eli çok hafifti.Tedavi rahat geçti. İşlem sonucu da memnun ediciydi. Hastaya bilgi veren ilgili bir doktor. Genel anlamda memnun kaldım ama biraz daha güleryüzlü olması daha güzel olabilirdi.
f.....
Üst damak değişimi için gittim. Zirkonyum yapıldı. Ölçüyü çok güzel aldı Eda Hanım. Tedavim bitti. Şu an rahatlıkla kullanabiliyorum. Taktığı andan itibaren rahatlıkla kullandım. Ölçüyü çok başarılı aldığı için hiçbir sorun yaşamadım. Hastaya yaklaşımından da çok memnun kaldım. Çok rahat bir tedavi süreci oldu. Çevremde de birçok arkadaşıma önerdiğim bir doktor.
u.....
Eda hanım gerçekten çok güzel dolgu yapıyor. Hastasına son derece önem veriyor. Çok memnun kaldım.
fa...
Eda Nur hanıma dolgu yaptırmak için gelmiştim. Hasta ile ilgilenme ve tedavi bilgisi çok iyi. Benimle çok güzel iletişim kurdu ve şikayetlerimi ilgili bir şekilde dinledi. Dolgudan sonra ağrım vs olmadı ve çok rahatım. Eline sağlık
s....
Eda Nur Hanım kızımın kanal tedavisini yaptı. Kendisi ilgili ve işini güzel yapan bir doktor. Biz çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederiz.
Eda Nur Hanım dolgu ve diş temizleme tedavilerimi yaptı. Yapılan tedavilerden memnun kaldım. Kendisi bana yardımcı olup, ilgilendi. Dişimde herhangi bir problem yok.
Eda Çıkım Karacan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Çıkım Karacan, Diş Hekimi. Size Eda Çıkım Karacan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Eda Çıkım Karacan adresi nerede?Eda Çıkım Karacan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alleben Mahallesi Atatürk Bulvarı No:62 Şahinbey Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Çıkım Karacan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eda Çıkım Karacan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eda Çıkım Karacan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eda Çıkım Karacan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Eda Çıkım Karacan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Çıkım Karacan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eda Çıkım Karacan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eda Çıkım Karacan hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Eda Çıkım Karacan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eda Çıkım Karacan hangi sigortaları kabul ediyor?Eda Çıkım Karacan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Eda Çıkım Karacan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri