1998 yılında Balıkesir`de doğdu. 2016 yılında Balıkesir Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi`nden 2020 yılında İstanbul Okan Üniversitesi beslenme ve diyetetik bölümünden, 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi yüksek lisans programından mezun oldu.
3 yaşında tip 1 diyabet ve çölyak tanısı alması ile beslenme alanıyla hep iç içe olmuştur.
2019 ve 2020 yıllarında Balıkesir Toplum Sağlık Merkezi, İzmir Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi, İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi ve İstanbul Ulus Eat Clean Turkey`de mesleğinin her alanında stajer diyetisyen olarak çalışmış ve çeşitli etkinliklerde görev almıştır.
2021 yılında İstanbul Canan Aksoy Beslenme Danışmanlığı Merkezi`nde, 2022 yılında İstanbul Dr. Ferman Koca Özel Muayehanesi'nde çalışmıştır.
Şuan ise Balıkesir Fizyoreal'de danışmanlık vermektedir.
TECRÜBELERİ
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
k....s
Gerçekten her insanın hayatına girmesi gereken bir diyetisyen. Eda Hanım sayesinde hem sağlıklı hem de düzenli bir hayatım oldu. Sadece ben değil çevremde ki herkes de bu güzel değişimin farkında. Kendisinin güler yüzlü, dakik ve her ne zaman olursa olsun sorulara cevap verebilmesi programa olan uyumumun artmasına yardımcı oldu. Kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum aldığı eğitimlerle biz danışanlarına verdiği bilgiler altın değerinde. Herkese öneriyorum
Eda hanım çok güler yüzlü samimi ve iyi bir diyetisyen, online süreçte bütün sorularıma sabırlı ve anlaşılır bir şekilde cevap verdi. Kendisiyle kısa sürede harika sonuçlar aldık. Sayesinde eski kıyafetlerimi giyebiliyorum. Uzun süredir kurtulamadığım yağlardan kurtulmamı sağladı üstelik asla açlık çekmeden.
b....d
Eda Hanım ile iyiki tanışmışım, diyet sürecinden oldukça memnunum. Her hafta düzenli olarak sağlıklı bir şekilde kilo verebildim. Pozitif enerjisi ve motivasyon sağlayıcı desteği bu süreçte hep eşlik etti aynı zamanda aç kalarak değil de yiyerek tok ve dengeli bir şekilde kilo verdim. Her soruma açıklayıcı bir şekilde cevap alıp bilgilenme fırsatı buldum. Kendisiyle çalışmaktan oldukça memnunum. Kan tahlillerimdeki anormal değerler de düzene girdi ve vücudumun sağlıklı olduğunu kendimde hissedebiliyorum.
o.....
Uzun süredir sahip olduğum kilolardan kurtulmak için kendisine başvurdum. Sürekli ilgisi ile 2 aya yakın sürede çok güzel ilerleme kaydettik. Yakından ilgilenmesi ve liste çeşitliliğiyle sıkılmadan, aç kalmadan zayıflamak gerçekten çok etkileyici ve motive edici. Zayıflama açısından motive edici konuşması ise ekstra olarak çok destekleyici.
e....ç
sağlıksız beslenme düzenimi düzenlemek ve kolesterol sorunum için gerçekten ilgilenen ve doğru program uygulayan, sürekli takipte olan birisi çok memnunum gerçekten teşekkür ederim.
g....s
Eda hanım güler yüzlü ve açıklayıcı bir üsluba sahip. Kilo verme sürecim boyunca sürekli olarak ilgisini ve takibini eksik etmeyerek her soruma cevap verdi. Kendisini yakınlarıma da önermeyi düşünüyorum.
Eda Dedeleroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Dedeleroğlu, Diyetisyen. Size Eda Dedeleroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Çocuk Beslenmesi, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom, Online Diyet, Normal Randevu, Kişiye Özel Beslenme Programları, Kontrol Randevusu, Hastalıklarda Beslenme.
Eda Dedeleroğlu adresi nerede?Eda Dedeleroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa Mah. Dokuma Yolu Caddesi Altıeylül İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Dedeleroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eda Dedeleroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eda Dedeleroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eda Dedeleroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Eda Dedeleroğlu hangi dilleri konuşuyor?Eda Dedeleroğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eda Dedeleroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Dedeleroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eda Dedeleroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eda Dedeleroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Eda Dedeleroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eda Dedeleroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Eda Dedeleroğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Eda Dedeleroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler