e....a
Eda hanıma kızımın öfke patlamaları nedeniyle başvurmuştum. Oyun terapisine başladıktan sonra benimle yaptığı bilgilendirme görüşmelerinde kızımın problemlerinin benden kaynaklandığını farkettim ve önce ben düzelmeliyim düşüncesi oluştu. Eda hanımın yetişkinlerle de çalıştığını öğrendim ve kızımın seansları dışında bende terapi almaya başladım. Ben düzeldikçe kızımın da düzeldiğini görmek beni çok mutlu etti. Kendimi farketmemi sağladı. Artık çok daha özgüvenliyim, öfkemi kontrol edebiliyorum, takıntılı düşüncelerim olmadan huzurlu uyku uyuyabiliyorum. Çok kısa sürede bunları başarmamı sağladığı için ne kadar teşekkür etsem az iyiki sizin gibi bir psikologla karşılaştım:)
Eda Dilara Lale Gamsızoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Dilara Lale Gamsızoğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Eda Dilara Lale Gamsızoğlu adresi nerede?Eda Dilara Lale Gamsızoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi 1450.sk Ulusoy Plaza no:9/25 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Dilara Lale Gamsızoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eda Dilara Lale Gamsızoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eda Dilara Lale Gamsızoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Dilara Lale Gamsızoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eda Dilara Lale Gamsızoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eda Dilara Lale Gamsızoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Eda Dilara Lale Gamsızoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.