Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
K
ka...n
Telefon numarası doğrulandı
antakyanın en iyi doktoru ve onkoloğu.mukemmel ve on nuMARA
f.....
Telefon numarası doğrulandı
ben hatayda yaşıyrum ve ilk kez böyle bir hekim görüyorum.güleryüzlü, bilgili, dürüst.babamın doktoru.minettarız.keşke böyle hekimleri devlette görse.Eda Hanımı Antakyalılar ve hataylılar çok sevdi.Baş tacı hocamız...
Z
zü....
Telefon numarası doğrulandı
MÜKEMMEL BİR DOKTOR.HERKESE TAVSİYE EDERİM.TEK KELİME İLE BİR NUMARA.ANTAKYA DA BULUNMASI BİZİM İÇİN AYRICALIK.BİZİ BIRAKMAZ İNŞALLAH.ALLAH İŞİNİ GÜCÜNÜ RASTGETİRSİN.
ha...n
Telefon numarası doğrulandı
Ne kadar ilgili ve insancıl bir doktor. Herşey için teşekkür ediyoruz
Eda Erdiş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Erdiş, Radyasyon Onkolojisi.
Eda Erdiş adresi nerede?Eda Erdiş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Kafadar Cad.No:51 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Erdiş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eda Erdiş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eda Erdiş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Erdiş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eda Erdiş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eda Erdiş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Eda Erdiş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar