Özel Acıbadem Ankara Hastanesi
Turan Güneş Bulvarı 630.Sokak No:6 Or-An, Çankaya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Kızımı ateş ve üst yolunum enfeksiyonu için götürdüm.İlgisi,alakası,kızıma yaklaşımı ve açıklayıcı ayrıntılı bilgilendirmesiyle çok memnun kaldık.Mesleğini sevgiyle yapan doktorlar iyi ki varlarÇok teşekkür ediyoruz

Konum: başka bir yer Diğer

Ankara ziyaretimiz döneminde, daha önce zatürre geçirmiş 4 yaşındaki oğlumuz ateşlendi, öksürmeye başladı ve aynı zamanda bağırsaklarında bir problem oluştu. Başka bir doktora gidip iyileşmediği için, Dr Nisa Eda Hanım’a götürdük oğlumuzu. Teşhis ve tedavi sürecimiz çok hızlı oldu. Kontrolümüze de gittikten sonra sağlıklı bir şekilde ayrıldık Ankara’dan.Bazı doktorların varlığı için şükrediyor insan.
Sizi ve çocuğunuzu en az sizin kadar düşünen, yılların bilgisini ve tecrübesini, sıcacık ilgisiyle harmanlanlayan, hayalimizdeki ‘çocuk doktoru’ profilidir kendisi.
Başarıları daim olsun Nisa Eda Hanım’ın

L

Doğduğundan beri oğlumuzu düzenli kontrolleri için Eda hanıma götürüyoruz ve çok memnunuz.güleryüzü ve tatlı diliyle bebeğimizi de oyunlar oynayarak muayene ediyor.her zaman her konuda bize yardımcı oluyor.Eda hanımı tandığım ve bizim çocuk doktorumuz olduğu için gerçekten çok şanslıyız.

Eda hanım'la oğlumuzun doğumu sırasında tanıştık ve Acıbadem'den ayrılana kadar kendisi ile devam ettik. kendisiyle tanıştığımız için çok şanslıyız. oğlumuz hiç ağlatmadan, devamlı güleryüzlü ve sevecen yaklaştı. sorularımızı sıkılmadan içtenlikle yanıtladı, yönlerdirmeleri ve tedavileri başarılı sonuçlar verdi. hatta şehir dışında çocuğu hasta olan abim için yardım istediğimde dahi tereddütsüz bize yardımcı oldu yol gösterdi. kendisine çok teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.

Gördüğüm ve tanıdığım en iyi çocuk doktoru olmasının yanında, tanıdığım en ilgili, bilgili, güleryüzlü, insancıl, anaç ve sevgi dolu hekim... Çocuğumuzu ona muayeneye götürdüğümde onu görmek onunla konuşmak bile terapi gibi gelirdi. Her sorumuza sabırla ilgiyle güleryüzle cevap verir, bir psikolog gibi bizleri rahatlatırdı. Eda Hanım'ın muayeneleri genç doktor adaylarına örnek uygulama olarak gösterilmeli okutulmalı bence tıp fakültelerinde...Yolunuz hep açık olsun Eda Hanım, sağ olun...

şiddetle tavsiye edebileceğim bir doktor. tatlı güleryüzlü çookk ilgili o nereye giderse biz de ardından gidiyoruz. şu an ankara üniversitesinde çalışmakta.

Y

Çok ilgili ve bilgili olduğu kadar bir o kadar da güleryüzlü. Şiddetle tavsiye ederim