Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Nazer Inn İş Merkezi Yahyakaptan Mah. Şehit Ergün Köncü Sok. Ofis No:17 Kat:2, Kocaeli, Kocaeli
AGT Beslenme Danışmanlık Merkezii
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
mü...t
Öncelikle merhabalar herkese uzun yıllardır kilo problemi yaşayan biriydim ve inanılmaz iştahı ve gözü açık biri bunu aza indirgemek için herşeyi denedim olmadı taki eda hanımı tanıyanakadar kısa sürede bile dahi herşeyi yiyerek psikolojik açlığınızı bastırmak için kesinlikle gelmelisiniz samimiyet içtenlik empati duygularını anlatmak istesem yazmakla olmaz yetmez burası gerçekten gittiğim için söylemiyorum son olucak bir diyetisyenimiz var beni ilk gittiğimde 1 cümlesi beni kendime getirmişti
SİZİN KENDİNİZE İHTİYACINIZ VAR! belki size normal gelebilir bu cümle ama benim için bir hayat felsefesi oldu. İyiki Eda hanım öncelik sağlığımız
s....c
Eda hanım gerek neşesi gerek insana verdiği motivasyon ile bu süreçte oldukça başarılı bir kişi. Aldığım danışmanlık hizmeti boyunca beni sıkarak değil aksine doğru beslenmeyi öğretici şekilde ilerledi. İyi ki
el...n
Eda hanım sayesinde diyete bakış açım değişti, kendisi diyetten çok sağlıklı yaşam hakkında bilgi verirken acık ve anlaşılır olması insanın kafasında olusan yememem lazım güdüsünü ortadan kaldırıyor.. İletişime açık, konusunda yenilikçi , ve bence en önemlisi empati gücü yüksek,iyi ki tanımısım kendisini..
f....d
Uzun suredir kilolarimla uğraşırken bir diyetisyene ihtiyacım vardı internetten araştırken Eda hanıma denk geldim o an hemen yazdım enerjiyi sıcaklığı yazarken almıştım o güne kadar neler yapmadım ki bir kaç diyetisyene gittim kilo veremezken eda hanimda 2 haftada cok güzel sonuclar aldım Yaşam tarzıma alışkanlıklarıma gayet uygun bir diyet düzenledi Her görüşmemizde fikrimi alarak hatta neyi yemekten vazgeçemediğimi sorarak diyetimi güzelleştirdi Hatta ''ben çekirdek istiyorum'' dediğimde bile çözüm bulup hayatıma renk kattı sanki bir diyetisyenle değil bir arkadaş bir dost gibi günümün nasıl geçtiğini neler yaptığımı neler yedigimi sorarak yanlış birşey olursa kırmadan nazikçe uyarıyor Bıkmadan usanmadan her soruma hemn cevap veriyor en güzel yanı da diyet yapmıyor sağlıklı şekilde nasıl beslenilir onu öğretiyor gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim Eda hanımı
h....e
2 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum. Daha önce aldığım danışmanlık hizmetinden farklı bir bakış açısı ile ilerliyoruz. Danışanlari önemsediğini hissediyorum. Bir soru sorduğumda anında cevap veriyor. Diyet yapmıyorum sadece kararında besleniyorum. Yasak olan hiçbir şey yok. Ben deneyimlerinden sonra ailemden başkaları da aldı. Onlarda memnun kaldı. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum
be...
Eda hanım ilk karşılaşmamız olmasına rağmen o kadar neşe dolu pozitif bir insandı ki onunla sağlıklı beslenme sürecinin harika geçeceği belliydi kişiye özel diyetleri ve tarifleri size çok iyi geliyor. Sadece bir beslenme ve diyetetik uzmanı değil hayatınızdan biri oluyor o süreçten sonra her anlamda sizi anlıyor ve diyet kelimesi artık gözünüze korkunç gelmiyor . İlgi ve alakasından çok memnun kalıcaksınız .
Hem doktor hem de fitness ile uğraşan biri olarak,kan sonuçlarımdaki düzensizlikten ve boyuma oranla vücut ağırlığımın çok düşük olmasından kaynaklı olarak beslenmemi düzeltmek adına Eda Hanıma başvurdum.Sadece protein tüketip çok düşük kalori alıyordum.Tek tip yeme bozukluğum olduğunu belirtti kendisi ve beslenmeme hayatıma kolaylıkla adapte edecebileceğim iyileştirmelerde bulundu.1-2 ay içinde enerji seviyelerim arttığını hissettim.Yakın çevremdeki insanlar da bu artışa tanık olduklarından bahsettiler.Kan sonuçlarımda da kısa zamanda gözle görülür bir iyileşme vardı.Kendisi ile çalışmaktan çok memnunum.Yola çıktığımızdan bu yana çok sık bir şekilde kendisine sorular soruyor görüşünü alıyorum.Kendisi de her gün öğünlerimi kontrol ediyor.Ben de bir sağlıkçı olarak kendisinin mesleki yeterliliğine hayranım.Sayesinde kendimi kısıtladığım 1.5 yıllık dönemin ardından,canımın istediği besinleri doğru miktarda doğru zamanlarda özgürce yiyebiliyorum.
Haftalık listelerimizde bana göre alternatif eklemesini seviyorum. Ayrıca çok tatlı biri bana olan yaklaşımı çok güzel. Amacımız zayıflamak olmadı hiç sağlıklı beslenmak sağlıklı yaş almak oldu.
Danışmanlık süresi boyunca klasik diyet klişelerinden uzak, tamamen sağlıklı beslenme ve kaliteli yaşam üzerine konuşmalar yaptık. Danışmanlık süremde nasıl kilo vereceğimi değil nasıl sağlıklı besleneceğim konusunda bilinçlendiğimi fark ediyorum. Örneğin gerçekten yasak diye bir kavram yok sadece dengeleme ve bu yaşam tarzını sürekli hale getirme var. Kilo vermek konusunda baskı kurmadan bana sağlıklı yaşamayı öğreten bir dönemdi.
ne...n
Yeme bozuklukları yaşamış ve hala etkisini görmeye devam eden biri olarak Eda hanım'ın "bizde tek yasak diyet" kelimesinden çok etkilenerek Eda hanımla görüşmek istemiştim. Ve birlikte 1. ayımızı doldurduk bile. Bu süreç içerisinde kendimi gerçekten de hiçbir şekilde kısıtlanmış ve diyet kültüründe hissetmedim. Listem o kadar çeşitli ve o kadar dopdoluydu ki yemeden bile listeye bakınca doyuyordum. Bu süreç içersinde her gün yemekler hakkındaki düşünce yapımın daha da iyiye gittiğini yemeklerden korkmamak gerektiğini hiçbir kısıtlama olmadan özgürce porsiyon kontrolünü ile hepsini tüketebiliyor olmak paha biçilemez.1. önceliğimiz yeme davranışını düzelmek olsada bu süre içerisinde doya doya kilo bile verdik.Eda hanımın her zaman ulaşılabilir olması, her türlü sorunda yanımda olması o kadar büyük artı ki. "Yasaksız beslenme" süreci sayesinde yeme davranışlarımın düzeldiğini görmek benim için paha biçilemez. iyi ki Eda hanımla çalışmışız ve çalışmaya devam ediyoruz herkese öneririm
Eda Karabuga isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Karabuga, Diyetisyen. Size Eda Karabuga tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Diyabet Diyeti, Kilo Verme Diyetleri, Gut Hastalığı ve Beslenme, Kilo Problemi, Normal Randevu, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme, Kilo Alma Diyetleri.
Eda Karabuga adresi nerede?Eda Karabuga şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nazer Inn İş Merkezi Yahyakaptan Mah. Şehit Ergün Köncü Sok. Ofis No:17 Kat:2, Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Karabuga isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Eda Karabuga uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Eda Karabuga isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eda Karabuga, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Eda Karabuga isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Karabuga tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eda Karabuga hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Eda Karabuga hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eda Karabuga hangi sigortaları kabul ediyor?Eda Karabuga tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler