Lise eğitimini Eyüp Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2010 yılında Kültür Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi-Psikoloji Bölümü’nü “tam burslu” olarak kazandı. 2015 yılında yüksek lisans eğitimi için Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü-Klinik Psikoloji Programı’na kayıt oldu. 2017 yılında Klinik Psikoloji Eğitimini de tamamlayarak Uzman Klinik Psikolog olmaya hak kazandı.
Bir dönem Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nda aktif olarak gönüllülük yaptı. Kültür Üniversitesi ile KAÇUV’un birlikte yürütmüş olduğu projede yer aldı ve hem aile evinde hem de hastanede çocuklarla bu proje kapsamında bir araya gelerek bu süreçleri daha iyi geçirebilmeleri için dışavurumcu tekniklerle çalıştı.
Birçok alanda (anaokulu, insan kaynakları, eğitim) gönüllü stajlar yaparak eğitimini destekledi. Zorunlu stajlarının birini İstanbul Tıp Fakültesi(Çapa) Hastanesi-Nöropsikoloji Bölümü - Prof. Dr. Öget Öktem Tanör’ün yanında yaptı. Diğer zorunlu stajınI ise İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladı.
Cinsiyet prototipleri(toplumsal cinsiyet) ile homofobi arasındaki ilişkiyi inceleyen bir araştırma yaptı. Yüksek lisans tezin de ise lise öğrencilerindeki atılganlık düzeyi ile öfke düzeyi arasındaki ilişkiyi inceledi.
Birçok eğitim, sertifika programına katıldı. Konferans ve seminerlerde yer aldı. Test eğitimleri aldı ve süpervizyon eşliğinde psikolojik görüşmeler gerçekleştirdi.
Bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde psikolog unvanıyla özel gereksinimi olan bireylerle çalışarak iş hayatına adım attı. Sonraki iş deneyimine özel bir lisede psikolog olarak devam etti. Ergen bireyler ve aileleri ile psikolojik görüşmeler yürüttü. Bir süre burada çalıştıktan sonra Uzman Klinik Psikolog olmasıyla birlikte danışmanlık merkezlerinde psikoterapi yapmaya başladı. Şuan kendi açmış olduğu danışmanlık merkezinde bireysel anlamda psikoterapi süreçleri yürütmeye devam ediyor.
Aynı zamanda “Milliyet-Pembenar” sayfasında “Sağlık Yazarı” olarak psikoloji ile ilgili konular hakkında yazılar yazıyor.
Bağlarbaşı Mah. Küçükköy Yolu Cad. No:6, Gaziosmanpaşa, İstanbul
Çözüm Odaklı Terapi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
İlişki Terapisi
a....g
Eda Hanım’a başlamadan önce birkaç farklı terapist ile görüşüp terapi sürecimi yarıda bırakmıştım. Kendisi seanslardaki yaklaşım tarzıyla benim terapiye karşı önyargılarımın kırılmasını sağlamıştır. Kendisine ilk başladığımda hayata karşı isteksizlik, her şeyin anlamsız gelmesi, motive olamama, hiçbir şeyden keyif alamama, yapmam gerekenleri erteleme gibi durumlarım vardı. Hiçbir şey yapmak istemediğim için herkesi ve her şeyi geri çevirip yalnızlaşmaya başlamıştım. Bu durumumun gittikçe daha çaresiz hissettirdiği bir dönemde kendisine başladım ve şuan “iyi ki” diyorum. Eda Hanım kendime dair bir çok şeyi farketmemi sağladı. Aslında dile getiremediğim, ifade edilmeyen duygularım konuşulur hale geldi bu süreçte ve artık kendimi çok daha iyi hissediyorum. Sürecimiz hala devam ediyor, terapiye başlamak kendim için yaptığım en doğru kararlardan biri oldu diyebilirim
k.....
Eda hanımdan çok memnun kaldım. Alanında son derece uzman, profesyonel ve ilgili bir psikolog. Sorunlarıma çözüm odaklı yaklaştı ve her seans sonrası kendimi daha güçlü hissettim. Danışanını dikkatle dinleyen, güven veren ve samimi bir yaklaşımı var. Kesinlikle işinde çok iyi, destek arayanlara tavsiye ederim.
o.....
Terapi sonrası kendimde bir çok değişim farkediyorum artık, herkes kendi terapisini tamamlamalı. Eda hoca süreç boyunca çok ilgiliydi oldukça rahat bir ortamda sıkılmadan, çekinmeden tüm terapilere keyif alarak gittim.
se...a
Düzenli bir şekilde devamlılık sağladıkça terapinin ne kadar faydalı olduğunu öğrendim. Eda hanım’ın iletişimi bu anlada beni çok motive etti.
17 yaşından beri ilgili uzmanla görüşmekteyim. Ergenliğimden beri her zorlu süreçte yanımda bulunmuş ve hayata bakışımı önemli ölçüde değiştirmiş bir uzmandır. Beni uzun uzun dinlemesi ve dikkatini yalnızca seansa yönlendirmesi sayesinde kendimi rahatça açabiliyor ve daha verimli seanslar geçirebiliyorum.
Tesadüfen kendisine ulaştım, evimin yakınındaydı ve orayı buldum. İlk görüşmeden itibaren ayrılana kadar evimdeymiş gibi hissettirdi. İnanılmaz huzurlu ve rahat hissettim. Her seferinde bütün sıkıntılarımı paylaşabildiğim ilk kişi oldu. Daha önce birkaç kez terapi almıştım, ancak sıkıntılarımı ve düşüncelerimi paylaşırken bu kadar rahat etmemiştim. Gerçekten başarılı ve uzman bir psikolog. Bireysel terapinin yanı sıra çift terapisi de aldık. EMDR terapisi gibi çeşitli uygulamalara da katıldık. Tüm süreçler çok başarılı geçti, her birinden çok memnun kaldım. Kendimdeki değişimin yanı sıra, çevremdekiler de değişimimi fark etti. Daha sakin, daha ılımlı ve daha yapıcı biri oldum. Öfke kontrolü ve yeme bozukluğu konularına odaklandık. Daha sağlıklı besleniyorum ve kilo verdim. Duygusal açlıkla bağlantılı yeme bozukluğum vardı. Daha anlayışlı bir insan oldum. Bu durum, içsel olarak beni rahatlattı. Artık eskisi gibi öfkeli değilim ve bu olumsuz duygular ruh halime etki etmiyor. Her insan gibi olumsuz duyguları yaşıyorum, ancak bunlarla nasıl başa çıkacağımı öğrenmiş oldum.
vo...n
Eda hanımla 3 hafta önce çalışmaya başladık sürecimiz devam etmekte kendisinden oldukça memnunum
e....k
Danışanları ile kurmuş olduğu iletişim başarılı ve danışan farkındalığı oluşturmada çok etkili. Ofisin dizayn tarzı ile sanki evdeymiş gibi rahat hissedebiliyorsunuz. Hep kötüyü düşünürken artık daha sorgulayıcı ve daha çözüm odaklı bakabilmekteyim . Bazı olayların farkında değilken farkındalık bilincim seanslar sayesinde gelişmiştir.
g.....
İyiye dair hiç bir şey yoktu Eda hanımın yanına ilk gittiğimde bütün fikrim değişti artık sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum
ha...
Çocuğuma ulaşmamı sağladığı için kendisine çok teşekkür ediyorum sayesinde çocuğum ile aramızdaki duvarlar yıkıldı Şuan çok sağlıklı bir iletişim içinde olmamızı ona borçluyuz
Eda Malkav isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Malkav, Psikoloji. Size Eda Malkav tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Standardize Mini Mental Test, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Varoluşçu Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler.
Eda Malkav adresi nerede?Eda Malkav şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı Mah. Küçükköy Yolu Cad. No:6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Malkav isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Eda Malkav uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Eda Malkav isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eda Malkav, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Eda Malkav hangi dilleri konuşuyor?Eda Malkav ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Eda Malkav isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Malkav tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eda Malkav hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Eda Malkav hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eda Malkav hangi sigortaları kabul ediyor?Eda Malkav tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu