Cinsel Terapi
d.....
Arkadaşımın memnun kalması sonucu, tavsiye üzerine oğlum için Eda Nur hn ve Huda hn.la tanıştım. Danışmanlık ve etüt merkezi olarak destek alıyoruz çok ilgili, espirili ve güleryüzlüler oğlum çok memnun ve severek gidiyor benim için önemli olan bu, çocuklara arar ara süpriz yapmalari onları mutlu etmeleri de ayrı bir mutlu dokunus. Ayrica biz ebeveynlerle de çok ilgili, sürekli iletişim içinde iyi bir dinleyici ve çözüm odaklidirlar
s...
Kurumunuzla tesadüfi karşılaştım çok ihtiyaç duyduğum Bir zamandı.İyiki karşıma çıkmışsınız önerileriniz tavsiyeleriniz hayatıma verdiğiniz yön inanılmaz güzelleştirdi hayatımı ...☺️ Sıkıntı olarak gördüğüm yaşadığım bütün olumsuzluklardan arındırdınız daha mutlu dinamik ve sorunsuz bir hayat yaşamama vesile oldunuz iyiki iyiki tanımışım karşılaşmışım sizinle İyiki varsınız IRMAK PSİKİLOJİK DANIŞMANLIK... minnettarım sevgiyle kalın
Öncelikle merhaba,
Uzun zamandır eşimle cinsel sorunlar yaşıyordum ve bunun nasıl çözüleceğine dair bir fikrim yoktu. Aynı zamanda dışardan bir destek almaya ilgim ve cesaretim yoktu. Irmak danışmanlık ve Eda hocayla tanıştıktan sonra her şey değişti. Önce bireysel daha sonra da çift terapisi aldık. Sonucları inanılmazdı. Kendime olan güvenimi yeniden kazandım ve bu değişim için çok mutluyum. İlgi, alaka ve profesyonelliği için Eda hocaya çok teşekkür ederim.
p...
Irmak danışmanlıktan çok memnun kaldım. Eda ve Hüda hoca son derece ilgili, insan ruhuna hitap eden kişiler. Kaygı bozukluğu tedavisi için geldim, şimdi çok daha iyi hissediyorum. Terapiye uzun vadede devam edeceğim. Kendilerine teşekkürler
öz...
Zeynepte size gelip gittigi ilk gun bir degisim oldu diyemem ozellikle ilk bir ay hemen hemen hic bir sey farketmedik
Hatta bir de size gelip gitmenin yukunu ve sıkıntısını tasir gibiydi
Sanki basarili olmasi bir zorunluluk bu da onu unutmasin ipleri sıkı olsun etkinligi imis gibi
Oysaki biz onun dogallikla basarili olacagini biliyoruz zoraki degil
Bir daha geri donusu olmayacak bu gunler icin keske o zamanlar farkina varsaydim aslinda neler olurdum demememeli
Sonra degisim basladi bir zaman asabilesiyor bir zaman daha uyumlu oluyordu fakat kesinlikle cok daha paylasimci
Bir zaman hep beraber aksam yemegi sofrasina oturamaz olmustuk, simdi ne kadar sacma geliyor.
Gecen ay ise calisiyorum ama bir ilerleme olmuyor ben yapamiyorum fikriyle mucadeleye basladi.
Babasi dedi ki biz musterihiz elimizden gelen bu, ben senin gayretine inanmiyorum, ve hicbir kurs hicbir Eda sen istemedikce seni gelistiremez
Simdi bu kavgalar da bitti
Zaten insandaki hic bir degisim sihirli degnekle olmaz
Son durum su;
Gercekten verimli calisan bizimle iletisim kuran beraber gulup eglenen sakin bir zeynep
Ve goruyoruz ki basari da pesinden geliyor
Tesekkurler...
i̇....
Okulumuzdaki rehberlik programı dolayısıyla görüştük ve devam ettik 1 sene boyunca. Önce çocuklarım için destek alıyorduk, şu an kendim için destek alıyorum. Çocuklar 13 yaşında, bluğ çağı ergenlik gibi problemlerden kaynaklı benim baş edemediğim sorunlarla Eda Hanım ilgileniyor. Çocukları törpülemeye çalışıyor. Aynı zamanda etüt hizmeti de veriyor çocuklara. Yaklaşımı çok tatlı,hiçbir şikayetim yok. İnanılmaz iyi bir anlaşma yaşıyorlar. Ben de yeni başladım panik atak süreçlerim için. Şu an daha iyi hissediyorum kendimi sayesinde.
İlgisinden, alakasından ve yöntemlerinden son derece memnunum. Biri 13 diğeri 9 yaşında olan kızlarım için görüşüyoruz kendisiyle. Büyük kızımda sınav kaygısı problemi var, küçüğündeyse abla-kardeş çatışması. Kızlarla olan etkileşimi iyi birisi, güven duygusuyla hareket ettikleri için sözler daha tesirli oluyor. 1 senedir aralıklı sürelerle kızlarım görüşmek istiyor en çok Eda Hanım'la. En azından problemi farkındalar ama tam tersi iyileşme gösteriyorlar denemez tabi, insanın kendi çabalaması lazım. Kendisinin hitap şekli çok iyi,güveni aşılıyor insana, en beğendiğim özelliği. Gözü kapalı güveniyor kızlar ona ve her dediğine.
13 yaşında kızım var onun problemleri için görüşüyoruz kendisiyle. 1 yıla yakındır görüşme sağlıyoruz ve memnunuz. Derslerine odaklanması, evdeki düzeni çok daha iyi durumda şimdi. Genel olarak söylemek gerekirse dinliyor sizi Eda Hanım, bizimle ayrı kızımla ayrı konuşuyor. Ne yapmalıyız, nasıl yapmalıyız diye bilgilendirmeler sağlıyor bize. Her zaman iletişime geçebiliyoruz, buna imkan veriyor. Kriz anlarında çözüm odaklı bir kadın. Öneriyorum görüşmek isteyen varsa.
ş.....
Eda Nur Hanım'ın konuşmaları oldukça etkili.Hem benim için hem de çocuklarım için etkili oldu.Kendisini çocuklarım için tercih ettik.Kendisi sıcakkanlı ,canayakın sıcakkanlı birisi.Olaylara bakış açısı çok güzel.Eda Nur Hanım bir senedir çocukların okulunda uzman olarak çalıştı, kendisini oradan tanıyoruz.Sürekli danıştığım ve fikirlerine çok önem verdiğim bir insan.
Çocuğum için almış olduğumuz terapi her türlü okul hayatında da etkisi oluyor.Aşamadığım problemlere alakalı destek alıyoruz.Biraz oradan biraz da evde destekleyerek ilerliyoruz.Eda Nur Hanım'a geçen sene onun çalıştığı okulda tanışmıştık.Böyle bir yer açtığından biz de faydalanalım dedik.Kendisi çocuğumu çok seviyor.Kendi aralarında güzel bir bağ kurdular,benim için en önemlisi de buydu.
Eda Nur Irmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Nur Irmak, Psikoloji. Size Eda Nur Irmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi.
Eda Nur Irmak adresi nerede?Eda Nur Irmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nispetiye mahallesi Başlık Sokak no:4 daire : 14 Beşiktaş İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Nur Irmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eda Nur Irmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eda Nur Irmak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eda Nur Irmak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Eda Nur Irmak hangi dilleri konuşuyor?Eda Nur Irmak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eda Nur Irmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Nur Irmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eda Nur Irmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eda Nur Irmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Eda Nur Irmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu