Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı No:16/4, Bilecik Merkez , Bilecik
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Tümünü gösterHizmetler
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Eda Özeşer Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Lezyonlu Kök Kanal Tedavisi
Ortodontik Tedavi
Tam Diş Protezi
Eda Özeşer Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
be...a
Hem güler yüzlü, hem pozitif enerjili, hem de işinde çok başarılı bir doktor Eda Hanım. Hem Bilecik'de hem Eskişehir'de çok fazla Ortodontist araştırdım. İyi ki kendisini buldum. Invisalign tel tedavisi görüyorum, çok kısa sürede gülüşüm güzelleşti, tedavinin sonunu sabırsızlıkla bekliyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hasta
Kızımın ordodonti tedavisi için çevre illere gittik. En son Eda Hocamız ile görüştük. Hem kızımız hem de biz kendisine oldukça ısındık ve güvendik. Tedaviye başlayalı 2 ay oldu ve çok memnunuz, şimdiden kızımın dişleri düzelmeye başladı. Üst damak genisletmesi diğer doktorlar olmaz geç kalmışsınız demişlerdi. Ama Eda Hoca bu sorunu da halletti. Çok doğru bir karar vermişiz gerçekten Bilecik için bir şans
d.....
İstanbul'da bir çok ortodontiste gittiğimde tel ile tedavi olamayacağımı ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Bir de Eda Hanım'a gitmek istedim ve tedavinin mümkün olduğunu söyledi kendisine güvendim, iyi ki güvenmişim. Tedavimin 1 yılı geride kaldı ve çok büyük gelişme var.İşinde çok başarılı, anlayışlı ve güler yüzlü bir doktor. Tedavim devam ediyor ve çok memnunum. Bilecik'te ilk tercihiniz olmalı.
çi...m
Kızımın ve benim tedavim esnasında güleryüzle etkili bir iletişim kuran tüm sorunlarımıza istediğimiz her an kolayca ulaşarak çözüm bulduğumuz deneyim ve bilgisiyle tatmin edici harika bir hekim.. ekibin samimiyetinden kliniğin ortamına kadar gönül rahatlığıyla hizmet aldığımız nadide yerlerden.. kesinlikle tavsiye ederim.
en...s
Diş teli tedavimin üçüncü ayındayım ve her gittiğimde hem tedavimden hem de ilgi ve alakalarından memnun kaldım eğlenceli ve yüz güldüren bir ekip çok mumnunum
z.....
Şuana kadar gitmis olduğum en Güler yüzlü en tatlı ve işini harika yapan bir Diş hekimidir kendisi. Eli çok hafif ve gerçekten harika işler çıkarıyor. Hem kişiliğine samimiyetine, güler yüzlülüğüyle hem de yaptıklarıyla muhteşem bi insan kendisi. Kliniğine girdiğiniz an zaten anlayacaksınız. Hijyen konusunda da harikalar. Hic bir tereddütünüz olmasın kesinlikle. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Ben diş teli taktırmıştım. Takılmadan önce iki dişim çekildi. (Kesinlikle eli aşırı hafif hic bir şey hissettirmiyor.)
Sonrasında tellerim takıldı ve 1 yıl içinde tellerim çıktı. Bu süre içerisinde ağrısız acısız rahat bi yıl geçirdim. Tellerimde kopma çıkma gibi hiç bir sorun yaşamadım.
Ayrica düzenli randevularımızı da takip edip gerek mesaj gerek arayarak hatırlatıyorlar.
Ve sonunda da harika dişlere sahip oldum. Rahatlıkla gülümseyebiliyorum artık Eda Hanımın sayesinde :)
fa...n
Kızımın çok zor olan gömülü dişin tedavisi için tanıştık eda hanımla çok ilgili bir doktor..ihtiyaç duyduğumuz her an ulaşabiliyoruz..kimsenin cesaret edemediği tedaviyi üstlendiği için ayrıca teşekkür ediyorum..gitmek isteyen herkese tavsiye ederim..
Dişlerimin kapanışında sıkıntı vardı. Daha önce gittiğim diş hekimleri sıkıntımı net dile getirmemişlerdi. Eda Hanım kapanışta sorun olduğunu belirtti. Yaklaşık 5-6 aydır tel tedavim ediyor. Çok güleryüzlü ve sıcakkanlı bir doktor. Her gittiğimde çok güzel ilgileniyor benimle. Süreç hakkında zaten bilgi sağlıyor. Telefonla da her zaman ulaşabiliyorum. Çok memnunum.
i̇....
Dolgu ve diş tel tedavisi için tavsiye üzerine gitim. Üst dişlerimde çapraşıklık vardı ve alt çenem de gerideydi. Yaklaşık 5 aydır tel tedavim devam ediyor. 1 sene daha devam edecek. Çok bilgili ve mütevazi bir doktor. Süreçle ilgili beni detaylı bilgilendiriyor. Hastasına karşı güleryüzlü ve ilgili yaklaşıyor. Çok memnunum.
d.....
Dişlerimin yamukluğu sebebiyle tel tedavisi için gittim kendisine. 2-3 aydır devam ediyor tedavim. Kontrollerde bana durumla ve süreçle ilgili bilgi veriyor. Hastaya yaklaşımı çok güzel. Herhangi birşey sormak istediğimde telefonla da ulaşım sağlayabiliyorum.
Eda Özeşer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Özeşer, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Eda Özeşer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tam Diş Protezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları, Diş Beyazlatma, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Dolgusu, Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi, Diş Taşı Temizliği, Diş Provası.
Eda Özeşer adresi nerede?Eda Özeşer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı No:16/4 Bilecik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Özeşer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eda Özeşer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eda Özeşer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eda Özeşer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Eda Özeşer hangi dilleri konuşuyor?Eda Özeşer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eda Özeşer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Özeşer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eda Özeşer hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Eda Özeşer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eda Özeşer hangi sigortaları kabul ediyor?Eda Özeşer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.