ci...
Burnum çok kötü bir şekilde kırıkti dışardan da yamuklugu gözle görülür şekildeydi yıllarca nefes alamıyordum hangi doktora gittiysem sıcak bakmadılar burnumun kötü oldugunu iyi bir doktora gitmemi önerdiler bende iyiki eda hocama denk geldim nefes almam düzeldi estetik açıdan da çok güzel görünüyor ellerine sağlık
mu...l
Eda hocama kulak estetiği için başvurdum çok endişelerim vardı çok araştırma yaptıktan sonra eda hocamda karar kıldım iyi ki de eda hocama güvenmişim.göstermiş olduğu ilgi ve alaka ameliyat öncesi içimi çok rahatlattı.ameliyatımdan sonra kendime özgüvenim geldi.ameliyat sonrası bile ilgilenmeyi bırakmadı.çok memnun kaldım Allah razı olsun eda hocamdan.şimdi hayatıma daha özgüvenli devam ediyorum.
Eda Hocama septorinoplasti ameliyatı oldum burun eğriliğim vardı belirgin şekilde ve nefes problemim vardı sağ tarafımda şuanda çok iyi nefes alıyorum daha da iyi olacağını düşünüyorum ameliyatımın üzerinden 18 gün geçti Eda hocamın eli bir harika gerçekten morluğum olmadı şişliğim oldu sadece biraz oda tabiki normal yeni burnumu çok beğendim çevrem tarafından da çok beğenildi emeği için Eda hocama iyiki gelmişim
m....k
19 ocak 2024 ameliyat oldum burun kemiğim kırıktı nefes alamıyordum ve dış görünüş rahatsız ediyordu Eda hoca muayene oldum bana süreci anlattı ve karar verdim oldum şuan çok iyi nefes alıyorum çok doğal ve güzel burunum oldu herkes çok beğeniyor iyiki Eda hoca yaptı çok güzel oldu ameliyat sonra önce çok iyi ilgilendi iyiki Eda hoca
d....e
Burunum hem dıştan hem içten kırık ve yamuktu et vardı ve nefes alamıyordum 19 yaşında ilk defa eda hocam sayesinde yeniden nefes aldım ve çok güzel burun yaptı kendimi tekrar sevdim İyiki eda hocayı tercih etmişsin hayatımda verdiğim en doğru karar eda hocama muayene olmak. İyi ki varsınız eda hocam
fu...a
Nefes alamama hemde burnumun dis görüntüsünden rahatsız oluyordum.Eda hoca sürecin nasıl olduğunu detaylı bir şekilde anlattı ve ameliyatımi gerçekleştirdi.Dogal bi burun yapıp nefes alamamak sorunumu ortadan kaldırdı.İYİKİ EDA HOCAMM
5 ay önce Eda hocama hem nefes alma hem de estetik görüntü ile ilgili problemlerim için ameliyat oldum. Hiç düşünmeden ameliyatınızı olabileceğiniz güler yüzlü ve işinde mükemmel bir doktor. Nefes alma problemim tamamen geçti ve estetik görüntü olarak da çok doğal yüzüme en uygun buruna sahip oldum. Mükemmelsiniz Eda Hocam.
er...
6 ay önce burnumdan ameliyat oldum. Hiç tereddüt etmeden randevu alabilirsiniz . Burnumda nefes alamama problemi vardı. 6 aydır nefesi rahat alabilmenin keyfini çıkarıyorum.
hi...i
nefes almakta zorluk çekiyordum bu uzun süredir vardı bende çok korktuğum için amelliyat olamadım lakin bu eda hocamla tanışana denk okadar ilgili açıklayıcı konuştu ki benimle korku filan birşey kalmadı asistanları olsun kendisi olsun hepsi birbirinden ilgili herkez beni korkuttu çok şişer kötü olursun sakın olma eda hocamın konuşması beni çok rahatlattı amelliyat oldum şuan 1 ay oldu okdar rahatım ki anlatamam ameliyat sürecim çok iyiydi morlukların şişlikler çok fazla olmadı çok fazla acı dahi hissetmedim korktuğum gibi olmadı buda eda hocamın sayesinde gerçekten dünya varmış hocam elinize emeğinize sağlık kimse tereddütle kalmasın eğer böyle bir sıkıntınız var ise hiç beklemeyin cunki böyle ilgili bir doktorumuz var ne desem az
3 ay önce eda hocama ameliyat oldum şuan burnumdan çok memnunum zor bir burnum olmasına rağmen eda hocam çok iyi bir iş çıkardı gönül rahatlığı ile gidebilirisiniz sağlıklı günler
Eda Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Şimşek, Kulak Burun Boğaz.
Eda Şimşek adresi nerede?Eda Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eda Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eda Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Şimşek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eda Şimşek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eda Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Eda Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları