Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Migren Tedavisi
Pilates
Vestibüler Rehabilitasyon
Uzm. Fzt. Eda Varol
2009 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Gelişim Nörolojisi bölümünde yüksek lisansa başlayarak 2011 yılında yüksek lisansımı tamamladım. Bu süreçte International Hospital (Acıdadem Yeşilköy) hastanesinde nöroloji, ortopedi, el cerrahisi, travma sonrası cerrahi gibi bir çok alanda çalıştım ve devamında hem çeşitli özel eğitim merkezlerinde çocuk hastalarla hem de çeşitli kliniklerde daha çok ağrı ve fonksiyon bozuklukları şikayetleri ile başvuran bel - boyun ağrıları, omuz ağrıları (impengement sendromu/donuk omuz), migren, diş gıcırdatma, çene eklemi ağrıları ve diş sıkma sorunları, fibromiyalji, skolyoz, kronik ağrı, huzursuz bacak sendromu ve vertigo gibi çeşitli vakalarla çalıştım.
2020 yılında hem güncel yaklaşımların içinde olmak ve hem de klinikte uyguladığım tekniklerin etki mekanizmalarını daha doğru yorumlayabilmek adına Karadeniz Teknik Üniversitesi Fizyoloji Anabilim Dalı’nda doktora eğitimime başladım. Bu süreçte APPİ pilates eğitimi, çene eklemi sorunları ve tedavi yaklaşımları, skolyozda egzersiz ve pelvik taban tedavisi eğitimi, kinezyotape, gebelikte egzersiz gibi eğitimlere katıldım. 2023 yılında Trabzon Osteopati Merkezini kurdum ve hem fizyoterapist hem de osteopat olarak hizmet vermekteyim.
si...n
Eda hanım huzursuz bacak konusunda beni tedavi etti. Osteopati uyguladı tavsiye ediyorum.
k.....
Yaklaşık 2 yıldır ortodonti sonrası gelişen diş sıkma sorunum vardı. Eda hanımla tanışmadan önce masseter botoks yaptırıyordum ve aralıkları 6 değil 3 ayda bir botoks yaptırmam gerekecek boyutta bir diş sıkmam vardı. Kendisine giderken ümitlerimin tükenip, migren ataklarımın arttığı, hayat kalitemin düştüğü, her uyandığımda var olan baş ağrılarım ve uyandığımda hiçbir zaman iyi bir uyku alamadığım bir dönemdi. Kendisinin gerçekten şifalı ve bilgili elleriyle bu sorunlarımı aştım ve hala şaşkınım. Yaklaşık 4 seans sonrasında düzgünce uyuyabilmenin tadına varabilmek benim için çok kıymetliydi. İyiki varsınız Eda hanım.
Kızımın rahatsız edici diş gıcırdatma sorunu azalarak bitti. İlk seansta farkı farkettik, gıcırdatma sesi yüzünden odasının kapısını kapatıyordum, ses önce cılızlaştı sonra da bitti.
ya...ü
Oğlumun diş sıkmaları bir seansta geçti bu benim için çok şaşırtıcıydı işini seven ve bilen uzmanımız eda hanım tercih edilmesi ve çalışılması gereken bir uzman kesinle tavsiye ediyorum ilmini ve şifasını deneyimlemenizi
ne...u
Merhaba, diş sıkma ve çene ağrısıyla başvurdum. osteopati yöntemiyle basit dokunuşlarla ilk seansta ağrım geçti çene kasılmam azalmaya başladı. Eda hanımın yaklaşımı ile tedavi başlamadan rahatlamaya başldım diyebilirim. Tedavi süreci boyunca ilgi ve alakasını hiç eksik etmedi. Bilgi ve tecrübesini ilk seansta anlayacaksınız. Her anlamıyla memnun kalacaksınız. Tereddüt etmeden kesinlikte başvurabilirsiniz.
as....
Kızımın ilk çocukluk döneminden beri olan diş gıcırdatmaları, Eda hanımın manuel terapileri ve öğrettiği kendimizin uygulayabileceği pratiklerle neredeyse hiç olmuyor. Açıkçası başlangıçta bu derece etkili bir yöntem olacağını düşünmemiştim ama sonuç gerçekten başarılı.
el...
Öncelikle Eda Hanım la tanışmak büyük bir ayrıcalıktır ameliyatlı bir hasta olarak on yıldır tedavi gördüğüm çene eklem rahatsızlığından ve diş sıkma sorunundan iki seans ile böyle bir rahatlama yaşayacağıma inanamazdim... Osteopati yeni tanıştığım bir yöntem ama Eda Hanım ile şimdiden çok yol katettik..Aldığım güven ve samimiyetle birlikte yolumuza devam edeceğiz...İyiki varsınız Eda Hanım...
25 yıldan beridir süregelen kas-eklem rahatsızlığımda iyileşme umitlerimi yitirmek uzeryken son bir ümit olarak başvurduğum fzt eda hanımın tatmin edici diyaloğu beni tekrardan bu tedavide birlikte yol almaya motive etmiştir.osteopati tekniği uygulamaları sonrasında bakalım vücut tedaviye ne gibi bir cevap verecek. merak ediyorum başarabilecekmiyiz...
ç ...a
Eda Hanıma bel ve boyun ağrısı için gitmiştim. Seans sonunda ağrılarım adeta yok oldu ilerleyen günlerde de bel ağrım tekrar etmedi. Boyun ağrımın da birkaç seansta çözüleceğini düşüyorum ayrıca diş sıkma ve baş ağrısı için de yardımcı oldu. Tek seans sonrası belirgin rahatlamam oldu. Herkese tavsiye ederim.
a....o
Yorulmaya gitmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.. iple çekiyorum her seansimi kendine değer veren her insanın Eda hanımla tanışması gerek.. Yapamam dediğim şeyleri aslında yapabileceğimi kendime kanitlamami sağladı. Günden güne çektiğim ağrılar artık benimle değil ve bunun mutluluğunu size tarif edemem. Hayatımda ter dökmenin beni bu kadar mutlu ettiği başka bir yer yok gözümü korkutan platesi sevdiren kadın Eda hanım.. iyiki var..
Eda Varol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Varol, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Eda Varol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manipülasyon, Manuel Terapi, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Bağırsak Terapisi, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Vestibüler Rehabilitasyon, Klinik Pilates, Manuel Lenf Drenajı.
Eda Varol adresi nerede?Eda Varol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Mah. Dr. Cemil Bulak Sok. Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Varol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eda Varol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eda Varol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eda Varol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Eda Varol hangi dilleri konuşuyor?Eda Varol ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eda Varol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Varol tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eda Varol hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Eda Varol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eda Varol hangi sigortaları kabul ediyor?Eda Varol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.